My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no ja myslemarnut wrote:Rozumiem, bo sama też nie lubię. Ale piszesz, że to końcówka @, czyli jakieś mikroplamienie, tak? No to prysznic (studnia?) powinna załatwić sprawę dyskomfortu
.
hihh
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pod względem socjalnym u mnie nie ma co narzekać.
Wyprawki dla noworodków, wczasy pod gruszą, 700 zł bonów na Boże Narodzenie, imprezy integracyjne no i pomoc w trudnych sytuacjach losowych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 13:03
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:winko jak najbardziej spia bym cale

Ja wypiłabym cokolwiek innego niż to, co pić muszę
. Ostatnio Małż mi dowalił, że sam będzie sobie musiał jakąś dietę znaleźć co to po kielichu codziennie pić trzeba
. Powiedziałam mu, że jak chce sobie endometrium poprawić, to może pić ze mną - nawet nie dociekał co to endometrium, z mądrą miną wypił kieliszek i zadowolony
. A ja przynajmniej miałam z niego ubaw, trochę mi to osłodziło gorycz winka
.
Lena83 lubi tę wiadomość
-
Hehe

No takie cyrki z tekefonu
Ale pączki tez bym dała rade upiec
BTW - nie kupujcie pieczywa i słodkości z piekarni w marketach z tych szybkich wypiekow na miejscu
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
o kochana tego to została mi tylko 3l butelka ale mam 20l z czerwonych winogron, 10l z zielonych i 5l z jabłekmarnut wrote:Biorę!!! Kurczę, biorę w ciemno, ile tam macie! Lejcie, dziewczyny, bo to wytrawne wino to mi już bokiem wychodzi
! Byle do owulacji, bo się przekręcę
.
-
Lena83 wrote:Hehe

No takie cyrki z tekefonu
Ale pączki tez bym dała rade upiec
BTW - nie kupujcie pieczywa i słodkości z piekarni w marketach z tych szybkich wypiekow na miejscu
generalnie nie jem pieczywa, ale powiedz coś więcej na ten temat - co z nimi robią? -
HEjka kobietki

Witaj Mona
swietny awatar czarodziejki z ksieżyca !
jak ja pamietam jak to namietnie z siostrą ogladałysmy
NAwet kiedys karteczki i segregator mialam z nia...
Jak to fajnie bylo byc dzieckiem... >.<
LEna - za mna chodza poczki juz od paru dni.... i wyobraz sobei w Norwegii ich nie ma !!!!
( Ja chce poczka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a buuuuuuuu 
-
to ja sie do ciebie wprowadzam i zatrudniam sie w tej firmie nam szef łaske zrobił ze dał na 50zł na świętaLena83 wrote:Pod względem socjalnym u mnie nie ma co narzekać.
Wyprawki dla noworodków, wczasy pod gruszą, 700 zł bonów na Boże Narodzenie, imprezy integracyjne no i pomoc w trudnych sytuacjach losowych
-
Konwalianka to jedynie na moje miejsce musisz wskoczyć

Ale nie chciałabyś tyle jeździć, tyle pracowac, miec tyle odpowiedzialnosci za te pieniadze
Ja bym chetnie za 2 tys na kase pracowac poszła gdyby mnie ktos chciał
nick nieaktualnyKonwalianka - a ja chcę ciążę. Zamieniamy się
?
Biedroneczka - Ty daj mi te swoje butle, a ja Ci dam moje butle z wytrawnym czerwonym gronowym winem (blehhh)
. Mój Małż kompletnie nie rozumie jak ja mogę tego nie lubić, więc kazałam mu co wieczór wypijać szklanką ciepłego mleka (nie znosi go), może wtedy dotrze.
Lena - pączki możesz dorzucić do paczki, może Mamy też dostaną coś dla siebie, nie tylko dla dzieci
.
Cati - jak to nie ma donutów??? A drożdże? Może sama coś usmażysz
?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH