Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ witam witam :*

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agawera wrote:
    wczoraj umówiłam się do ginekologa niestety na koniec miesiąca 29.10 szybciej się nie dało, teraz zaczęło się s pojawiać taki jasno brązowy śluz wiec chyba będzie okres i mam chyba jakieś upławy czy coś w tym stylu chociaż jak była u ginekolog powiedziała ze tak czasem bywa ale mi się nie wydaje . stwierdziłam ze zmieniam ginekologa zobaczę co on powie
    od następnego cyklu chce spróbować testów owulacyjnych , polecacie jakieś czy to strata pieniędzy
    na pewno muszę kupić nowy termometr mąż zrobił z ostatniego grzankę wpadł do testera :(
    jestem ciekawa tego termometru z rossmana muszę zobaczyć czy taki maja no chyba ze nie to odwiedzę sklep medyczny

polecam :)
    http://allegro.pl/20x-testy-owulacyjne-owulacyjny-5x-test-ciazowy-i4510232739.html

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh znowu mi jakis bol pod lewa lopatke sie wbil ;/ kurde wiecie co narzekam njak 90 letnia babcia :p

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    ehh znowu mi jakis bol pod lewa lopatke sie wbil ;/ kurde wiecie co narzekam njak 90 letnia babcia :p

toć w końcu beret 18+ :D

ara lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 18 już skonczylas więc narzekać możesz :)

Biedroneczka83, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Wysłany: 10 października 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fryz fajowy :)

Czarnulka zdrówka :)

ja mam jeszcze 3 h :) potem jede do sklepu po małą czekam na mame bo i rybke na obiadek przyniesie i do domku potem pakowanie jutro po sniadanku w droge oby pogoda dopisała :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    hehe ja ostatnio w szpitalu spotkałam koleżanką, z którąś jakoś nie możemy się spotkać...naśmiałyśmy się, że to już ten wiek, że spotykamy się u lekarza :p

Może to nerwobóle?

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo znowu moj woreczek zaczyna dawac znac ;/
    musze w koncu sie zebrac bo ten kamyczek czy krysztalek daje mi ostatnio popalic ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Anast..........dziękuję dobrze, pogoda dopisuje, małż z rana ogarnął domek... mnie zostaje tylko prasowanie (to już 4 dzień)...
    a jak u Ciebie????? widzę, że już 10dc....3mam mocno kciuki za owulkę, która pewnie czai się za rogiem:)

u nas też pogoda piękna i chyba zrobię pranie,

tak owulacja już za rogiem, jajcor zaczyna boleć - na razie włączyłam system miłości co drugi dzień, ale jak będzie bliżej to chyba będę molestowała męża codziennie ;)

pogłaszcz brzuszek ode mnie ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    albo znowu moj woreczek zaczyna dawac znac ;/
    musze w koncu sie zebrac bo ten kamyczek czy krysztalek daje mi ostatnio popalic ;/
    Oj współczuje..ja w lipcu zdecydowałam się usunąć woreczek..podobno w ciąży daje popalić, więc lepiej się go pozbyć przed...to straszny ból:( trzymaj się dzielnie, choć wiem, że to nie łatwe :/

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:

tak owulacja już za rogiem, jajcor zaczyna boleć - na razie włączyłam system miłości co drugi dzień, ale jak będzie bliżej to chyba będę molestowała męża codziennie ;)

Ja tak właśnie zrobiłam i jak na razie mój mąż jest zachwycony :) ech mężczyźni :)))))

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:

To prawda pogoda dziś piękna..:) Ja zrobiłam już pranie, umyłam okna i kończe obiadek...zostało mi jeszcze prasownie ...a popołudniu chyba coś upiekę...może ciasto z jabłkami :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój się załamał, bo dziecka przez trzy dni nie ma wiec myślał ze sobie poszaleje ze mną a tu dupa i okres :D

• Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Oj współczuje..ja w lipcu zdecydowałam się usunąć woreczek..podobno w ciąży daje popalić, więc lepiej się go pozbyć przed...to straszny ból:( trzymaj się dzielnie, choć wiem, że to nie łatwe :/
    choc troche dziewne bo mnie boli po lewej str kregosłupa .. wiec to racze nie od woreczka tylko pewnie od mojego zwichrowanego kregosłupa :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    choc troche dziewne bo mnie boli po lewej str kregosłupa .. wiec to racze nie od woreczka tylko pewnie od mojego zwichrowanego kregosłupa :D
    monitoruj to lepiej..mi ginekolog powiedziała, że ona miała kamień w woreczku czy pęcherzyku żółciowym ( nigdy nie pamiętam:p) i całą ciąże przeleżała w szpitalu, więc lepiej, żebym tego wcześniej się pozbyła...przy okazji znaleźli guz w brzuchu więc nie ma tego złego...ale ja miałam takie napady bólu, że czasem byłam w szpitalu, bo chodziłam po ścianach..a raczej nie narzekam...najgorsze jest to, że jak mnie coś boli to chodzę i nie bardzo mi wierzą,skoro mogę się ruszać to znaczy, że aż tak nie boli...a dla mnie pozycja leżąca jest koszmarem, bo ból staje się monotonny i bardziej chyba go odczuwam...;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam mega bóle co raz tak jakby nad prawym biodrem na plecach i boku. Okazuje się że to od tego że am przeciążoną prawą nogę - fakt ja na nią cały ciężar ciała przenoszę, nawet się na oprawej stronie i jak siedzę to też raczej opieram sie na prawą stronę - kolezanka masażystka mi to powiedziała :]

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ oddaj trochę tej energii.. szacun kobietoo!

Czarnula..ale jak to się mów.."dobry koń to i po błocie pociągnie": :P

nick nieaktualny, Asiula86, Biedroneczka83, ara lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Misi@ oddaj trochę tej energii.. szacun kobietoo!

Czarnula..ale jak to się mów.."dobry koń to i po błocie pociągnie": :P

Wiadomo że dobry marynarz to i po morzu czerwonym ;) ale ja jakos nie lubię wiec jest przestój i zbieranie sił na później ;)

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

Wysłany: 10 października 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co ale nam sie tematyka rozwineła hehehhe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spadam, czuje ze temperatura mi rośnie. Ide po kołderkę i czekam na meża z pizzą a potem zbieram się jakoś do pracy :/

‹‹ 2464 2465 2466 2467 2468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ