My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
katdud wrote:przepraszam że wpisuję się tak nagle w wasz wątek, ale widze sporą aktywość wasza no i jesteście już obeznane w tym wszystkim to moj wykres dziwny bardzo i nietypowy, dodam że plamie od 4 dni ale no nijak sie to ma do miesiaczki wiec nie wiem czy zaczynac nowy cykl i co w ogole o tym myslec, jak zyje 30 lat tak nie miałam plamienia zamiast okresu i nie pamietam żeby mnienie bolało i nic sie przy tym nie dzialo po prostu plamiło, to dla mnie nowość
Ja nie jestem ekspertem i dość krótko na forum jestem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:uhh a ja musze teraz wytrzymac z
do wtorku .. bleee ;/
?
Katud - lekarz, Kochana, lekarz, bo chyba sama widzisz, że ten wykres nawet nie leżał koło normalności?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Katud - w takim razie lepiej idz do gina niech sprawdzi bo troche dlugi ten cykl a to plamienie rownie dobrze moze byc jako miesiaczka. moj gin kazal mi kiedys uznac ze to byla miesiaczka ..bo mialam cieniutki e edno ..i stad nie mialo co sie zluszczac..
Marnut ..nieto ja ostatnio moglabym codzien.. ale abstynencja musi byc przed badaniem
-
katdud wrote:robiłam dzis rano pink test eco i negatywny
Masz może PCO? Bo ja mam takie jazdy w związku z pco.
Laski ja chyba umrę dzisiaj... Rzygam jak kotA wypiliśmy wczoraj w 4 osoby 0,7 naleweczki i to takiej niezbyt mocnej
Mój żołądek tego dzisiaj nie zniesie chyba
Jejku jak mi źle
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Anuska - kefir wypij
nie łądnie tak sie zbombicnie ładnie ;P
A kefiru nie mam
Na szczęście moja ukochana babcia zadzwoniła i jadę do niej na rosołek
On mnie uleczy
To Ty w środę masz / macie badanie? Kiedy wyniki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 11:39
-
nick nieaktualnyAnia84 - to musisz się "wstrzymać z
" a nie "wytrzymać z
"
. To była jakaś zmyłka taktyczna
?
Anuśka - na kaca najlepsza jest praca - i najlepiej na świeżym powietrzu. Nie masz jakichś liści do pograbienia albo grządek do uporządkowania? A nalewka widocznie była na trefnym spirytusie.
-
Anuska o tak rosołek jest the best
a mzoe Twoja fasolka zaprotestowala
Marnut..aaa miało byc wstrzymacAnuśka lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Ania84 - to musisz się "wstrzymać z
" a nie "wytrzymać z
"
. To była jakaś zmyłka taktyczna
?
Anuśka - na kaca najlepsza jest praca - i najlepiej na świeżym powietrzu. Nie masz jakichś liści do pograbienia albo grządek do uporządkowania? A nalewka widocznie była na trefnym spirytusie.
A z tą pracą to musi mi wystarczyć że mieszkam w Pracy, bo za żadną robotę się nie wezmę
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Anuska o tak rosołek jest the best
Marnut..aaa miało byc wstrzymac
No ja myślę, że w Waszym małżeństwie wszystko gra.
Idę na spacer z dzieciakiami, skorzystać ze słonka - pięknie się u mnie zrobiło, a u Was? -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:O to to , była na wódce ze sklepu a ja faktycznie lepiej toleruję swojski bimberek
A z tą pracą to musi mi wystarczyć że mieszkam w Pracy, bo za żadną robotę się nie wezmę
jak nie chcesz % spalać
.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Anuska o tak rosołek jest the best
Marnut..aaa miało byc wstrzymac
Jezusie jak ja współczuję Krokodylicy.... Myślałam o Tobie Kroko po wymiotachAle romantyczne wyznanie
Kobieto mega Ci współczuję
-
marnut wrote:No ja myślę, że w Waszym małżeństwie wszystko gra
.
Idę na spacer z dzieciakiami, skorzystać ze słonka - pięknie się u mnie zrobiło, a u Was?Brak słońca i buro i szaro
Jawna niesprawiedliwość...