My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nio wsumie pewnie mi gin za wiele nie powie co najwyzej tak przy Zuzi
wtedy tez byłam jakoś 4 dni po terminie i powiedział ze mam macice lekko rozpulchnioną i wtedy miałam usg teraz niestety nie bedzie usg wiec co najwyzej pognam na krewale mam stres czasemłapie mnie taki 2 ból lekki czasem plecy wczoraj miałam taki sluz kremowy z grudkami a dzis raczej mleczno wodnisty
-
Blondik wrote:jedyne,co mnie martwi lena to to,ze masz bardzo wysoka temperature...mozę to było bardzo wczesne poronienie? wtedy właśnie tez jest b.ciemna wydzielina
Blondik ja o tym myslalam tylko chyba cos niewypowiedziane chyba troche mniej boli ...
Mierze temperaturę od 4 pełnych cykli. W pierwszych 3 cyklach temp spadała mi na dwa dni przed @. W czwartym cyklu dopiero na 3 dzien miesiączki ktora dopiero wtedy sie rozkręciła ale zwalilam to na przeziębienie. Teraz uznałam ze ja tak chyba mam .... Teraz w 5 cyklu jest moj 3 dzien miesiączki. Po przygodach z czarna krwią w nocy przyszła zywoczerwona w dużej ilosci. Od rana czerwień ze skrzepami. Temperatura rano 37,11 ....
Nie chce o tym nawet myslec ......
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Biedra trzymam kciuki
My mamy na te imieniny jechac ale mi sie strasznie nie chce ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
MANIEK wrote:Hej hej u mnie ryba po grecku a na deser lody
Anuska na kacora dobre są elektrolity te same co pije się przy grypie zoladkowej bbb szybko stawiają na nogi.MANIEK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Dzięki za podpowiedź, już mnie dzisiaj rosołek postawił na nogi, ale na przyszłość zapamiętam
To ja podpowiem jeszcze kroplówkę w szpitalu.
Ale mnie dziś plecy bolą, normalnie nie wiem w jakiej pozycji mam się ustawić. Najlepiej mi, jak leżę na podłodze. Tylko jak tu spędzić dzień w taki sposób, skoro dzieciaki w domu
?
-
marnut wrote:To ja podpowiem jeszcze kroplówkę w szpitalu
.
Ale mnie dziś plecy bolą, normalnie nie wiem w jakiej pozycji mam się ustawić. Najlepiej mi, jak leżę na podłodze. Tylko jak tu spędzić dzień w taki sposób, skoro dzieciaki w domu
?
marnut lubi tę wiadomość
-
MANIEK wrote:Hej hej u mnie ryba po grecku a na deser lody
Anuska na kacora dobre są elektrolity te same co pije się przy grypie zoladkowej bbb szybko stawiają na nogi.a na deser lody to pomyslalam o innych lodach
widac ze zbliza sie czas owulkowo sramkowyAsiula86, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Maniek sory a;e jak czytalam wypowiedzi o fryzach intymnych i przeczytalam rypa po grecku to sie zastanowlam kufaa jaka to fryzura
a na deser lody to pomyslalam o innych lodach
widac ze zbliza sie czas owulkowo sramkowyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Lenus tak czy siak posprwdzaj hormony i wogole.. mysleze teraz lepiej sie nie zastanwiac czy tak bylo czy nie ..
moi kochani uczniowie zwialia ja wykorzystalam ten czas na zrobienie dziennika ktorego jestm opiekunem .. opisalam caly dziennik do konca roku
-
Anuśka wrote:Oj kochana owulka u Ciebie przez wielkie O
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Witaminka C przed piciem
Pomaga...soczek z cytryny albo kilka rutinoskorbinów
ja na szczescie jestem bez kacowa -
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Ja też zawsze byłam... A tu nagle zonk