My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:hejka, wkurza mnie mój wykres...rzeczywiście jest bezowulacyjny? test się mylił? sluż też był bez sensu?eh
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Ja dziś leniuchuje...serniczek wyszedł mega słodki ( w składzie jest cała puszka skondensowanego mleka, wiec pewnie dlatego)
Asiula powodzenia na maratonie, może trochę naszych kalori spaisz
Lena dobrze, że już lepiej hehe mój mąż podobnie jak Twój pierwszy przeprasza...ale jak to mówi moja koleżanka z pracy, meżczyźni powinni rozumieć, że kobiety mają humory..i nie rozumie dlaczego czasem jest inaczej :p
Miłego dnia
mam ochote upiec ciasto jogurtowe z jabłkami, ale luby podał mi kocyk i stwierdził, ze dziś leniuchujemy i koniec !!!!
No dopiero na 14 do teściów na obiad
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:obym dostala jak najszybciej ten cholerny okres...
wczoraj popijałam cydr,pychotka...piłyście kiedyś?
To alkohol bezglutkowyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 11:13
-
nick nieaktualny
-
Zmykam, bo dziś dużo w planach mamy - będę musiała lutkę jeszcze ze dwa dni (ponad to co lekarz zalecił ) brać bo boję się odstawić tak z dnia na dzień - we wtorek powtórka testu (12dpo - 28dc)może też zrobię betę.
pozdrawiam
Biedra - jak tam? mam nadzieje że @ dalej na księżycu, Cati - co u lekarza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 10:27
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Mam nadzieję, że się uda :)Powodzenia!!!
Tempka się trzyma w górze i tak się zastanawiam czy na teście z krwi w np. 11-12 dpo wyjdzie wynik wiarygodny?
Po poronieniu robiłam test sikany na bete wyszedł negatywny a na drugi dzień w laboratorium z krwi było ponad 40 (a ten z moczu miał czułość 10 i nie wykrył)? Strasznie duża różnica stężeń pomiędzy moczem a krwią.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
tak czest jest kolezanka zrobila ikanca i nawet cienia nie bylo a bete miala 56
cati lubi tę wiadomość
-
Cześć Ania,n ze względu na moją lutkę - której nie chcę brać jeśli nie ma potrzeby (bo mam po niej straszny dyskomfort) - to chyba we wtorek pójdę zrobić z krwi - no chyba że wyjdzie rano sikany. W 12dpo to już z krwi chyba wiarygodny będzie ?
-
12 dpo raczej tak
tempka pnie sie w gore wiec jak cos to mysle ze juz mozna spokojnie w 12 dpo
Freja lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:12 dpo raczej tak
tempka pnie sie w gore wiec jak cos to mysle ze juz mozna spokojnie w 12 dpo
-
przepraszam że wpisuję się tak nagle w wasz wątek, ale widze sporą aktywość wasza no i jesteście już obeznane w tym wszystkim to moj wykres dziwny bardzo i nietypowy, dodam że plamie od 4 dni ale no nijak sie to ma do miesiaczki wiec nie wiem czy zaczynac nowy cykl i co w ogole o tym myslec, jak zyje 30 lat tak nie miałam plamienia zamiast okresu i nie pamietam żeby mnienie bolało i nic sie przy tym nie dzialo po prostu plamiło, to dla mnie nowość
Ania_84 lubi tę wiadomość