My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona - Biedrona pisze, że kiepskie to w smaku, ale poczytałam opinie dziewczyn i ponoć cuda działa
.
Ja biorę Donga, co to ponoć nieźle na owu i śluz wpływa, dodałam Inozytol (mniej inozytolu niż w Infolicu, ale może to i dobrze bo bym miała ciążę mnogą jeszcze!) i kwas foliowy. Do tego wino na poprawę endometrium..i chyba już więcej w siebie nie wcisnę
.
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Hi hi ja już dzieckiem jakiś czas nie jestem a Czarodziejkę uwielbiam do tej pory zwłaszcza że jest nowa seria

Lena -u ans w pracy nie dają nic na święta, ale ok nie narzekam bo mamy 13-tki i wczasy pod gruszą. A i do przedszkola mi dopłacają.
To pachną aromaty a nie pieczywo? I aż 6 lat? O mamusiu....
JEST nowa seria ????????????????????? ide szukac na necie... JA tez dzieckiem juz dawno nie jestem ale mam do tej bajki sentyment
MAmutek - wiesz ze nie wpadlam by zrobic samej paczki ?
nie wiem czy wytrzymam zapach octu ale zobacze moze jest jakis zamiennik by go nei stosowac... uwielbiam cie ty skarbnico pomyslow :*
marnut lubi tę wiadomość
-
Marnut jeszcze musisz członka do tego wciskać w odpowiednich dniach ....
marnut, ara, choco lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Marnut jeszcze musisz członka do tego wciskać w odpowiednich dniach ....
To się kurde faktycznie przyda, bo w zeszłym cyklu zaniechałam i (szlag!)- ciąży nie było
!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 14:26
Lena83, cati, Mona_M, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypo co szukać..... http://www.kreskoweczki.pl/sailor-moon-crystal/ proszę bardzo (tylko troszkę się różni od pierwowzoru ale ja już to przetrzymałam)cati wrote:JEST nowa seria ????????????????????? ide szukac na necie... JA tez dzieckiem juz dawno nie jestem ale mam do tej bajki sentyment

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 14:27
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Ja łykam kwas foliowy i euthyrox 25 na tarczycę i chyba spróbuję. A co do kiepskiego smaku.... bardzo kiepski? Coś jak Slopadeine na ból głowy czy gorsze?
No, dziewczyny, która już się raczy Inofolikiem?
Donga można porównac do maggi, a Inofolic do czego
?
-
wiesz co to jest takie dziwne zostakje jakby taki osad na zebach smak nijaki ja tam łykam nawet z herbatą lub do wody troszke soku z malin i wchodziMona_M wrote:Ja łykam kwas foliowy i euthyrox 25 na tarczycę i chyba spróbuję. A co do kiepskiego smaku.... bardzo kiepski? Coś jak Slopadeine na ból głowy czy gorsze?
Mona_M lubi tę wiadomość
-
Lena hehehehe co zgapiasz heheh u mnie nie dość ze stanik wbił sie w moje cycki to na nich mam pełno pajączków czerwonych aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zwariuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cati lubi tę wiadomość
-
Biedra nie zgapiam - moje cycki sa na @ a Twoje na bociana
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyCyce twarde jak donicecati wrote:Moje tez sa na @
bo nic ich nie rusza .. mogla bym nimi rozbijac beton xD i nic.
?
A ja po Dongu mam wszystkie objawy ciążowe, nieważne że @ dopiero się kończy
. Cycki dają o sobie znać, bóle brzucha, jajnik nawala, apetyt za 4
. Coś mi mówi, że ten Azjata tak mi w głowie namieszał, że Czas Świra będzie trwał cały cykl
.
cati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana, co za różnica, grunt że działaara wrote:marnut właśnie tak się zastanawiałam czy to, że 6 dzień z rzędu napierdziela mnie jajnik to zasługa donga czy inofolica?

! Cycki do przodu, Małża do łóżka i jazda
!
ara, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ktoś mi streści dzień

Widzę nową "twarz", cześć Mona
Ja pierniczę, na belly czerwcowym znowu awantura, laski się pokłóciły bo na OF któraś napisała że na belly jest beznadziejna atmosfera. Cyrk na kółkach normalnie
A przecież taka jest prawda że jojczenie non stoper 
U was widzę temat donga rozwojowy
Faktycznie smakuje maggi?
Anuśka ING to zuooo, inwigilują ludzi! Nachodziły mnie na studiach baby z ING w sprawie ubezpieczeń, znając moje dane osobowe, nr telefonu, wiek itd, do tego adres pod którym mieszkałam mimo że nie byłam w ogóle tam zameldowana ani nic (!) Wkurzyłam się na tę firmę i nic tam nigdy nie załatwiałam
Maniek, głowa do góry, Malenq powinna ci nakopać do tyłka, ona się bardzo długo starała a skoro ona mogła zajść, to ty też możesz!
Wchłanianie magnezu to faktycznie jest małe... ja jak miałam duży niedobór to łykałam jakiś zwykły magnez ale do tego piłam mleko z magnezem i jeszcze żarłam codziennie morele bo mają dużo Mg i dopiero po jakimś miesiącu mi przeszło bo miałam fatalne skurcze łydek ;/
Mona_M, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Cyce twarde jak donice
?
A ja po Dongu mam wszystkie objawy ciążowe, nieważne że @ dopiero się kończy
. Cycki dają o sobie znać, bóle brzucha, jajnik nawala, apetyt za 4
. Coś mi mówi, że ten Azjata tak mi w głowie namieszał, że Czas Świra będzie trwał cały cykl
.
Raczej doniczki
takie na sadzonki 
Nieukowa - bo tam nie ma szans zeby wypalila dyskusja , za duzo tam buzujących hormonow
tu to sie równoważy
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH