My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:tos niezle wychodowala pierunie
ale to dobrze
No niby dobrze... ale jak wiadomo kobiecie nie da sie dogodzić
Jak tam Wasze humorki? Mnie jakoś dopisujeOdpukać w niemalowane
Ania_84 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Kopę lat Smoczyca
Jej ale te ciąże pędzą, ja tu pamiętam że dopiero co zachodziłaś a tu już połówkowe się zbliża
Kciuki za wizytę!
Arienna dziś masz tę rozmowę o pracę? Kciuki, zdeklasuj rywali
Ania: kurde komornika nasłać na pindę ;/
Ja dziś funkcjonuję w trybie zombie... -
Dzien dobry iskierki :*
Asiulka - super ze pomagaja i sie wszystko unormuje
Ania - A wez tego babsztyla tak walnij w lebda sie/? ?
MAmutek - ovulka i do przodu z koksem !teraz duzo króliczkować !!
hihi
Ej i mnie nie zawstydzajcie !!! bo juz jak burak jestem
Pati - masz normalny wykres nie widze w nim nic zlegokochana nie martw sie :*
Biedronka jak sie czujesz?
Smoczycano ciebie to dawno tu nie widzialam slonce
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Asiula86 wrote:No niby dobrze... ale jak wiadomo kobiecie nie da sie dogodzić
Jak tam Wasze humorki? Mnie jakoś dopisujeOdpukać w niemalowane
zaobserwowalam ze strasznie mnie swedzi skora glowy i na dodatek sporo mi wychodzi włosow .. nie wiem oco biega.. ale skore mam czysta łupiezu brak.. tylko po malowaniu zostal mi taki plat rudego.. i nie cholery tego nei idzie zmyc.obawiam sie ze to od tego ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 13:11
-
Cati - obawiam sie ze jakbym ja palnela to by mi nie zaplacila :p bo przez jakis czas bylaby niezdolna do pracy
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja po wczorajszym mam strasznego lenia
i choc nie bylo sexku to jestem zadowolona bo lezelismy z mezusiem i rozmawialismy
wiecie jak tak walnal z tym strzeleniem sobei w leb..to zaczelam myslec analizowac i oczywiscie doszlam do wniosku z emoze on sobie nie radzi i to lekczenie bipsja ..ze robi to tylko i wylacznie dlamnie a sam jest z tym wszytskim nieszczeslliwy .. i zaraz zobaczylam wizje ze moj maz nabawia sie depresji ;/
ale
apytalam sie go czy to cale leczenie, biopsja i wogole.. to czy on to robi tylko dla mnie .. jego odp powiem szczerze na poczatku mnie zdenerwowalaodp ze w wiekszosci dla siebie
tot ak procentowo mowie ile dla siebei ile dla mnie ..a on nooo tak okolo 70/30 % dla siebei ..
zziwilomnie to i pytalam dalej.. powiedzial mi ze dlatego powiedzial 70% bo od momentu kiedy dowiedzial sie ze sa szanse to chce miec pewnosc ze robimy wszytsko.. chce wiedziec jako facet ze zrobil wszytsko co mogl.. pozatym lepiej sie czuej podczas tej kuracji ...ma wieksza pewnosc siebie . i ogolnie lepiej sie czuje..
a te 30% dla mnie to dlatego ze jakbysmy nic nie znalezli zebym miala 100% pewnosc o dawcy ..
jak to powiedzial to powiem szczerze ze mi ulzylo.bo jak napisalas ze robi to dla mnie .. to zaczelam sie obwiniac.. -
Ania super że się dogadaliście i złość w Tobie już nie gości.
Za 10 min zbieram się do gina ...i dowiem się czy była owulka czy nie...stresujące to wszystko cholernie...no ale chyba więcej na razie z siebie nie mogę dać, zatem trzymajcie kciuki.
Nieukowa jak tak samopoczucie?? dzidziol dokucza?
Ania_84 lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:MOna kup testa i zrob w 14 dpo
Jeżu Kolczasty jak mi się nie chce pracować. A jeszcze 1,5 h.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati wrote:Mona ja zrobilam w 9dpo - nic nie bylo , 10 dpo - poranny nic , popołudniowy cos zobaczylam , a w 11dpo wyskoczyla krecha
wiec rob jak masz podejrzenia.
Dobra nie marudzę juz dzisiaj bo mnei wywalicie z tego wątku.
Anianapisałabym, że poczekam do wtorku ale wiem, że nie poczekam hihihihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 14:15
Ania_84, cati lubią tę wiadomość
-
Mona_M wrote:No własnie nie mam podejrzeń bo oprócz notorycznej chęci płaczu nic...... nawet w odróżnieniu do zeszłego cyklu cycki mnie nie bolą.
Dobra nie marudzę juz dzisiaj bo mnei wywalicie z tego wątku. -
Ania jeśli masz sucha skutek na głowie to od tego włosy Ci mogą wypadach. Kochana oliwa z oliwek na głowę, tylko oczywiście w rozsądnej ilości, czapek i ręcznik i minimum 3 godziny z tym kompresem. Do tego śmigają do rossmana i kup sobie szampon i odżywkę bez SLS. A pózniej jak coś to inne oleje wprowadź np. Olej lniany i co jeszcze wpadnie Ci w ręce. A jak Ci sie spodoba to dasz mi adres kupie Ci tu w Belgii świetny olej specjalnie do włosów i Ci wyślę. Lepszej ekspertki od zdrowychch włosów chyba nie ma niż ja. Mam na tym punkcie świra
A ja zrobiłam test owulacyjny i dwie krechy jak przy owulacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 14:43
Ania_84, Asiula86, cati lubią tę wiadomość