My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:nie nie ja sie trzymam nawt wczoraj jej powynajdywałam że to nie musi nic oznaczać nawet przestała płakac i zaczeła sie uśmiechac
I tak Ty masz być dla niej podporą teraz - i dawać nadzieję. Więcej jej takich przykładów znajdź. Strach jest najgorszym lekarzem...więc trzeba go do studni
-
Ja myślę że to efekt zagnieżdżaniaFreja wrote:Do wczoraj tempka leciała w górę - a dziś dołek. Ciekawe, że pomimo lutki to tak skacze - wzrosła też dopiero po 3 dniach stosowania, a dawkę mam sporą 3x 50mg dopochwowo...
Co sądzicie o tym spadku? Do tego jeszcze wczoraj wieczorem miałam takie jakby skurcze, jak przy okresie, 2-3 ale dość nieprzyjemne...
Oooooo Taaaaaakkkkkk!!!!!!
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Mam taką cichą nadzieję, ale w poprzednim cyklu też był spadek (ale nie aż taki) i skończyło się @ za 2 dniAnuśka wrote:Ja myślę że to efekt zagnieżdżania
Oooooo Taaaaaakkkkkk!!!!!! 
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Mam pytanie...Wiecie moze czy po infolicu @ moze byc skapa a temp wysoka?Nie wiem co jest, bo zaczelam plamic w niedziele i wczoraj rano myslalam,ze sie @ rozkreca i troche sie rozkrecila,ale nie tak jak zawsze mocno,a dzis juz na razie zniknela.Temp nie mierzylam w tym cyklu za namowa ginki,ale wczoraj rano nie wiem dlaczego zmierzylam a tam 37 a dzis 37,01 a zawsze na @ spadala do okolo36.5
Podpisuje to pod infolic,ale nie moge nic wyczytac.Nie mam zadnych objawow ciazy,a wrecz czuje,ze jej nie ma. -
Kochana ja nie wiem co się dzieje ale wielu dziewczynom się @ teraz skróciła ja miałam dwa dni krwawienia i to lekkiego i 3-4dni plamienia. No dziwadło jakieśangeika wrote:Hej dziewczyny
Mam pytanie...Wiecie moze czy po infolicu @ moze byc skapa a temp wysoka?Nie wiem co jest, bo zaczelam plamic w niedziele i wczoraj rano myslalam,ze sie @ rozkreca i troche sie rozkrecila,ale nie tak jak zawsze mocno,a dzis juz na razie zniknela.Temp nie mierzylam w tym cyklu za namowa ginki,ale wczoraj rano nie wiem dlaczego zmierzylam a tam 37 a dzis 37,01 a zawsze na @ spadala do okolo36.5
Podpisuje to pod infolic,ale nie moge nic wyczytac.Nie mam zadnych objawow ciazy,a wrecz czuje,ze jej nie ma.
angeika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie pamietam jak pisalyscie o tych skapych @ Moze na zmiane sezonu cos nam sie przestawiaAnuśka wrote:Kochana ja nie wiem co się dzieje ale wielu dziewczynom się @ teraz skróciła ja miałam dwa dni krwawienia i to lekkiego i 3-4dni plamienia. No dziwadło jakieś

Anuśka lubi tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny,
Ja odprawilam moja A do szkoły i siedze z kawa. Nie chce mi sie do pracy strasznie.
Biedronka piekna tempka
. Trzymam kciuki moooooocno :****
Na październikowych jest dziewczyna ktorej wychodziły testy i beta negatywnie. Az po 30 dniach od owu pozytywnie. Czy ktos to moze wytlumaczyc naukowo ??? Przeciez implantacja po takim czasie od owu jest niemożliwa ??? Oczywiscie sie ciesze i Jej kibicuje ale mnie zastanawia ten cud natury.
Mnie brzuch juz prawie dzis nie boli tylko ciągnie i to tak zawsze mam - jutro @ chlusnie.
Chcialabym byc chociaz normalna pod względem temperatury i miec jej spadek przed @ jak inne dziewczyny.
W ogole to tak myslalam o moim przypadku i dwie rzeczy sie wykluczają - wysoka temperatura jest wynikiem wysokiego progesteronu a plamienia mowia ze niskiego
... I badz tu mądry 
Niemniej przejrzałam wczoraj mnostwo wykresów w galerii i naprawde duzo dziewczyn takie plamienia ma.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
To ja chyba jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę - w tym cyklu - 8 dni @angeika wrote:No wlasnie pamietam jak pisalyscie o tych skapych @ Moze na zmiane sezonu cos nam sie przestawia

-
nick nieaktualny
-
No, no ....
Nie narzekajcie na skąpe @.
Tez tak miałam 3 dni ze nie wiedziałam o co kaman ... Potem ustala całkiem na prawie cały dzien.
Poskarżyła sie na forum tu .... I jak ze mnie 4 dnia chluslo to co 45 minut biegałam do łazienki .... Myslalam ze sie wykrwawie na smierć
. W zyciu tek nie miałam.
Wiec nie narzekać, nie narzekać
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Na szczęście na koneic to już tylko plamienie - ale przynajmniej owulka po tym była - także trzymajcie kciukiangeika wrote:Ojej wspolczuje

-
Angelika a moze to nie @
Anuśka nam tu opowiadała jak okres skapy miala do IV miesiąca
Anuśka, angeika lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Lenka u ciebie tez tempka sie pnie
hmm moze i ja jutro jeszcze podskocze bo nie miałm tak nigdy hehe zeby miec aka wysoką w FL hehehe nio chyba ze to inofolic
ale te cycki bolą i to jest jednyny pewny objaw któego nie da sie zignorowac
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Czesc Dziewczyny,
Ja odprawilam moja A do szkoły i siedze z kawa. Nie chce mi sie do pracy strasznie.
Biedronka piekna tempka
. Trzymam kciuki moooooocno :****
Na październikowych jest dziewczyna ktorej wychodziły testy i beta negatywnie. Az po 30 dniach od owu pozytywnie. Czy ktos to moze wytlumaczyc naukowo ??? Przeciez implantacja po takim czasie od owu jest niemożliwa ??? Oczywiscie sie ciesze i Jej kibicuje ale mnie zastanawia ten cud natury.
Mnie brzuch juz prawie dzis nie boli tylko ciągnie i to tak zawsze mam - jutro @ chlusnie.
Chcialabym byc chociaz normalna pod względem temperatury i miec jej spadek przed @ jak inne dziewczyny.
W ogole to tak myslalam o moim przypadku i dwie rzeczy sie wykluczają - wysoka temperatura jest wynikiem wysokiego progesteronu a plamienia mowia ze niskiego
... I badz tu mądry 
Niemniej przejrzałam wczoraj mnostwo wykresów w galerii i naprawde duzo dziewczyn takie plamienia ma.
Patrzyłam na wykresy La. I mam tylko jeden pomysł - owulacji wcale nie było wtedy, kiedy OF ją wyznaczył. Może La była podziębiona i jej tak temp skoczyła, wzięła to błędnie za skok owulacyjny i już nie mierzyła (a raczej mierzyła z doskoku) - a skoro nie mierzyła, to nie miała jak zanotować spadku temp i ponownego wzrostu - tym razem owulacyjnego.
A ja przeczytałam na onecie to http://kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-intymne/co-czwarta-para-w-polsce-ma-problem-z-zajsciem-w-ciaze-jakie-sa-tego-przyczyny/8jjwr i nie wierzę, że ktoś to mógł powiedzieć i ktoś inny opublikować
.
-
Biedronka - ja Ci przypominam ze mam wysoka temp do 3 dnia okresu.
Gdzie ja mam to na wykresie zanotować zeby mi dziewczyny ciazy nie wmawiały z taka temperatura ???
Bo mi zle wtedy jak wiem ze to g.... prawda i u mnie temp nic nie znaczy ....
No tak Marnut
- ja nie zwróciłam uwagi ze ona potem wiecej nie mierzyły niz mierzyla 
marnut lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH