My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO współczuje Czarnula
Ja dziś nie poszłam do pracy bo zaniemówiłam, przypuszczam, że to zapalenie krtani, albo gardła. Nie kicham, tylko głowa boli. W aptece kupiłam jakieś leki przeciw grypie dla kobiet w ciąży. Tak poleciła mi farmaceutka. Lepiej dmuchać na zimne...
Asiula86..podziwiam, ja od dwóch tyg nie ćwiczę, może to głupie, ale boje się, że może się coś stać...chyba zaczynam przesadzaćPrzyjemności na Zumbie
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:O współczuje Czarnula
Ja dziś nie poszłam do pracy bo zaniemówiłam, przypuszczam, że to zapalenie krtani, albo gardła. Nie kicham, tylko głowa boli. W aptece kupiłam jakieś leki przeciw grypie dla kobiet w ciąży. Tak poleciła mi farmaceutka. Lepiej dmuchać na zimne...
Asiula86..podziwiam, ja od dwóch tyg nie ćwiczę, może to głupie, ale boje się, że może się coś stać...chyba zaczynam przesadzaćPrzyjemności na Zumbie
Ja w pierwszym cyklu starań po domniemanej owulacji przestałam ćwiczyć... ale teraz już raczej tak nie będę robić, chyba, że lekarz zabroni. Nie dam się zwariować, chcę normalnie żyćara lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyTego się obawiam...od kilku lat myślę o dziecku, płacze już na ich widok
Teraz już podreperowałam zdrowi, więc tak bardzo liczę na to, że się uda, że boje się to zepsuć... staram się mimo wszystko podchodzić zdrowo..to pierwszy miesiąc, wiec jak się nie uda to pewnie to jakoś przeżyję...ale boje się, że będzie podobnie jak z egzaminem na prawo jazdy ( zdawałam wiele razy:p) im dużej to potrwa tym będzie większy stres. Dlatego cieszę się, że znalazłam to forum, w grupie raźniej...liczę, że gdy będę przesadzać to pomożecie mi się opamiętać
Krokodylica, Katjaa, Blondik lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Tego się obawiam...od kilku lat myślę o dziecku, płacze już na ich widok
Teraz już podreperowałam zdrowi, więc tak bardzo liczę na to, że się uda, że boje się to zepsuć... staram się mimo wszystko podchodzić zdrowo..to pierwszy miesiąc, wiec jak się nie uda to pewnie to jakoś przeżyję...ale boje się, że będzie podobnie jak z egzaminem na prawo jazdy ( zdawałam wiele razy:p) im dużej to potrwa tym będzie większy stres. Dlatego cieszę się, że znalazłam to forum, w grupie raźniej...liczę, że gdy będę przesadzać to pomożecie mi się opamiętać
tak walniemy w tylek i powiemy opamiętaj sie !gorzej ze my tu czesto wszystkie razem swirujemy
momo1009, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati wrote:tak walniemy w tylek i powiemy opamiętaj sie !
gorzej ze my tu czesto wszystkie razem swirujemy
Dobranoc..ja zabrałam się za śliwki w czekoladzie...ech lepiej jak chodzę do pracy wówczas jest mniej pokus, a tak zajadam słodycze... -
cati wrote:Dobry dobry momo
ps. tobie cos wykres pokrzanil chyba ovu ?
Dokładnie Cati. Nawet wstawiłam fikcyjny test owulacyjny, żeby mi czerwoną krechę przesunął, a on uparcie nie********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
MANIEK wrote:aaaa i chciałam się jeszcze pochwalić dziś przyszedł mi list z dkms - mogę dać już próbkę i odesłać i już będę zarejestrowana jako dawca szpiku:)
.....
....
Pati może ja będę tą szczęściarą i będę mogła pomóc..Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Witam Misi@
Ale mialam zajety wieczor... Znajomi wpadli i dopiero niedawno pojechali. A teraz Was nadrabialam ale jestem tak zmeczona, ze nie pamietam co ùialam poodpisywac. Wyobrazcie sobie, ze dzisiaj bylam w drogerii po tusz do rzes i przy okazji, przechodza obok polki z testami, postanowilam kupic/. Mialam kupic jeden a wyszlam ze sklepu z 3... masakra... Ale w sumie dzien testowania zbliza sie...
A wlasnie lysy dzis swieci pelna geba wiec przewiduje problemy ze snem... -
Teraz Was nadrobilam, dzis coś weny nie macie :p
Przekopałam szafę, pomierzylam, popakowalam co do oddania, co do schowaniaa ze nie lubię tego robić to tym bardziej sie cieszę ze już po wszystkim
Witaj Misi@, dobrze trafiłaś
Teraz spadam już spać bo oczy sie zamykają,
Kolorowych snów