My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBrrryyyy wieczorową porą :]
A ja się przytrułam chybadzisiaj w pracy 3 razy wymiotowałam i wygonili mnie do domu po 1,5 goziny pracy
w domu mnie troche pomuliło i jest spokój
Mam nadzieję że to nie wirusówka bo teraz na nowo panuje a nie chce żeby synek mi się rozłozył jeszcze z tym -
Czarnula87 wrote:Brrryyyy wieczorową porą :]
A ja się przytrułam chybadzisiaj w pracy 3 razy wymiotowałam i wygonili mnie do domu po 1,5 goziny pracy
w domu mnie troche pomuliło i jest spokój
Mam nadzieję że to nie wirusówka bo teraz na nowo panuje a nie chce żeby synek mi się rozłozył jeszcze z tymo widzisz a ja jakies pare min temu pisalam u ciebie na profilku
Oj to wracaj do zdrowia ! :***Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 21:37
-
Czarnulka, a może to taka wirusówka od wirusa, którym Ci Cati na wykres nakichała
A jeśli nie, to życzę zdrówka dużo :*
Tak Mamut, palę a raczej paliłam bo teraz nie mam z kim (wszyscy rzucili a ostatnia towarzyszka zmieniła pracę). A samej to mi się teraz nie chce, choć sama się sobie dziwie, bo był czas kiedy całkiem sporo paliłamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 21:38
cati lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
Olga ja w pierwszej ciąży miałam mdłości w porywach do wymiotów jak tylko wywąchałam smażenie w głębokim tłuszczu
Weź no siknij jakiegoś testa
A ja się oddalę w celu poprzytulania mojej podusi... Cały dzień za mną tęskniłaBuziole babiszcza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 21:47
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny