My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
wróciłam, krew pobrana, wyniki popoludniu, aczkolwiek z lekarka jestesmy umowieni na czwartek dopiero, bo jeszcze jutro małż musi jechac z psiakiem zmierzyc mu cisnienie, a taki aparat akurat w okolicy jest jeden w innej jakiejs przychodni.
Chwilke z nia porozmawialam, mowila zebysmy przemysleli sprawe tego prof w Krakowie.
ale skad ja wytrzasne 2-3 tysie????
dobra, na razie sie nie nakrecam, czekamy na wyniki
po pobraniu krwi zaraz wykluczyli cukrzyce
tarczyce rok temu mial badana i bylo wszystko w normie, zobaczymy jak bedzie teraz.
No bo jakis powód musi być... -
Dzien dobry kochnane

ja w pracy siedze z kawa Mocca Orange z Mc Donalda
zadzebista 
mniam
LaRa a wykluczyliscie urazy mechaniczne..??
takie bielmo to u udzi kojarzy mi sie z zacma.. z racji tego ze pracowalam w okulistyce..wiem to psiak ..ale to co opisujesz ze widzi kontury .. -
Biedroneczko - trzymam kciuki za powtórkę badania mamy
choco, a może niedomniemana?
Freja - implantacja? oby
Lara.. wow.. ale stres i to na każdej płaszczyźnie.. mam nadzieję, że jednak obędzie się bez tej operacji bo jednak 2tysie to sporo..
Lena, a ja tam dalej trzymam kciuki..no co? nie zaszkodzi przecież!
choco lubi tę wiadomość
-
Ania, podobno zacma siatkówki czy cos takiego. W jednym oku tylko, drugie w 100 % sprawne. Wg veta-okulisty w tym chorym oczku widzi kontury, nie widzi wyraznie.
Dostaje krople, ktore są normalnie dla ludzi.
W czwartek wizyta, wiec sie dowiemy co robic dalej. -
Konwalianka do testu na wszelki wypadek mowie ze urojona, ale tylko żeby zmniejszyć ewentualną depresje "pojednokreskową". Takie dmuchanie na zimne, bo tym razem będą dwie krechy.
Lena ja też trzymam kciuki, to ze temperatura spada ci w 3 dc nie znaczy że tym razem @ przyjdzie.
Arienna Dong to taki starszy Azjata z bródką co Anuśka z nim romansuje
a tak serio to ziółka na owulke, ale ja nie biorę to nie wiem dokładnie co i jak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 10:55
Arienna, konwalianka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Kiedy ja poważnie bo znaleźć go w necie nie mogę

Lara kochanie, nawet jak na jedno oczko będzie słabiej widział i tak będzie żył długo i bardzo szczęśliwy z Wami
mój choruje na uszko i od czasu do czasu traci słuch (potem musimy go przeleczyć i i wraca do normy) ale mu to nie przeszkadza żeby być szczęśliwym pieskiem
LaRa lubi tę wiadomość
-
Ok to jestem spokojniejsza bo ja chyba czuje takie delikatne wiercenie siekonwalianka wrote:wiem wiem choco:)
Smoku = czuję ruchy, wiercenie się..ale nie kopie.. jest zupełnie inny niz Tymek.. delikatny i spokojny (póki co)
choc poki co bardziej przypomina to pływajaca rybę
-
znalazłam, hm... znaczy ze działa na wszystkochoco wrote:Arienna wpisz w Google Dong Quai bo tak to się nazywa chyba dokładnie.
może warto kupić.... kurcze a ja jadę na polecenie lekarza ze szpitala na podwójnej dawce kwasu foliowego, kazała co prawda łykać INOFOLIC ale to kurestwo strasznie drogie jest, a że jeszcze mam łykać rano i wieczorem to tym bardziej, kupiłam polski zamiennik, skład podobny więc myślę że efekt też będzie podobny
-
pytanie do specjalistek od farmacji, medycyny itd: czy mozna zwiekszyc dawke magnezu? aktualnie biore 1 tabletke dziennie NeoMag Forte z Aflofarm.
Pytam, bo pomimo tego ze biore magnez od roku, skacze mi powieka, fakt jest taki ze oststnio duzo sie stresuje a jak wiadomo stres wyplukuje magnez z organizmu i takie to bledne koło sie tworzy.
Zostały mi dwie ostatnie tabletki, i musze sie udac do apteki. Moze polecicie jakis inny magnez? Brałam jeszcze Magnez z Olimpu chelaMag czy jakos tak. -
Dzieki dziewczyny

Chociaz Wy wierzycie bo ja juz nie
Za duzo objawów @, za mocne bole i znów dzis brązowy śluz i brązowa kropka. Sluz mam tak gesty i lepki jak super glu
Do tego tak jak w poprzednim cyklu mam gorączkę przed @. Mierzyłam przed chwila pod jęzorem 37,49 st.
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH