My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
agawera wrote:wczoraj umówiłam się do ginekologa niestety na koniec miesiąca 29.10 szybciej się nie dało, teraz zaczęło się s pojawiać taki jasno brązowy śluz wiec chyba będzie okres i mam chyba jakieś upławy czy coś w tym stylu chociaż jak była u ginekolog powiedziała ze tak czasem bywa ale mi się nie wydaje . stwierdziłam ze zmieniam ginekologa zobaczę co on powie
od następnego cyklu chce spróbować testów owulacyjnych , polecacie jakieś czy to strata pieniędzy
na pewno muszę kupić nowy termometr mąż zrobił z ostatniego grzankę wpadł do testera
jestem ciekawa tego termometru z rossmana muszę zobaczyć czy taki maja no chyba ze nie to odwiedzę sklep medyczny
polecam
http://allegro.pl/20x-testy-owulacyjne-owulacyjny-5x-test-ciazowy-i4510232739.html -
ehh znowu mi jakis bol pod lewa lopatke sie wbil ;/ kurde wiecie co narzekam njak 90 letnia babcia :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ehh znowu mi jakis bol pod lewa lopatke sie wbil ;/ kurde wiecie co narzekam njak 90 letnia babcia :p
Może to nerwobóle? -
albo znowu moj woreczek zaczyna dawac znac ;/
musze w koncu sie zebrac bo ten kamyczek czy krysztalek daje mi ostatnio popalic ;/ -
Malenq wrote:Anast..........dziękuję dobrze, pogoda dopisuje, małż z rana ogarnął domek... mnie zostaje tylko prasowanie (to już 4 dzień)...
a jak u Ciebie????? widzę, że już 10dc....3mam mocno kciuki za owulkę, która pewnie czai się za rogiem:)
u nas też pogoda piękna i chyba zrobię pranie,
tak owulacja już za rogiem, jajcor zaczyna boleć - na razie włączyłam system miłości co drugi dzień, ale jak będzie bliżej to chyba będę molestowała męża codziennie
pogłaszcz brzuszek ode mnie -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:albo znowu moj woreczek zaczyna dawac znac ;/
musze w koncu sie zebrac bo ten kamyczek czy krysztalek daje mi ostatnio popalic ;/Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:u nas też pogoda piękna i chyba zrobię pranie,
tak owulacja już za rogiem, jajcor zaczyna boleć - na razie włączyłam system miłości co drugi dzień, ale jak będzie bliżej to chyba będę molestowała męża codziennie
pogłaszcz brzuszek ode mnieech mężczyźni
))))
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:u nas też pogoda piękna i chyba zrobię pranie,
pogłaszcz brzuszek ode mnieJa zrobiłam już pranie, umyłam okna i kończe obiadek...zostało mi jeszcze prasownie ...a popołudniu chyba coś upiekę...może ciasto z jabłkami
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Oj współczuje..ja w lipcu zdecydowałam się usunąć woreczek..podobno w ciąży daje popalić, więc lepiej się go pozbyć przed...to straszny ból:( trzymaj się dzielnie, choć wiem, że to nie łatwe
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:choc troche dziewne bo mnie boli po lewej str kregosłupa .. wiec to racze nie od woreczka tylko pewnie od mojego zwichrowanego kregosłupa
-
nick nieaktualnyJa mam mega bóle co raz tak jakby nad prawym biodrem na plecach i boku. Okazuje się że to od tego że am przeciążoną prawą nogę - fakt ja na nią cały ciężar ciała przenoszę, nawet się na oprawej stronie i jak siedzę to też raczej opieram sie na prawą stronę - kolezanka masażystka mi to powiedziała :]
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:Misi@ oddaj trochę tej energii.. szacun kobietoo!
Czarnula..ale jak to się mów.."dobry koń to i po błocie pociągnie":
Wiadomo że dobry marynarz to i po morzu czerwonymale ja jakos nie lubię wiec jest przestój i zbieranie sił na później
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny