My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nio wsumie pewnie mi gin za wiele nie powie co najwyzej tak przy Zuzi
wtedy tez byłam jakoś 4 dni po terminie i powiedział ze mam macice lekko rozpulchnioną i wtedy miałam usg teraz niestety nie bedzie usg wiec co najwyzej pognam na krew
ale mam stres czasemłapie mnie taki 2 ból lekki czasem plecy wczoraj miałam taki sluz kremowy z grudkami a dzis raczej mleczno wodnisty
-
Blondik wrote:jedyne,co mnie martwi lena to to,ze masz bardzo wysoka temperature...mozę to było bardzo wczesne poronienie? wtedy właśnie tez jest b.ciemna wydzielina
Blondik ja o tym myslalam tylko chyba cos niewypowiedziane chyba troche mniej boli ...
Mierze temperaturę od 4 pełnych cykli. W pierwszych 3 cyklach temp spadała mi na dwa dni przed @. W czwartym cyklu dopiero na 3 dzien miesiączki ktora dopiero wtedy sie rozkręciła ale zwalilam to na przeziębienie. Teraz uznałam ze ja tak chyba mam .... Teraz w 5 cyklu jest moj 3 dzien miesiączki. Po przygodach z czarna krwią w nocy przyszła zywoczerwona w dużej ilosci. Od rana czerwień ze skrzepami. Temperatura rano 37,11 ....
Nie chce o tym nawet myslec ......
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Biedra trzymam kciuki

My mamy na te imieniny jechac ale mi sie strasznie nie chce ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Dzięki za podpowiedź, już mnie dzisiaj rosołek postawił na nogi, ale na przyszłość zapamiętamMANIEK wrote:Hej hej u mnie ryba po grecku a na deser lody

Anuska na kacora dobre są elektrolity te same co pije się przy grypie zoladkowej bbb szybko stawiają na nogi.
MANIEK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Dzięki za podpowiedź, już mnie dzisiaj rosołek postawił na nogi, ale na przyszłość zapamiętam

To ja podpowiem jeszcze kroplówkę w szpitalu
.
Ale mnie dziś plecy bolą, normalnie nie wiem w jakiej pozycji mam się ustawić. Najlepiej mi, jak leżę na podłodze
. Tylko jak tu spędzić dzień w taki sposób, skoro dzieciaki w domu
?
-
Proponuję ułożyć się gdzieś za kanapą... Może Cię nie zauważąmarnut wrote:To ja podpowiem jeszcze kroplówkę w szpitalu
.
Ale mnie dziś plecy bolą, normalnie nie wiem w jakiej pozycji mam się ustawić. Najlepiej mi, jak leżę na podłodze
. Tylko jak tu spędzić dzień w taki sposób, skoro dzieciaki w domu
?
marnut lubi tę wiadomość
-
Maniek sory a;e jak czytalam wypowiedzi o fryzach intymnych i przeczytalam rypa po grecku to sie zastanowlam kufaa jaka to fryzuraMANIEK wrote:Hej hej u mnie ryba po grecku a na deser lody

Anuska na kacora dobre są elektrolity te same co pije się przy grypie zoladkowej bbb szybko stawiają na nogi.
a na deser lody to pomyslalam o innych lodach 
widac ze zbliza sie czas owulkowo sramkowy
Asiula86, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Oj kochana owulka u Ciebie przez wielkie OAnia_84 wrote:Maniek sory a;e jak czytalam wypowiedzi o fryzach intymnych i przeczytalam rypa po grecku to sie zastanowlam kufaa jaka to fryzura
a na deser lody to pomyslalam o innych lodach 
widac ze zbliza sie czas owulkowo sramkowy
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Lenus tak czy siak posprwdzaj hormony i wogole.. mysleze teraz lepiej sie nie zastanwiac czy tak bylo czy nie ..
moi kochani uczniowie zwiali
a ja wykorzystalam ten czas na zrobienie dziennika ktorego jestm opiekunem .. opisalam caly dziennik do konca roku
-
Albo psych mi siada bo wiem ze przez 2 dni nie mog e tknac ptonaAnuśka wrote:Oj kochana owulka u Ciebie przez wielkie O

Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oo mamy eksperta od kacykowMisi@ wrote:Witaminka C przed piciem
Pomaga...soczek z cytryny albo kilka rutinoskorbinów 

ja na szczescie jestem bez kacowa
-
nick nieaktualny
-
to ja juz nic nie pijeAnuśka wrote:Ja też zawsze byłam... A tu nagle zonk
Dzisiaj mnie dopadło za wszystkie czasy