My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:biedroncia widze ze tempka zaczela szybowac
ciekawa jestem co to bedzie hehe dziś juz pomału jajniki pouszczają teraz moge powiedzieć ze jest już ok
mam nadzieje ze wstawanie nie pochrzaniło za bardzo wiarygodności tempki tym bardziej ze noc wcześniej tez wstawałam
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Owulacyjne czasem napawają optymizmem, jak są dwie krechySłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyHej, nawet was nie nadrabiam bo nie mam na to siły. Od wczoraj wiecorem leże i zdycham
gardło zawalone, nos zaropiały od środka, trzęsiawa, ból mieśni
masakra. Miałam iść do pracy na 15 zadzwoniłam, że dotrę na 16 bo się prochami nafaszerowałam żeby na nocce funkcjonować. A dzisiaj mam nockę do północy (chociaż czuję ze może się dłużej zejdzie), jutro też chyba do 1:00 a w niedzielę siedzę do 3:00
bo jakiś chłopak L4 przyniósł
więc ja już nie pójdę bo i tak jest problem kogo na te nocki brać. Ja na kilku byłąm więc mnie ściągają
-
Czarnula87 wrote:Hej, nawet was nie nadrabiam bo nie mam na to siły. Od wczoraj wiecorem leże i zdycham
gardło zawalone, nos zaropiały od środka, trzęsiawa, ból mieśni
masakra. Miałam iść do pracy na 15 zadzwoniłam, że dotrę na 16 bo się prochami nafaszerowałam żeby na nocce funkcjonować. A dzisiaj mam nockę do północy (chociaż czuję ze może się dłużej zejdzie), jutro też chyba do 1:00 a w niedzielę siedzę do 3:00
bo jakiś chłopak L4 przyniósł
więc ja już nie pójdę bo i tak jest problem kogo na te nocki brać. Ja na kilku byłąm więc mnie ściągają
(((((( :***
-
CZarnula ale jak cie rozlozy to neisetety trzeba sie wylezec ;/
mój michał dzis juz tez narzekał ze gardlo go bioli .. no i poki co szczepienia odeszly najakis czas bo na zóltaczke nie mozemy sie szczepic w trakcie infekcji ;/ -
no i udalo się..ale nie wiem jak.. zdesperowana zadzwoniłam do męża (jakby nie było programista) i go oskarżyłam, że specjalnie to zrobił, abym nie siedziała na ovu (tak mam takie podejrzenia); stwierdził, że to nie on i że popatrzy w domu - wrr.. sprawdzałam na 3 przeglądarkach i na kompie męża i tez się nie dało..no ale ważne, że teraz działa.. zobaczymy
ładny mamy numer postazaraz pęknie "ćwiarteczka"
tez dziś planuję ogarnąć szafę..spakować już te letnie spodenki i bluzeczki..
buziaki..
zdrówka CzarnulaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 10:47
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wczoraj umówiłam się do ginekologa niestety na koniec miesiąca 29.10 szybciej się nie dało, teraz zaczęło się s pojawiać taki jasno brązowy śluz wiec chyba będzie okres i mam chyba jakieś upławy czy coś w tym stylu chociaż jak była u ginekolog powiedziała ze tak czasem bywa ale mi się nie wydaje . stwierdziłam ze zmieniam ginekologa zobaczę co on powie
od następnego cyklu chce spróbować testów owulacyjnych , polecacie jakieś czy to strata pieniędzy
na pewno muszę kupić nowy termometr mąż zrobił z ostatniego grzankę wpadł do testera
jestem ciekawa tego termometru z rossmana muszę zobaczyć czy taki maja no chyba ze nie to odwiedzę sklep medyczny -
nick nieaktualnyCo do tego mojego testu to podejrzewam że on był wadliwy dlatego kropka wyszła :] aczkolwiek nadal jest mocna i nie znika :] ot takie cudo dziwne
Dronko przylazła wcześniej, ale w sumie wg mojej fazy po owulce tylko 1 dzień wcześniej. Ale wg moich wyliczeń to tak 3-4 dni wcześniej. Ale dobrze bo utrzymał się znowu cykl poniżej 33 dni :] wiec jest gites ;]Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
dziewczynki co myslicie o takiej fryzurce... ja mam krotkie włsoki wiec musze cos wymyslec na tego 18 pazdziernika umowic sie z fryzjerka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 10:48
Czarnula87, Malenq, LaRa, Biedroneczka83, Nieukowa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny