X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ witam witam :*

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agawera wrote:
    wczoraj umówiłam się do ginekologa niestety na koniec miesiąca 29.10 szybciej się nie dało, teraz zaczęło się s pojawiać taki jasno brązowy śluz wiec chyba będzie okres i mam chyba jakieś upławy czy coś w tym stylu chociaż jak była u ginekolog powiedziała ze tak czasem bywa ale mi się nie wydaje . stwierdziłam ze zmieniam ginekologa zobaczę co on powie
    od następnego cyklu chce spróbować testów owulacyjnych , polecacie jakieś czy to strata pieniędzy
    na pewno muszę kupić nowy termometr mąż zrobił z ostatniego grzankę wpadł do testera :(
    jestem ciekawa tego termometru z rossmana muszę zobaczyć czy taki maja no chyba ze nie to odwiedzę sklep medyczny

polecam :)
    http://allegro.pl/20x-testy-owulacyjne-owulacyjny-5x-test-ciazowy-i4510232739.html

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh znowu mi jakis bol pod lewa lopatke sie wbil ;/ kurde wiecie co narzekam njak 90 letnia babcia :p

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    ehh znowu mi jakis bol pod lewa lopatke sie wbil ;/ kurde wiecie co narzekam njak 90 letnia babcia :p

toć w końcu beret 18+ :D

ara lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 18 już skonczylas więc narzekać możesz :)

Biedroneczka83, Malenq lubią tę wiadomość

Wysłany: 10 października 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fryz fajowy :)

Czarnulka zdrówka :)

ja mam jeszcze 3 h :) potem jede do sklepu po małą czekam na mame bo i rybke na obiadek przyniesie i do domku potem pakowanie jutro po sniadanku w droge oby pogoda dopisała :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    hehe ja ostatnio w szpitalu spotkałam koleżanką, z którąś jakoś nie możemy się spotkać...naśmiałyśmy się, że to już ten wiek, że spotykamy się u lekarza :p

Może to nerwobóle?

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo znowu moj woreczek zaczyna dawac znac ;/
    musze w koncu sie zebrac bo ten kamyczek czy krysztalek daje mi ostatnio popalic ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Anast..........dziękuję dobrze, pogoda dopisuje, małż z rana ogarnął domek... mnie zostaje tylko prasowanie (to już 4 dzień)...
    a jak u Ciebie????? widzę, że już 10dc....3mam mocno kciuki za owulkę, która pewnie czai się za rogiem:)

u nas też pogoda piękna i chyba zrobię pranie,

tak owulacja już za rogiem, jajcor zaczyna boleć - na razie włączyłam system miłości co drugi dzień, ale jak będzie bliżej to chyba będę molestowała męża codziennie ;)

pogłaszcz brzuszek ode mnie ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    albo znowu moj woreczek zaczyna dawac znac ;/
    musze w koncu sie zebrac bo ten kamyczek czy krysztalek daje mi ostatnio popalic ;/
    Oj współczuje..ja w lipcu zdecydowałam się usunąć woreczek..podobno w ciąży daje popalić, więc lepiej się go pozbyć przed...to straszny ból:( trzymaj się dzielnie, choć wiem, że to nie łatwe :/

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:

tak owulacja już za rogiem, jajcor zaczyna boleć - na razie włączyłam system miłości co drugi dzień, ale jak będzie bliżej to chyba będę molestowała męża codziennie ;)

Ja tak właśnie zrobiłam i jak na razie mój mąż jest zachwycony :) ech mężczyźni :)))))

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:

To prawda pogoda dziś piękna..:) Ja zrobiłam już pranie, umyłam okna i kończe obiadek...zostało mi jeszcze prasownie ...a popołudniu chyba coś upiekę...może ciasto z jabłkami :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój się załamał, bo dziecka przez trzy dni nie ma wiec myślał ze sobie poszaleje ze mną a tu dupa i okres :D

• Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Oj współczuje..ja w lipcu zdecydowałam się usunąć woreczek..podobno w ciąży daje popalić, więc lepiej się go pozbyć przed...to straszny ból:( trzymaj się dzielnie, choć wiem, że to nie łatwe :/
    choc troche dziewne bo mnie boli po lewej str kregosłupa .. wiec to racze nie od woreczka tylko pewnie od mojego zwichrowanego kregosłupa :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    choc troche dziewne bo mnie boli po lewej str kregosłupa .. wiec to racze nie od woreczka tylko pewnie od mojego zwichrowanego kregosłupa :D
    monitoruj to lepiej..mi ginekolog powiedziała, że ona miała kamień w woreczku czy pęcherzyku żółciowym ( nigdy nie pamiętam:p) i całą ciąże przeleżała w szpitalu, więc lepiej, żebym tego wcześniej się pozbyła...przy okazji znaleźli guz w brzuchu więc nie ma tego złego...ale ja miałam takie napady bólu, że czasem byłam w szpitalu, bo chodziłam po ścianach..a raczej nie narzekam...najgorsze jest to, że jak mnie coś boli to chodzę i nie bardzo mi wierzą,skoro mogę się ruszać to znaczy, że aż tak nie boli...a dla mnie pozycja leżąca jest koszmarem, bo ból staje się monotonny i bardziej chyba go odczuwam...;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam mega bóle co raz tak jakby nad prawym biodrem na plecach i boku. Okazuje się że to od tego że am przeciążoną prawą nogę - fakt ja na nią cały ciężar ciała przenoszę, nawet się na oprawej stronie i jak siedzę to też raczej opieram sie na prawą stronę - kolezanka masażystka mi to powiedziała :]

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ oddaj trochę tej energii.. szacun kobietoo!

Czarnula..ale jak to się mów.."dobry koń to i po błocie pociągnie": :P

Czarnula87, Asiula86, Biedroneczka83, ara lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Misi@ oddaj trochę tej energii.. szacun kobietoo!

Czarnula..ale jak to się mów.."dobry koń to i po błocie pociągnie": :P

Wiadomo że dobry marynarz to i po morzu czerwonym ;) ale ja jakos nie lubię wiec jest przestój i zbieranie sił na później ;)

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

Wysłany: 10 października 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co ale nam sie tematyka rozwineła hehehhe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spadam, czuje ze temperatura mi rośnie. Ide po kołderkę i czekam na meża z pizzą a potem zbieram się jakoś do pracy :/

‹‹ 2464 2465 2466 2467 2468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ