My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Marnut ależ oczywiscie ja sobie Twoja serdeczność do serca biore ze specjalista niemniej najpierw trzeba porobić niezbędne badania
.
Lena83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Patrząc na czas seksowania i teorię o sile plemników, to tak
.
Druga zołza i uparta, wstrętna koza.
No wlasnie o to mi chodziło ...
Że po matce ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycati wrote:Oj cos czuje ze groszek juz w pierwszych dniach ciazy dostanie musztre !
-Dobra mamuska to teraz czas na rzyganko
- Ja ci dam rzyganko !!! Dostaniesz zaraz szlaban na pępowine!
- Ale mamooooo !
- zadne ale, siedz mi w tym brzuchu i nie dyskutuj !
A to można inaczej???
cati lubi tę wiadomość
-
cati wrote:Oj cos czuje ze groszek juz w pierwszych dniach ciazy dostanie musztre !
-Dobra mamuska to teraz czas na rzyganko
- Ja ci dam rzyganko !!! Dostaniesz zaraz szlaban na pępowine!
- Ale mamooooo !
- zadne ale, siedz mi w tym brzuchu i nie dyskutuj !
Sorry, na moją taka musztra nie działa.
Ma to daleko w poważaniu. :]marnut, cati, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:To może chociaż w ciążę razem zajdziemy teraz, co? I mnie i Tobie się już przykrzy, chodź zaciążymy, no cho..
!
ara, marnut, momo1009, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewa81 wrote:Dziewczyny
mam pytanie z innej beczki i już Wam nie będę przeszkadzać. Chodzi o badanie nasienia - znalazłam spermiogram i komputerowe badanie nasienia - czy trzeba oba zrobić, czy wystarczy jedno z nich i które?
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:A to można inaczej
???
a mozna ?
wy mi powiedzcie !
Anuska - to widze ze obie jutro na bete czekamyja mialam miec wyniki w piatek zobaczymy czy nei przeloza w poniedzialek .
Z USG tutaj w No zrezygnowalam , wole te pieniadze wydac na cos dla malucha
a usg i NT zrobie jak bede w PLi cala reszte badan .
-
cati wrote:no ja nie wiem
a mozna ?
wy mi powiedzcie !
Anuska - to widze ze obie jutro na bete czekamyja mialam miec wyniki w piatek zobaczymy czy nei przeloza w poniedzialek .
Z USG tutaj w No zrezygnowalam , wole te pieniadze wydac na cos dla malucha
a usg i NT zrobie jak bede w PLi cala reszte badan .
cati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Hmmmm..... No..... Wiesz..... Bo..... Hmmm... Ale.... No skoro nalegasz.... To dobra... Ale jakby co to był Twój pomysł... Żeby nie było... Będzie na Ciebie
.
Ewa81- Ania84 zarobiona dziś była po uszy i poszła spać, myślę że dziś jej tu nie uświadczysz.
Cati - słusznie!Anuśka lubi tę wiadomość