My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MANIEK wrote:trzymam kciuki za bety i siki ....
zbieram się spać..jak co wieczór zaczynam zamarzać...nie wiem skąd mi się to bierze ale cały dzień mi gorąco a wieczorem szron na plechach mam...Marnut mi wytłumaczyła jak to działa to teraz jestem szpecem w tej kwestii
marnut, cati, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi dla odmiany ciagle zimno, ale Malenq wlałaś w moje serce odrobinę nadziei
Pozdrów Kosię
Kurcze, myślałam, że nad morzem cały czas jest jod
Lenka -Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 21:10
marnut lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
momo1009 wrote:Mi dla odmiany ciagle zimno, ale Malenq wlałaś w moje serce odrobinę nadziei
Pozdrów Kosię
Kurcze, myślałam, że nad morzem cały czas jest jod
Lenka -
Jod zimą ucieka bo nad morzem piździ... Też bym uciekłamarnut, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Skoki progesteronu masz rano dlatego tempkę po nocy masz niższą
Marnut mi wytłumaczyła jak to działa to teraz jestem szpecem w tej kwestii
łooo kurde dr Anuśka
Eeee jakoś w swoim przypadku mało to wiarygodne ale nie będe się sprzeciwiać..fajnie by było gdybyście miały racje ..no ale czas pokaże...już jest coraz bliżej rozwiązania tej zagadki...ja to Mamut nasz mówi mam 50% szans:)marnut, Lamama lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Mamutku, jak wspomniałaś, że cię odrzuca od fajek to przypomniało mi się.. pamiętasz jak nas odwiedziliście w Bieszczadach i wyszłaś sobie z domku zapalić - coś we mnie zaczeło wołać TEŻ CHCĘ, JA TEŻ, ZABIERZ MNIE. Ale jakoś się powstrzymałam, bo S bardzo nie lubi jak przy nim palę********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
MANIEK wrote:łooo kurde dr Anuśka
Eeee jakoś w swoim przypadku mało to wiarygodne ale nie będe się sprzeciwiać..fajnie by było gdybyście miały racje ..no ale czas pokaże...już jest coraz bliżej rozwiązania tej zagadki...ja to Mamut nasz mówi mam 50% szans:)
Ja jestem prof dr re-habilitowany i mówię jak jest. A jest tak jak jest i inaczej nie będzieMANIEK, marnut, cati lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:EEEEEeeeeeeeeeeeeee
Ja jestem prof dr re-habilitowany i mówię jak jest. A jest tak jak jest i inaczej nie będzie
jeszcze nad-zwyczajny, docentWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 21:17
Anuśka, cati lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Mamutku, jak wspomniałaś, że cię odrzuca od fajek to przypomniało mi się.. pamiętasz jak nas odwiedziliście w Bieszczadach i wyszłaś sobie z domku zapalić - coś we mnie zaczeło wołać TEŻ CHCĘ, JA TEŻ, ZABIERZ MNIE. Ale jakoś się powstrzymałam, bo S bardzo nie lubi jak przy nim palę
???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny