X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, mam wynik bety : 1796,77!
    Jestem szczesliwa

MANIEK, Misi@, konwalianka, Katjaa, momo1009, Anuśka, Ania_84, ara, Asiula86, Biedroneczka83, LaRa, marnut lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melanq tak zgadzam się i potrafie gotując się w sobie odpowiedzieć bbb spokojnie bbb do słuchu...a pytania będą na bank bo są zawsze przy okazji takich zjazdów...wiecie ja im nie pokaże oczywiście że ten temat mnie drażni ale jednocześnie chce uciąć rozmowę i nic nie odpowiadać...tak zrobiłam ostatnio też bo przyszła bratowa mojego męża zapytała mnie kiedy u nas dziecko...udałam że nie słyszę a ona nie powtórzyła pytania...cały problem w tym, że ja nie przepadam za rodziną mojego męża i oni za mną chyba też ( dzięki siostrze mojego T, która nagadała na mnie różnych złych rzeczy zanim mnie wszyscy poznali)więc teraz oni podchodzą do mnie od razu z pozycji ataku... a ja na siłe nie zamierzam nikogo do siebie przekonywać...ot cała historia

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Jestem szczesliwa
    Gratulacje :)

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykładowo : przyjechałam z T do teścia (mam krótką fryzurę i zawsze nosze szpilki sukienki itp) teść mnie w tej fryzurze zobaczył i mówi do mojego męża " a ja myślałem że jesteś hetero" ....
    ...
    oczy z orbit mi wyskoczyły jak to usłyszałam...z wrażenia odpowiedziałam tylko że dziękuję ze miłą gościne tak już na wejściu i że ja już mogę wracać.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Melanq tak zgadzam się i potrafie gotując się w sobie odpowiedzieć bbb spokojnie bbb do słuchu...a pytania będą na bank bo są zawsze przy okazji takich zjazdów...wiecie ja im nie pokaże oczywiście że ten temat mnie drażni ale jednocześnie chce uciąć rozmowę i nic nie odpowiadać...tak zrobiłam ostatnio też bo przyszła bratowa mojego męża zapytała mnie kiedy u nas dziecko...udałam że nie słyszę a ona nie powtórzyła pytania...cały problem w tym, że ja nie przepadam za rodziną mojego męża i oni za mną chyba też ( dzięki siostrze mojego T, która nagadała na mnie różnych złych rzeczy zanim mnie wszyscy poznali)więc teraz oni podchodzą do mnie od razu z pozycji ataku... a ja na siłe nie zamierzam nikogo do siebie przekonywać...ot cała historia
    Ja też udaje, że nie słyszę...po co psuć sobie humor...baw się dobrze i nie zwracaj uwagi na innych.

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam takie pytanie do ciężarnych:) czy wasze szczęśliwe wykresy wyglądały jakoś szczególnie inaczej niż poprzednie??? ( w sensie czy od owulki dało się zauważyć coś innego niż zwykle- oczywiście poza tym że jest zielona kropka;)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    przykładowo : przyjechałam z T do teścia (mam krótką fryzurę i zawsze nosze szpilki sukienki itp) teść mnie w tej fryzurze zobaczył i mówi do mojego męża " a ja myślałem że jesteś hetero" ....
    ...
    oczy z orbit mi wyskoczyły jak to usłyszałam...z wrażenia odpowiedziałam tylko że dziękuję ze miłą gościne tak już na wejściu i że ja już mogę wracać.
    No tak to jest...moja teściowa, też jest o mnie mega zazdrosna kiedyś mi powiedziała, że serce jej pękło, że jej ukochany syn wybrał mnie a nie ją...Maz mówi też do mnie aniołku, a ona kiedyś powiedziała..żeby ten aniołek Ci nie wyleciał przez okno...na wigilię przygotowałam rybę, a ona trzy dni po oddała mi ją nienaruszona...ech mogłabym tu mnożyć takie przykłady, ale ja udaje, że nie słyszę i nie dostrzegam tego i jakoś częstotliwość docinków jest mniejsza...nie mówie tez o nich mężowi bo od razu krzyczy na mamę, a nie chcę, żeby przeze mnie się kłócili rodzina jest dla mnie ważna...teraz teściowa kupuje ciuszki dla wnuczki ( nie miała córki i liczy na mnie)ech...no cóż dla mnie ważne by było zdrowe

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochanie "a kto przepada"???????? ja z teściami nie widziałam się, nie rozmawiałam od czerwca, nigdy mnie nie lubili i chyba świece w intencji rozwodu stawiali....
    wiem, że dzielnie to zniesiesz, wiem że niestety PO RAZ kolejny będziesz musiała przez to przejść....
    jak będą się pytali to możesz powiedzieć: "być może gdybym dzisiaj nie musieli tu być, to byłaby szansa na działanie"......, albo "proszę nie denerwować moich jajników (lub jak wolisz żołnierzyków małża) bo one nie lubią takiego gadania i zawsze potem kilka dni się "dochodzą do siebie" a to zmniejsza możliwość na dziecko..."
    jeżeli pytania będą od młodych osób, to odpowiadaj pytaniem: "a Wy jak tam z tym kredytem? (statystycznie każdy umoczony jest)", albo o dzieci się pytaj, o oceny, o naukę itp.....masz tyle możliwości:)
    powodzenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOCHANE CHCIALAM WAM ŻYCZYĆ UDANEGO WEEKENDU... JA IDE SIE SZYKOWAC BO PRZYJACIELE DZISIAJ URZĄDZAJĄ MI IMPREZE NIESPODZIANKE URODZINOWĄ... CO PRAWDA URODZINY MAM JUTRO ALE JUTRO NIE WSZYSTKIM PASOWALO... NIBY NIESPODZIANKA ALE PRZYJACIOLKA SIE WYGADALA... A JUTRO RODZINA SIE ZJEŻDŻA WIEC TEZ MNIE NIE BEDZIE!!! BUZIAKOW MILION!!! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:53

Ania_84, Anuśka, konwalianka, Nieukowa, LaRa lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Moja ostatnia odpowiedź na pytanie kiedy dziecko: "yyyyy a co dziś mamy?"

Ci bardziej rozgarnięci rozumieją aluzję, ci mniej odpowiadają, że np czwartek ;)

MANIEK, Anuśka, Nieukowa lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde przepraszam za duże litery...

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja Kochana to na jutro WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, a tak naprawdę tego, zeby spełniały się Twoje marzenia, żeby układało się tak jak tego chcesz :) :*

A na dziś UDANEJ IMPREZKI :)

Katjaa lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjuszka kochanie spełniania marzeń, mnóstwa wrażeń, superowego chłopa, mniej łez a więcej uśmiechu, pociechy z córy:) i miłości, miłości, miłości ;)
    udanej zabawy, gorące buziaki:)

Katjaa lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:

Maniek proponuje, abyś "miała wyjebane" jak Anuska :)

Ale że ja??? A na co mam wyjeb...? Co mnie ominęło?

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    ...
    Hi hi ja bym odpowiedziała, że coś nie poszło jednak w wychowaniu dziecka skoro wychowali go na geja :D Chyba tatuś nie dał dobrego przykładu :P

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Jestem szczesliwa
    piekna :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    KOCHANE CHCIALAM WAM ŻYCZYĆ UDANEGO WEEKENDU... JA IDE SIE SZYKOWAC BO PRZYJACIELE DZISIAJ URZĄDZAJĄ MI IMPREZE NIESPODZIANKE URODZINOWĄ... CO PRAWDA URODZINY MAM JUTRO ALE JUTRO NIE WSZYSTKIM PASOWALO... NIBY NIESPODZIANKA ALE PRZYJACIOLKA SIE WYGADALA... A JUTRO RODZINA SIE ZJEŻDŻA WIEC TEZ MNIE NIE BEDZIE!!! BUZIAKOW MILION!!! <3
    Wszystkiego najlepszego kochana i udajnej imprezy :)

Katjaa lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    No tak to jest...moja teściowa, też jest o mnie mega zazdrosna kiedyś mi powiedziała, że serce jej pękło, że jej ukochany syn wybrał mnie a nie ją...

Laski z jajami trza podchodzić do takich człowieków... Powiedz jej że najwidoczniej Ty lepsza w łóżku jesteś skoro wybrał Ciebie a nie ją. I japę jej zamkniesz na 100% :)

Malenq, momo1009, ara, Misi@, MANIEK, marnut lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Hi hi ja bym odpowiedziała, że coś nie poszło jednak w wychowaniu dziecka skoro wychowali go na geja :D Chyba tatuś nie dał dobrego przykładu :P
    dobre Anuska :D ale by mu oczy wyszly na wierzch :D

Anuśka lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja najlepszego kobietko :D
    Nieukowa super beta gratuluję :D

Katjaa lubi tę wiadomość

‹‹ 2467 2468 2469 2470 2471 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ