My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiesz babska głupota niecierpliwość zanik mózu nie wiem czym to tłumaczycAnuśka wrote:Ejjj a to nie Tobie czasem późno wyszedł test? No w 10dpo? Wiem że są wykresy, gdzie w 10dpo wychodzą pozytywy ale ja bym przed 15dpo nie testowała

tak mnie test przy Zuzi wyszedł 6 dni po teminie @ a beta 10 dni po terminie @ wiec czego ja sie spodziewałam zalewa mnie śluz i latam jak głupia sprawdzac czy to nie @
-
Powiedziałabym żebyś się uspokoiła i czekała ale sama dobrze wiem ze to niewykonalneBiedroneczka83 wrote:wiesz babska głupota niecierpliwość zanik mózu nie wiem czym to tłumaczyc
tak mnie test przy Zuzi wyszedł 6 dni po teminie @ a beta 10 dni po terminie @ wiec czego ja sie spodziewałam zalewa mnie śluz i latam jak głupia sprawdzac czy to nie @ 
-
Staram sie tzn raczej już straciłam nadzieje i czekam na rozwój sytuacji bo co innego mi zostało ide dziś do rodzinnej moze mi da ten euthyrox nie bede czekać miesiąc na wizyte u endo a jak nie to pewni gin mi da we wtorek jak pójde
pluje sobie w brode ze wczesniej nie zrobiłam tych badan
-
nick nieaktualnyWitam,
BIEDRA spokój!!!!!!!!!!! świrujesz i wiesz dobrze, że źle zrobiłaś...
sama siebie dzisiaj zdołowałaś wiedząc jak to wszystko u Ciebie potoczyło się przy Zuzi......więc proszę, nie rób tak wczesnych testów.....
Nieukowa, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenqa już nie bede robić chyba aż do grudnia wcale
plecy mnie bolą brzuch okresowo jeszcze tego brakuje zeby sie FL do 9 dni skróciła
rycze non stop od wczoraj na Bogach ryczałam w domu sie poryczałam mezowi w rekaw ze to TSH nam przeszkadza w listopadzie maż ma egz państwowy wiec kiepsko bedze z sexem
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry!
Biedra, no przecież juuż wczoraj mówiłyśmy Ci, że jest za wcześnie! gdybyś zrobiła w 13 dpo to co innego, ale dzis? niewielu osobom wychodzi.. głowa do góry, pierś do przodu i do boju! a seks w czasie egzaminu państwowego to tylko dla rozładowania frustracji męża:) mój zawsze chętnie w ten sposób się "wyluzowuje" przed egzaminami
Malenq lubi tę wiadomość
-
Witajcie w ten paskudny deszczowy poranek
Biedra - trzymam kciuki i relax take it easy
chociaż wiem że to łatwiej powiedzieć niż zrobić- ja już dziś poszłam z testem do łazienki - ale udało mi się go zostawić w spokoju
muszę je gdzieś pochować
Malenq lubi tę wiadomość
-
Biedra - może faktyczne za wcześnie? Mam nadzieję, że tak jest.
Mnie pobolewaką cyce - dziwne takie uczucie jakby szczypania w środku, nigdy przed okresem tam nie mam. No i gorąco jest mi okropnie, tramwaju czułam jaki mi pot po plecach płynie a teraz w pracy siedzę w krótkim rękawku a koleżanka w marynarce i nie za ciepło jej...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]