My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Ja spadam, czuje ze temperatura mi rośnie. Ide po kołderkę i czekam na meża z pizzą a potem zbieram się jakoś do pracy
[
Kuryj się kochana...ech pizza...już tak dawno nie jadłam zwykłej pizzy a bezglutenwa nie jest aż tak smaczna..ale jak to się mówi lepszy rydz niż nic :)dużo przysłów nam się tu wkradłoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 11:58
-
Termometr kupiony w rossmannie i to poniżej 9 z. Super nie musze jechać do sklepu medycznego po jakiś drogi wynalazek.
Sprawdziłam link na allegro i zastanawia mniej e jedno w aptece jak pytałam to w opakowaniu testów owulacyjnych jest 5 a tu na aukcji 50 i podobny koszt
A afrodyta test owulacyjny ze ślin. Czy to dobre rozwiązanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 12:36
-
nick nieaktualnyHmm też mnie to zastanawiało, ale stwierdziłam, że warto zaryzykować i sprawdzić. Złożyłam więc zamówienie na testy...myślałam, że nie działają, ale w koncu w 28 dc pokazał dwie kreski :)Na wszelki wypadek zamówiłam termometr przez allegro..czekam aż dotrze :)Koszt termometru 13,60 plus przesyłka...chyba całkiem nieźle...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagawera wrote:Zamówię po 16 chyba że okres nie przyjdzie, w necie znalazła test ze śliny ważność 2 lata i sama nie wiem czy działa czy chwyt reklamowy
-
Dobryyy
Nadrabiam usilnie
Ania_84 wrote:dziewczynki co myslicie o takiej fryzurce... ja mam krotkie włsoki wiec musze cos wymyslec na tego 18 pazdziernika umowic sie z fryzjerka
Anusia piękna fryzurka i wydaje mi się że do Twojej buzi idealnie będzie pasowaćAnia_84 lubi tę wiadomość
-
ara wrote:wow ale stawka godzinowa
i dala 50 zl ..akurat bedzie na kosmetycke
ara lubi tę wiadomość
-
ara wrote:czarnula możesz mi powiedzieć w jakich dniach cyklu brałaś donga i po jakim czasie miałaś owulkę?
ps. dużo zdrówka żebyś była w pełni sił jak Cię już @ opuściNo i jak tylko mi się @ skończy to dongam od nowa
tylko teraz jeszcze seksić się będę do tego bo słyszałam że to też pomaga w zajściu
Ania_84, ara, MANIEK, marnut lubią tę wiadomość
-
Anuska cholero zapomniałas ze sexenie pomaga w zajsciu..no wiesz.. pewnie mowilas ze idzie sie bzykac i dlateog nic nie wyszlo
-
Anuśka wrote:Donga zaczynasz brać jak skończy się @ i bierzesz 3x1 tabletkę przez chyba 6dni a później 1x1 tabl. przez 4 dni i już. Ale każda inaczej na to reaguje bo Czarnula miała owulkę ok 18dc chyba a u mnie już w 9dc przyszła, a brałyśmy razem
No i jak tylko mi się @ skończy to dongam od nowa
tylko teraz jeszcze seksić się będę do tego bo słyszałam że to też pomaga w zajściu
ano właśnie mi chodziło o to jak na Was podziałał, dzięki Anuśka za info!Anuśka lubi tę wiadomość