My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Melanq tak zgadzam się i potrafie gotując się w sobie odpowiedzieć bbb spokojnie bbb do słuchu...a pytania będą na bank bo są zawsze przy okazji takich zjazdów...wiecie ja im nie pokaże oczywiście że ten temat mnie drażni ale jednocześnie chce uciąć rozmowę i nic nie odpowiadać...tak zrobiłam ostatnio też bo przyszła bratowa mojego męża zapytała mnie kiedy u nas dziecko...udałam że nie słyszę a ona nie powtórzyła pytania...cały problem w tym, że ja nie przepadam za rodziną mojego męża i oni za mną chyba też ( dzięki siostrze mojego T, która nagadała na mnie różnych złych rzeczy zanim mnie wszyscy poznali)więc teraz oni podchodzą do mnie od razu z pozycji ataku... a ja na siłe nie zamierzam nikogo do siebie przekonywać...ot cała historia
Maniek
-
nick nieaktualny
-
przykładowo : przyjechałam z T do teścia (mam krótką fryzurę i zawsze nosze szpilki sukienki itp) teść mnie w tej fryzurze zobaczył i mówi do mojego męża " a ja myślałem że jesteś hetero" ....
...
oczy z orbit mi wyskoczyły jak to usłyszałam...z wrażenia odpowiedziałam tylko że dziękuję ze miłą gościne tak już na wejściu i że ja już mogę wracać.Maniek
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:Melanq tak zgadzam się i potrafie gotując się w sobie odpowiedzieć bbb spokojnie bbb do słuchu...a pytania będą na bank bo są zawsze przy okazji takich zjazdów...wiecie ja im nie pokaże oczywiście że ten temat mnie drażni ale jednocześnie chce uciąć rozmowę i nic nie odpowiadać...tak zrobiłam ostatnio też bo przyszła bratowa mojego męża zapytała mnie kiedy u nas dziecko...udałam że nie słyszę a ona nie powtórzyła pytania...cały problem w tym, że ja nie przepadam za rodziną mojego męża i oni za mną chyba też ( dzięki siostrze mojego T, która nagadała na mnie różnych złych rzeczy zanim mnie wszyscy poznali)więc teraz oni podchodzą do mnie od razu z pozycji ataku... a ja na siłe nie zamierzam nikogo do siebie przekonywać...ot cała historia
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:przykładowo : przyjechałam z T do teścia (mam krótką fryzurę i zawsze nosze szpilki sukienki itp) teść mnie w tej fryzurze zobaczył i mówi do mojego męża " a ja myślałem że jesteś hetero" ....
...
oczy z orbit mi wyskoczyły jak to usłyszałam...z wrażenia odpowiedziałam tylko że dziękuję ze miłą gościne tak już na wejściu i że ja już mogę wracać. -
nick nieaktualnyKochanie "a kto przepada"???????? ja z teściami nie widziałam się, nie rozmawiałam od czerwca, nigdy mnie nie lubili i chyba świece w intencji rozwodu stawiali....
wiem, że dzielnie to zniesiesz, wiem że niestety PO RAZ kolejny będziesz musiała przez to przejść....
jak będą się pytali to możesz powiedzieć: "być może gdybym dzisiaj nie musieli tu być, to byłaby szansa na działanie"......, albo "proszę nie denerwować moich jajników (lub jak wolisz żołnierzyków małża) bo one nie lubią takiego gadania i zawsze potem kilka dni się "dochodzą do siebie" a to zmniejsza możliwość na dziecko..."
jeżeli pytania będą od młodych osób, to odpowiadaj pytaniem: "a Wy jak tam z tym kredytem? (statystycznie każdy umoczony jest)", albo o dzieci się pytaj, o oceny, o naukę itp.....masz tyle możliwości:)
powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:50
-
nick nieaktualnyKOCHANE CHCIALAM WAM ŻYCZYĆ UDANEGO WEEKENDU... JA IDE SIE SZYKOWAC BO PRZYJACIELE DZISIAJ URZĄDZAJĄ MI IMPREZE NIESPODZIANKE URODZINOWĄ... CO PRAWDA URODZINY MAM JUTRO ALE JUTRO NIE WSZYSTKIM PASOWALO... NIBY NIESPODZIANKA ALE PRZYJACIOLKA SIE WYGADALA... A JUTRO RODZINA SIE ZJEŻDŻA WIEC TEZ MNIE NIE BEDZIE!!! BUZIAKOW MILION!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:53
Ania_84, Anuśka, konwalianka, Nieukowa, LaRa lubią tę wiadomość
-
Hej
Moja ostatnia odpowiedź na pytanie kiedy dziecko: "yyyyy a co dziś mamy?"
Ci bardziej rozgarnięci rozumieją aluzję, ci mniej odpowiadają, że np czwartekMANIEK, Anuśka, Nieukowa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
Katja Kochana to na jutro WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, a tak naprawdę tego, zeby spełniały się Twoje marzenia, żeby układało się tak jak tego chcesz
:*
A na dziś UDANEJ IMPREZKIKatjaa lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
MANIEK wrote:przykładowo : przyjechałam z T do teścia (mam krótką fryzurę i zawsze nosze szpilki sukienki itp) teść mnie w tej fryzurze zobaczył i mówi do mojego męża " a ja myślałem że jesteś hetero" ....
...
oczy z orbit mi wyskoczyły jak to usłyszałam...z wrażenia odpowiedziałam tylko że dziękuję ze miłą gościne tak już na wejściu i że ja już mogę wracać.Chyba tatuś nie dał dobrego przykładu
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:KOCHANE CHCIALAM WAM ŻYCZYĆ UDANEGO WEEKENDU... JA IDE SIE SZYKOWAC BO PRZYJACIELE DZISIAJ URZĄDZAJĄ MI IMPREZE NIESPODZIANKE URODZINOWĄ... CO PRAWDA URODZINY MAM JUTRO ALE JUTRO NIE WSZYSTKIM PASOWALO... NIBY NIESPODZIANKA ALE PRZYJACIOLKA SIE WYGADALA... A JUTRO RODZINA SIE ZJEŻDŻA WIEC TEZ MNIE NIE BEDZIE!!! BUZIAKOW MILION!!!
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:No tak to jest...moja teściowa, też jest o mnie mega zazdrosna kiedyś mi powiedziała, że serce jej pękło, że jej ukochany syn wybrał mnie a nie ją...
Laski z jajami trza podchodzić do takich człowieków... Powiedz jej że najwidoczniej Ty lepsza w łóżku jesteś skoro wybrał Ciebie a nie ją. I japę jej zamkniesz na 100%Malenq, momo1009, ara, Misi@, MANIEK, marnut lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Hi hi ja bym odpowiedziała, że coś nie poszło jednak w wychowaniu dziecka skoro wychowali go na geja
Chyba tatuś nie dał dobrego przykładu
ale by mu oczy wyszly na wierzch
Anuśka lubi tę wiadomość