My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
dokłądnie niech jajniki i maciczka poczuja sie dopieszczoneBiedroneczka83 wrote:no i mnie zalało ...popłynęłam ze sluzem hehehehe oj to dziś faktycznie zamiast bzykania bedzie sexowanie hehehehe
hihih
-
no wiesz zawsze babci mozna powiedziec pracujemy nad wnuczkiem we no sie zaopiekuj wnusiaBiedroneczka83 wrote:Ania nio trzeba trzeba dopieścić
tym bardziej ze jutro nie bedzie jak
nio chyba ze małża najdzie i mała bedzie z abcia spac 
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Dronka, mój Tymek został poczęty, gdy teść spał za drzwiami w kuchniBiedroneczka83 wrote:Ania nio trzeba trzeba dopieścić
tym bardziej ze jutro nie bedzie jak
nio chyba ze małża najdzie i mała bedzie z abcia spac 
Nieukowa, Biedroneczka83, Malenq, momo1009, Katjaa, ara lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Albo zjedz jakieś dobre ciacho:) mnie to pomaga

ooo widzisz jesssssuuu jak mi się dziś czekolady chce...jak będe wracać z pracy to kupię
...mam jak zwykle zachcianki jak przed @ więc nie będę testować bo nie ma po co.
Misi@ lubi tę wiadomość
Maniek

-
Nieukowa my mamy w pazdziernku szczepienie kota, psa, kastracje psa...szczepienie naszego Auta
heheh czyli OC AC przeglad
momo1009 lubi tę wiadomość
-
hehehe nie no raczej niekonwalianka wrote:a Ty myślisz, że my się chwaliliśmy?

chodzi o to że wiesz potem bedzie pytanie a kiedy a udało sie a co tak długo wam to idzie już tak ammy z kuzynami małża wiec teściów sobie darujemy -
Konwalijka to chyba te plemniki tak na bacznosc stanely bomialy prsesje ze to ich przodek niedaleko
-
mymamy 18 tegoMANIEK wrote:u nas 17/10 ślub w rodzinie męża a więc zjazd jego rodziny i JA...już się nerwowo przygotowuję na te pytania kiedy będzie dziecko i dlaczego jeszcze nie ma ........

ale ja mam juz na to wyrabane
jak sie ktos pytta to mowie pewnie kiedys bedzie
-
Tak Ania też mam wyrąbane ale jednak ciśnienie mi to podnosi bo po pierwsze to jest nasza uważam intymna sprawa a tu nagle ktoś z buciorami w moje życie seksualne chce się wjebać i wiesz te teksty do mojego męża że sobie słabo radzi albo tego typu gówniane złote rady..Ania_84 wrote:mymamy 18 tego

ale ja mam juz na to wyrabane
jak sie ktos pytta to mowie pewnie kiedys bedzie 
Ania_84 lubi tę wiadomość
Maniek

-
jak miktos albomezowi mowi ze sobie nie radzi to mowie ostro i jak taki chorak to prosze bardzo zrob w tym momenci e dziecko a dwa dodaje czy ma u mnei zainstalowana kamere ze mysli ze sie nie spisuje.. bo jak tak to jest to karalne p czym dodaje moj maz jest na tyle wspanialy ze moze kilka razy pod rzeadMANIEK wrote:Tak Ania też mam wyrąbane ale jednak ciśnienie mi to podnosi bo po pierwsze to jest nasza uważam intymna sprawa a tu nagle ktoś z buciorami w moje życie seksualne chce się wjebać i wiesz te teksty do mojego męża że sobie słabo radzi albo tego typu gówniane złote rady..
to szczegbolnie trafia do facetow :Pa szczeny im opadaja
ze jestem bezposrednia
-
konwalianka wrote:Ania, najwyraźniej..
Maniek proponuje, abyś "miała wyjebane" jak Anuska
Wczoraj zapowiedziałam mężowi że jak mi ktoś jakąś aluzję rzuci ot tak niby to śmieszne ma być to wybuchnę i w słowach nie będę przebierać bo mnie to wkurwia..ooo i wtedy oficjalnie będe mieć wyjebane ...drugą opcja jest taka że na pytanie kiedy odpowiem NIGDY.
konwalianka lubi tę wiadomość
Maniek

-
nick nieaktualnyManiuś kiedyś już pisaliśmy o tym.....ten temat jest bardzo często na tapecie i ja napisałam, to co mówiłam do cioć, wujków, itp : "że pewnie w życiu dużo nagrzeszyli, bo ich modlitwy abyśmy mieli dziecko, jakoś się nie spełniają - a ja się zastanawiam dlaczego????? możesz dodać, że "to już dziękuję za te modlitwy, sami sobie poradzimy"......
Twój wybuch tu nic nie da, a SAMA sobie popsujesz humor.....wiem, co piszę, przerabiałam to 6 lat...... skarbie.....tu potrzebne są cięte riposty ze stoickim spokojem, to najbardziej wkurza ludzi..........bez wdawania się w dywagacje....

35odc.