My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ide robic paczki dla pracownic co urodziły w tym miesuacu- taki nowy gest ze strony korporacji mojej.
Małe ubranka, pieluszki, oliwki, zabawki ... Itd
Musze dwie dla dziewczynki i jedna dla chłopca zrobic ...
Na sama mysl mi sie oczy mokre robia ...
Trzymajcie kciuki zebym sie nie rozryczala jak pojde na dział baby bo mnie do psychiatryka wezmą ( nikt nie wie ze sie staramy) ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lena83 wrote:Tak sobie czytam i sobie mysle ze mozecie zostac chodzącą encyklopedia w temacie spraw cyklu

Lena to samo mi przyszło na myśl
ginekologia w dużym stopniu opanowana 
teraz jeszcze kwestie położnioctwa mnie interesuja
-
LaRa daj sobie jeszcze chwile i bedziesz Expert i w tej dziedzinie
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Cześć. Jestem tu nowa. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnei do swojego grona

A pewno, tu wszyscy mile widziani - szczególnie jak nie znikają po pierwszym poście
. Ty lepiej powiedz dziewczyno co się u Ciebie działo, że temp na początku cyklu oscylowała wokół himalajskich szczytów?
Lena - nie łamać się tam, proszę. Niedługo sobie będziesz kompletować wyprawkę od firmy. Dla bliźniaków
.
Biedroneczka - a co lejecie
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 12:35
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej MOna

dziewczyny jak mi sie nic nie chce.. wogole mam taka chciece ze od wczoraj mam ochote rzucic sie na meza..sni mi sie calyczs sexior
Mona_M, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Nie zniknę po pierwszym poście

A z tą temperaturą.... podejrzewam że to ma coś wspólnego z utratą groszka w 5 tc czyli dokładnie tydzień temu.
Lena - fajna ta Twoja firma, wyprawka dla maluchów fiu fiu
Widzę że kolejny Aniołek rozpostarł nad nami skrzydła. Szkoda. Jest tu więcej dziewczyn po stracie, myślę że potrafią być dla siebie wsparciem i dla Ciebie pewnie też. Trzymamy kciuki, aby sytuacja nigdy więcej się nie powtórzyła.
-
heheh nie no to j nie lubie podczas @ ;Pmarnut wrote:Dawaj go pod prysznic
. A jak nie będzie chciał - to do studni
. -
Lenka wiem co czujeszLena83 wrote:Ide robic paczki dla pracownic co urodziły w tym miesuacu- taki nowy gest ze strony korporacji mojej.
Małe ubranka, pieluszki, oliwki, zabawki ... Itd
Musze dwie dla dziewczynki i jedna dla chłopca zrobic ...
Na sama mysl mi sie oczy mokre robia ...
Trzymajcie kciuki zebym sie nie rozryczala jak pojde na dział baby bo mnie do psychiatryka wezmą ( nikt nie wie ze sie staramy) ....
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:heheh nie no to j nie lubie podczas @ ;P
Rozumiem, bo sama też nie lubię. Ale piszesz, że to końcówka @, czyli jakieś mikroplamienie, tak? No to prysznic (studnia?) powinna załatwić sprawę dyskomfortu
.
Ania_84 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH