My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczko nie chcę ci mówić żebyś "dała na luz". Pie%rzę to, powiem ci: a weź się wyżyj, płacz ile wlezie, odreaguj na mężu, wykrzycz się, daj upust tym negatywnym emocjom, u mnie to było jedyne co działało...
Przecież będziesz mieć dzieciaczka i wierzę że urodzisz w 2015! Tylko kruca fuks wypuść z siebie tę parę co idzie uszami! Albo nie wiem, zumba? No przecież ty nam zaraz przekręcisz się nam tu z żalu a my chcemy żebyś jeszcze nam pokibicowała trochę w tym życiu ;(
Biedroneczka83, Freja, Malenq, Mona_M, ara, Katjaa, Czarnula87, konwalianka, LaRa, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Nieukawa wiesz co chyba wypłakałam wszystko wczoraj dziś mam w sobie jakiś taki wewnętrzny spokój pogodzenie z sytuacją
hmm fakt test troszkę mnie przegonił ale cóż za głupotę kara musi być
cyc do góry i do przodu nie poddam sie tak szybko
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny!
Biedronka - Ty testa miałaś zrobić, żeby ciśnienie zluzować a nie żeby tu doły łapać. Wiesz tak samo dobrze jak i my, że 10dpo jajo może się jeszcze bujać w jajowodzie i nawet beta by Ci nie wyszła.
Biedroneczka83, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ech... wiem że mam bana na belly.
Ale właśnie nadchodzi czas na "wielkie losowanie". Zastanawiam się czy dotrwam na czerwcu do drugiej rundy... jutro moje USG, które odpowie na to pytanie. Żeby zając myśli umówiłam się z psiapsióła do kina, mam nadzieję że czas mi jakoś zleci do jutra do sądnej godziny 15:30... -
Dzien dobry

na wstepie Biedra do cholery jasnej !!!!!!!!!! złoić dupe to mało
po pierwsze co to za spadek- taki spadek to nie spadek
i dobrze o tym wiesz
po drugie 10 dpo .. daj sie zaniezdzic fasoli
nawet jesli w 8 DPO bylo zagniedzenie to dopieor po 24 h zczyna rosnac hcg w krwi .. a w moczu pojawia sie duzo pozniej
po trzecie.. bez jaj.. z gorszym TSH dziewczyny zachodzily ..
TSH nie uniemozliwia zajscia w ciaze.. poporstu trzeba je pilnowac tez w cazy bo lubi skakac
wiec nie łam bobra
bo jesczze moze cie zycie zaszkoczyc
-
nick nieaktualny
-
bedzie dobrzeNieukowa wrote:Ech... wiem że mam bana na belly.
Ale właśnie nadchodzi czas na "wielkie losowanie". Zastanawiam się czy dotrwam na czerwcu do drugiej rundy... jutro moje USG, które odpowie na to pytanie. Żeby zając myśli umówiłam się z psiapsióła do kina, mam nadzieję że czas mi jakoś zleci do jutra do sądnej godziny 15:30...
zobaczysz
-
kochana TSH nie uniemozliwia.. owszem działa w jakis sposob negaywni..bo mozesz przez to miec nie regularne cykle...moze zaburzac inne hormony dlatgeo trzeba je kontrolowac i jak cos brac piguly
a jak juz dochodzi do ciazy to trzbea je pilnwac ze wzg na wieksze ryzyko poronienia , dziecko pobiera d uzo tego hormonu i dlatgeo trzeba go brac dodatkowo w postaci tabsow..
mówie ci ze u nas na Plotach była Paula55 miała TSH powyzej 7
odebrala wynik a chyba po kilku dniach okazalo sie ze jest w ciazy
teraz urodzila slicznego synka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 08:49
Malenq, Biedroneczka83, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny

Nie nadrobie - za duzo.
Biedra - za wczesnie .... Dalej trzymam kciuki.
U mnie @ ale dziwna - na brązowo. Odkąd sie obserwuje to sie psuje.
Tymczasem tak jak mowilam w planie PAS do konca roku przynajmniej. Tzn to czas na badania. Umowilam sie na za tydzien do gina - daleko i podobno bardzo dobry. Mowia ze podchodzi do kazdej pacjentki bardzo indywidualnie i robi mnostwo badań.
Ogarniam sie
Teraz postanowiłam zajac sie upiekszaniem domu i chyba akwarium założymy
Ania_84, Malenq, Biedroneczka83, ara, Katjaa, Czarnula87, konwalianka, LaRa, Asiula86 lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Ania dziękuje chyba ide do kibla bo czytajć to znowu bucze a po polikach płyną łzy dobrze ze szefa nie maAnia_84 wrote:kochana TSH nie uniemozliwia.. owszem działa w jakis sposob negaywni..bo mozesz przez to miec nie regularne cykle...moze zaburzac inne hormony dlatgeo trzeba je kontrolowac i jak cos brac piguly
a jak juz dochodzi do ciazy to trzbea je pilnwac ze wzg na wieksze ryzyko poronienia , dziecko pobiera d uzo tego hormonu i dlatgeo trzeba go brac dodatkowo w postaci tabsow..
mówie ci ze u nas na Plotach była Paula55 miała TSH powyzej 7
odebrala wynik a chyba po kilku dniach okazalo sie ze jest w ciazy
teraz urodzila slicznego synka 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

o co chodzi? bo ja nie bardzo w temacie jestem...