Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Biedroneczka - a co lejecie :D?

Winko czerwone z porzeczek mojej roboty :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Trzymamy kciuki, aby sytuacja nigdy więcej się nie powtórzyła.
    Dzięki przydzadzą się :)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Rozumiem, bo sama też nie lubię. Ale piszesz, że to końcówka @, czyli jakieś mikroplamienie, tak? No to prysznic (studnia?) powinna załatwić sprawę dyskomfortu ;).
    no ja mysle :D hihh :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Winko czerwone z porzeczek mojej roboty :P

Biorę!!! Kurczę, biorę w ciemno, ile tam macie! Lejcie, dziewczyny, bo to wytrawne wino to mi już bokiem wychodzi :D! Byle do owulacji, bo się przekręcę ;).

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    winko jak najbardziej spia bym cale ;D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj i ja mam ochotę na winko i porządny reset, ale niestety wino i każdy alkohol mnie zabija :/

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pod względem socjalnym u mnie nie ma co narzekać.
    Wyprawki dla noworodków, wczasy pod gruszą, 700 zł bonów na Boże Narodzenie, imprezy integracyjne no i pomoc w trudnych sytuacjach losowych :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 13:03

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    winko jak najbardziej spia bym cale ;D

Ja wypiłabym cokolwiek innego niż to, co pić muszę :/. Ostatnio Małż mi dowalił, że sam będzie sobie musiał jakąś dietę znaleźć co to po kielichu codziennie pić trzeba ;). Powiedziałam mu, że jak chce sobie endometrium poprawić, to może pić ze mną - nawet nie dociekał co to endometrium, z mądrą miną wypił kieliszek i zadowolony :D. A ja przynajmniej miałam z niego ubaw, trochę mi to osłodziło gorycz winka ;).

Lena83 lubi tę wiadomość

• ara Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka przeczytałam, że pączki idziesz robić i se myślę czemu akurat Ty je masz robić i co to w ogóle za zwyczaj? :P
    ale socjal fajny fajny :)

Lena83 lubi tę wiadomość

• ara Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona, witaj!

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe :)
    No takie cyrki z tekefonu :)
    Ale pączki tez bym dała rade upiec :P

BTW - nie kupujcie pieczywa i słodkości z piekarni w marketach z tych szybkich wypiekow na miejscu ;)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo Lenka, to idę do Ciebie do pracy; tyle, że wolałabym jakaś pracę umysłową :P

Mona, witaj!

Marnut, jak ja Ci zazdroszczę tego "podrasowywania" endo.. bosz.. ja chcę wina!

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

Wysłany: 21 października 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Biorę!!! Kurczę, biorę w ciemno, ile tam macie! Lejcie, dziewczyny, bo to wytrawne wino to mi już bokiem wychodzi :D! Byle do owulacji, bo się przekręcę ;).
    o kochana tego to została mi tylko 3l butelka ale mam 20l z czerwonych winogron, 10l z zielonych i 5l z jabłek :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• ara Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Hehe :)
    No takie cyrki z tekefonu :)
    Ale pączki tez bym dała rade upiec :P

BTW - nie kupujcie pieczywa i słodkości z piekarni w marketach z tych szybkich wypiekow na miejscu ;)

generalnie nie jem pieczywa, ale powiedz coś więcej na ten temat - co z nimi robią?

• cati Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEjka kobietki ;D

Witaj Mona :) swietny awatar czarodziejki z ksieżyca ! :D jak ja pamietam jak to namietnie z siostrą ogladałysmy :D NAwet kiedys karteczki i segregator mialam z nia...
    Jak to fajnie bylo byc dzieckiem... >.<

LEna - za mna chodza poczki juz od paru dni.... i wyobraz sobei w Norwegii ich nie ma !!!! :(( Ja chce poczka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a buuuuuuuu :(

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******

Wysłany: 21 października 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Pod względem socjalnym u mnie nie ma co narzekać.
    Wyprawki dla noworodków, wczasy pod gruszą, 700 zł bonów na Boże Narodzenie, imprezy integracyjne no i pomoc w trudnych sytuacjach losowych :)
    to ja sie do ciebie wprowadzam i zatrudniam sie w tej firmie nam szef łaske zrobił ze dał na 50zł na święta :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• ara Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    o kochana tego to została mi tylko 3l butelka ale mam 20l z czerwonych winogron, 10l z zielonych i 5l z jabłek :P

ale zazdroch! chcieliśmy w tym roku robić wino, no ale na chceniu się skończyło :(

• Lena83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka to jedynie na moje miejsce musisz wskoczyć ;)
    Ale nie chciałabyś tyle jeździć, tyle pracowac, miec tyle odpowiedzialnosci za te pieniadze ;)

Ja bym chetnie za 2 tys na kase pracowac poszła gdyby mnie ktos chciał ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalianka - a ja chcę ciążę. Zamieniamy się :D?

Biedroneczka - Ty daj mi te swoje butle, a ja Ci dam moje butle z wytrawnym czerwonym gronowym winem (blehhh) :D. Mój Małż kompletnie nie rozumie jak ja mogę tego nie lubić, więc kazałam mu co wieczór wypijać szklanką ciepłego mleka (nie znosi go), może wtedy dotrze.

Lena - pączki możesz dorzucić do paczki, może Mamy też dostaną coś dla siebie, nie tylko dla dzieci ;).

Cati - jak to nie ma donutów??? A drożdże? Może sama coś usmażysz :)?

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ee Lena, no nie wygryzę Cię :) spokojna Twoja :)

jeju..to ja też chcę pączka!
    w przyszłym tygodniu jadę do mamy, to ją namówię i mi upiecze:P

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 2598 2599 2600 2601 2602 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ