My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:oo mamy eksperta od kacykow
ja na szczescie jestem bez kacowaPodobno babcia jej wycisneła sok z cytryny i kazał pić miedzy alkoholem.. i tak się dowiedziałam, że wit c jest bezcenna w takiej chwili ;)Ech niedługo wszystkich świętych i znów te pytania...kuzynka mojej mamie podobno dawała namiary na jakiegoś profesora od leczenia bezpłodności jak się dowiedziała, że jeszcze nie mam dzieci ;( No cóż wszyscy to znamy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 17:50
-
Misi@ wrote:Jak miałam 18 lat i byłam na 18 ce kuzynki to była tam jej koleżanka, która przyszła z piersiówką
Podobno babcia jej wycisneła sok z cytryny i kazał pić miedzy alkoholem.. i tak się dowiedziałam, że wit c jest bezcenna w takiej chwili ;)Ech niedługo wszystkich świętych i znów te pytania...kuzynka mojej mamie podobno dawała namiary na jakiegoś profesora od leczenia bezpłodności jak się dowiedziała, że jeszcze nie mam dzieci ;( No cóż wszyscy to znamy...
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ale to dopiero 2 cykl u Ciebie, więc jakie pytania? po 2 m-cach? Pogrzało ich?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 17:59
-
Misi@ wiesz ja juz na to chyba nie zwracam uwagi .. zreszta my odrau mowimy ze mamy problem i nie ejst to takie proste jestesmy w trakcie leczenia ..i jelsi bedzie to pewnie sie dowiedza .. u na s w sumei wiekszosc rodziny wie ze nie poruszamy tego tematu..choc mi przestalo to przeszakdzac ..
Mnie te swieta z innego powodu przytłaczaja.. jak wchodze na cmentarz to jakos tak mnie to przygnebia.. i odrazu wlacza mi sie myslenie ze zostaniemy sami .. -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Misi@ wiesz ja juz na to chyba nie zwracam uwagi .. zreszta my odrau mowimy ze mamy problem i nie ejst to takie proste jestesmy w trakcie leczenia ..i jelsi bedzie to pewnie sie dowiedza .. u na s w sumei wiekszosc rodziny wie ze nie poruszamy tego tematu..choc mi przestalo to przeszakdzac ..
Mnie te swieta z innego powodu przytłaczaja.. jak wchodze na cmentarz to jakos tak mnie to przygnebia.. i odrazu wlacza mi sie myslenie ze zostaniemy sami .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
my dzis sie z mezem smialismy ze wezmiemy kredyt na ta biopsje i moze na I in vitro zeby szybciej
i tak siedzimy i sie smiejemy .bo ja oczywiscie patrze pod katem bankowym
i mowie dobrze ze dziecku nie wpisza w akt ur ze dopoki nie splacimy jest w czesci bankuAnuśka, Asiula86, ara lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:my dzis sie z mezem smialismy ze wezmiemy kredyt na ta biopsje i moze na I in vitro zeby szybciej
i mowie dobrze ze dziecku nie wpisza w akt ur ze dopoki nie splacimy jest w czesci bankuJakby było w części banku to bank miałby obowiązek łożyć na utrzymanie dziecka
Wy przemyślcie sprawę
Asiula86, Ania_84, Koniara, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:my dzis sie z mezem smialismy ze wezmiemy kredyt na ta biopsje i moze na I in vitro zeby szybciej
i mowie dobrze ze dziecku nie wpisza w akt ur ze dopoki nie splacimy jest w czesci banku
A teraz jest z drugim w ciaży i to naturalnie -
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Hi hi a to nie jest głupi pomysł
Jakby było w części banku to bank miałby obowiązek łożyć na utrzymanie dziecka
Wy przemyślcie sprawę
Anuśka dobrze prawizawsze jest to jakaś opcja :p
Anuśka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Dziewczyny potrzebuje rady. W piatek rano dostalam pregnyl. Dzis zrobilam po raz kolejny test owulacyjny I jest pozytywny, ja chce zaznaczyc negatyw bo juz napewno jestsm po owu a pozytyw to zasluga pregnylu. Jak myslicie?