My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa zakaz miałaś.....mam nadzieję że się nie dołujesz i nie denerwujesz.
przyznaję że już zaczyna mi siadać na bańkę to że wciąż bez groszka te cykle są...ale może faktycznie mąż zaczyna coś rozumieć i już mi nie mówi że to moje nakręcanie się jest przyczyną bo widzi że ostatnimi czasy nie jestem nakręcona tylko szukam raczej przyczyny...latając do gina i łykając te wszystkie specyfiki...czekam na donga jesssu nie mogę się doczekać....
Moja gin mówi ze inofolic pomaga w regulacji cykli i tyle mi powiedziała..ale jak będe u niej w przyszły pon to ją wypytam co i jak.
Lena trzymam kciuki ale nie szalej z objawami...to może oznaczać ..zupełnie nic a potem jest wielkie rozczarowanie...Trzymam za Ciebie kciuki oczywiście i mam nadzieje że Ci się uda, ale poczekaj w umiarkowanym spokoju.Maniek

-
TSH zdecydowanie za wysokie ;/Biedroneczka83 wrote:WYNIKI: dla fazy FL
mój TSH 4,88 norma 0,4-4,0 uIU/ml
FSH 1,9 norma 1,2-9,0 IUL
Estradiol 321,0 norma 101-903 pmol/l
Progesteron 27,10 norma 3-76 nmol/l
progesteron piekny
-
Maniek - ja nie mam złudzeń zbytnich z tym plamieniem itd.
I to nie tak ze ja sobie te objawy wkręcam - po prostu sa
na kazda @ wiec dla mnie nic nie znaczą.
Jutro byłam zapisana na testowanie ale nie jade nawet kupic testu.
MANIEK lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Dla mnie Donq nie smakuje jak maggiNieukowa wrote:U was widzę temat donga rozwojowy
Faktycznie smakuje maggi?
Anuśka ING to zuooo, inwigilują ludzi! Nachodziły mnie na studiach baby z ING w sprawie ubezpieczeń, znając moje dane osobowe, nr telefonu, wiek itd, do tego adres pod którym mieszkałam mimo że nie byłam w ogóle tam zameldowana ani nic (!) Wkurzyłam się na tę firmę i nic tam nigdy nie załatwiałam
Tylko jeśli popijam herbatą to później mi się tak ziołowo odbija 
Nieukowa dzięki za opinię o nich
Odwołałam tą rozmowę już wcześniej... Nie potrafiłabym wciskać ludziom kredytów, ani kart ani się narzucać w stylu "kup pan cegłę" 
EDIT: Ale powiedziałam babce że rezygnuję z ich propozycji bo właśnie się dowiedziałam, że jestem w ciąży
Więcej pytań nie miała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 15:52
Nieukowa, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Lena83 wrote:Maniek - ja nie mam złudzeń zbytnich z tym plamieniem itd.
I to nie tak ze ja sobie te objawy wkręcam - po prostu sa
na kazda @ wiec dla mnie nic nie znaczą.
Jutro byłam zapisana na testowanie ale nie jade nawet kupic testu.
ja tez nie testowałam- a test leży w szafce w łaziece i muszę przyznać że widok @ na gaciach mniej mnie wkurza niż test negatywny...wiadomo każdy przeżywa ten czas starań inaczej ale nadzieje ma się zawsze....ale ja nie zatestuje wcześniej niż jakieś 4-5 po spodziewanej @.Maniek

-
faktycznie cos w tym jest Biedrneczko bo jedna z dziewczyn wkasnie w ciazy miala powyzej 7 oczywiscie jeszcze nie wiedziala ze to ciazaBiedroneczka83 wrote:Ania babka mi powiedziała ze mam ciążowy progesteron i ze byc moze tsh dlatego skoczyło
jutro ide do gina najwyżej mi euthyrox przepisze
mierzyłam tempke nów wysoko
-
Maniuchna bo Ty jesteś oryginalnaMANIEK wrote:Wiecie co tak mi się wydaje że jakoś mam odwrotnie od was z tą @ ja dopiero zaczęłam a Wy już albo spodziewacie się owulki albo powoli zaczynacie testować...a ja jak świat światem zawsze inaczej niż większość ehhh.
-
maniek luzz to ja jestem najbardziej w tyleMANIEK wrote:Wiecie co tak mi się wydaje że jakoś mam odwrotnie od was z tą @ ja dopiero zaczęłam a Wy już albo spodziewacie się owulki albo powoli zaczynacie testować...a ja jak świat światem zawsze inaczej niż większość ehhh.
-
nick nieaktualnyWyrywna, znaczy się, jesteśMANIEK wrote:Wiecie co tak mi się wydaje że jakoś mam odwrotnie od was z tą @ ja dopiero zaczęłam a Wy już albo spodziewacie się owulki albo powoli zaczynacie testować...a ja jak świat światem zawsze inaczej niż większość ehhh.
. Inne jeszcze w polu, a Ty już MYK z nowym cyklem
.
Dobrze, że zaczniesz się suplementować - a nóż widelec dostarczysz organizmowi czegoś, czego mu brakowało
?
Anuśka - oby Twoje słowa do Pani z ING były prorocze
!
Biedronka - wyniki piękne (ciążowe), tylko normy laboratorium dziwne
.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wiecie w tym momencie II kreski sa dla mnie ... czyms co wydaje mi sie nieosiagalne na ten czas.. cos co moze kiedys ale nie teraz..
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH