My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKolorowych snów
Ja muszę zabrać się za porządki...ech dziś czuje się gorzej niż wczoraj..dobrze, że wzięłam sobie wolne w pracy...zastanawiam się czy dziś udać się po zastrzyk z B12 może szybciej dojdę do siebie...i łatwiej będzie plemniczkowi dotrzeć do jajaeczka
ech nie lubie tych zastrzyków są takie bolesne
-
Misi@ wrote:Dzień dobry
Obudziłam się dziś z postanowieniem, że będę myśleć pozytywnie.
Dawno temu wyszła książka "Potęga podświadomości w zawiązku z tym, że dużo się o tym mówiło postanowiłam zrobić eksperyment.
Otóż zostałam zaproszona na konferencję podczas, której miała odbyć się loteria do wygrania były kosmetyki...wchodząc do sali powiedziałam siostrze i koleżance, zobaczycie ja dziś wygram..kobietki się uśmiechnęły i to zlekceważyły. Wypełnialiśmy losy i wrzucałyśmy je do koszyczka. W myślach powtarzałam sobie wygram, wygram...i jakże było zdziwienie mojej koleżanki i siostry, kiedy wyczytali moje nazwiskoPrzypadek...być może...Po kilku latach powtórzyłam go...Podczas kolejnego podejścia na egzamin z prawka. :p ..w myślach powtarzałam sobie zdam, zdam, zdam i zdałam:)
Od dziś będę powtarzać zajdę, zajdę, zajdę....Kto się do mnie przyłączy?
Życzę wszystkim miłego dnia
Malenq zazdroszczę męża...taka pomoc jest bezcenna...mnie też czeka prasowanie i mycie okien...ale ja to lubię
Za to odkurzanie to dla mnie horrorhmm dziś maż zapowiedział powtórke potem pewnie w niedziel hmm a może jednak sie uda .....uda sie uda sie uda sie
-
hej dziewczyny,
ja lubię prasowanie, ale ciężko mi się zmobilizować, właśnie mi narosła góra od podłogi do sufitu, chyba już wiem co w weekend będę robić
Blondik zdrówka dla mamy, a jak tato? doszedł już do siebie?
psotka samych radosnych chwil w życiu!
Misi@ bardzo mi się podoba ten plan! Pierd...ę pracę idę powtarzać moją nową mantre -
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:Kochana moja mama własnie czyta tą książkę hmm moze właśnie tak bede myśleć i od dziś powtarzac zajdę zajdę
hmm dziś maż zapowiedział powtórke potem pewnie w niedziel hmm a może jednak sie uda .....uda sie uda sie uda sie
-
nick nieaktualnyara wrote:hej dziewczyny,
ja lubię prasowanie, ale ciężko mi się zmobilizować, właśnie mi narosła góra od podłogi do sufitu, chyba już wiem co w weekend będę robić
Blondik zdrówka dla mamy, a jak tato? doszedł już do siebie?
psotka samych radosnych chwil w życiu!
Misi@ bardzo mi się podoba ten plan! Pierd...ę pracę idę powtarzać moją nową mantreara lubi tę wiadomość
-
A ja nie znoszę prasować
Dziewczynki, chyba jednak pochwaliłam dzień przed zachodem słońca. Dziś drugi dzień z clo i chyba jednak trochę głowa mnie zaczyna boleć...
Ale jestem dzielna i dam radęi nie będę łykać prochów przeciwbólowych.
Blondik, dużo zdrówka dla całej Twojej rodzinki :*Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Witam wszystkie laseczki
Ja dzisiaj z diabelską tempką 36,66 no i zawitała @, dopiero się rozkręca ale ma potencjałTak ją czuję paskudnie
Misi@ wrote:Dzień dobry
Obudziłam się dziś z postanowieniem, że będę myśleć pozytywnie.
Dawno temu wyszła książka "Potęga podświadomości w zawiązku z tym, że dużo się o tym mówiło postanowiłam zrobić eksperyment.
Otóż zostałam zaproszona na konferencję podczas, której miała odbyć się loteria do wygrania były kosmetyki...wchodząc do sali powiedziałam siostrze i koleżance, zobaczycie ja dziś wygram..kobietki się uśmiechnęły i to zlekceważyły. Wypełnialiśmy losy i wrzucałyśmy je do koszyczka. W myślach powtarzałam sobie wygram, wygram...i jakże było zdziwienie mojej koleżanki i siostry, kiedy wyczytali moje nazwiskoPrzypadek...być może...Po kilku latach powtórzyłam go...Podczas kolejnego podejścia na egzamin z prawka. :p ..w myślach powtarzałam sobie zdam, zdam, zdam i zdałam:)
Od dziś będę powtarzać zajdę, zajdę, zajdę....Kto się do mnie przyłączy?
Ja uwielbiam film "The Secret" i zawsze jak łapię doła to go oglądamAż dziwne że jeszcze nie oglądałam podczas starań
Misia ja się przyłączę do Ciebie i w nowym cyklu zachodzę zachodzę zajdę zaszłamTeż robiłam doświadczenie tylko z niebieskim piórkiem i w ciągu 24 godzin znalazłam piórko i to u mnie w samochodzie
Szok
Jejku Misia dzięki za przypomnienie
Od czasu tego piórka mam większość z rzeczy o których marzyłam
Jak to się stało że przestałam wykorzystywać moją podświadomość????? Już zaczynam od nowa
ara lubi tę wiadomość
-
CZęśc Miśk@
Witam!
Ara ja mam nieładny nawyk zbierania sterty ciuchów do prasowania i potem nie mogę się zebrać żeby na 1 dzień to wszystko poskładać ;/ Także współczuję roboty
Psotka wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
Maniek, a ty kiedy testujesz?Coś nie widziałam ostatnio listy testujących, październik jeszcze młody, jeszcze któraś do nas dołączy na pewno!
Ja poszłam dziś na betę. Nie wytrzymałamPoza tym miałam do zrobienia toxo przed wizytą u gina więc miałam pretekst
Wieczorem lub jutro rano zobaczymy, czy coś u mnie faktycznie rośnie
Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość
-
hahaha Nieukawa poległa
nio to czekamy na piekny wynik bety
Anuśka no coś ty jak to @ aaa nie no ja sie tak nie bawie
a ja znowu sie zwijam na fotelu w pracy tak mnie naparza jajcor az nastawie sobie budzik na jutro zeby nie zaspac z tempką bom ciekawa co to bedzieAnuśka, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Asiula bedzie dobrze a w razie czego paracetamol nie ma co wariować
Na razie da się wytrzymać. Postaram się więcej pić, bo może to nie od clo. Nie lubię brać leków przeciwbólowych. Ale będzie dobrze! Taki piękny dziś dzień!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
to ja sie Misi@ dłączam do tego pozytywnego ..
od dzis z rana mowie sobie znajdziemy plemniki ,..znajdziemy plemnikiNieukowa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:to ja sie Misi@ dłączam do tego pozytywnego ..
od dzis z rana mowie sobie znajdziemy plemniki ,..znajdziemy plemniki
No bo znajdziecieAnia_84 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
Pati jak czuje sie brat ??
Blondik jak rodzice ??
Asiula.. wiesz.. nie raz mam takie gorsze dni..ale w wiekszosc wierze ze cos tam znajdziemy w koncu mam 57% szans