My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Srata tata ja to już nie wierzę że mogłabym zajść... Mam wrażenie że tak będę sobie mierzyć tą tempkę już forever
Asiula ja myślę że Ty owulkę już miałaś bądź masz więc do roboty!!!! Nie ociągać się !!!
Wolałabym, żeby była przede mną... hmmm... chociaż myślę, że mogę być niedługo chora
Bo jajniki mnie w ogóle nie bolały....
Ale fakt jest taki, że ja w ogóle nie wiem, jak to jest mieć owulację, więc może nie będę się wypowiadaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 19:38
Anuśka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:No to ja jestem w permanentnej ciąży urojonej
Mówię marnut, że grubasy tak mająi tyle
Mój mąż jest chudziutki i mu ciągle zimno... on ma na sobie 1,5 rękawa i przykrywa się kocem, a ja najchętniej bym zdjęła z siebie wszystko
A Ty to na bank w ciąży jesteś
Anuśka, Ty też. Widocznie masz wyższy poziom progesteronu na codzień niż ja
i tyle. A że Cię tłuszczyk grzeje? No grzeje
, czyli wiesz już, że ciepłotą raczej nie będziesz się sugerować przy ciąży
.
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjejku po 3 nocach nieprzespanych śpię na na siedząco....ziewwwwwwwwwww za ziewem, a mała i tak nie da mi się położyć...już buszuje, tylko wieczór przychodzi, a ona "w trans" bicia i kopania wpada....
czy któraś mogłaby mi streścić dzionek?? oprócz tego że czekamy na Groszkową betę i nieśmiały pozytyw u Marnutka???
-
A tak ogólnikowo no jestem na telu:
Za małe
Torbiel
Gosc stwiwrdzil ze na kontrast nasieniowodów jeszczeMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Ja ciagle za was laski trzymam kciuki i nie puszczam , ze nie jestem doswiadczona mama i dzieci nie mam to czasem brakuje mi wspolnego tematu z wami i czasem tylko napomknę cos albo palne jakas gafe
wiec musicie mi to wybaczyc ze nie jestem na bierząco z waszymi pociechami i sprawami typowo Mamuskowymi
Ale za to , zawsze postaram sie was wspierac i dopingowac !
tak mnie cos wzielo na napisanie takiego postu bo czasem widze ze napisze zdanie - ale ono sie ma nijak do tego co wlasnie jest na tapecie w danym dniu.
U mnie sie nie wiele zmienia , bo kazdy dzien wyglada podobnie.
cmokam was wszystkie i psikam na wszystkie nie zafasolkowane !
Asiula86, Malenq, Lena83, momo1009, Pati Belgia, Lamama lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Odsyłam do mojego postu powyżej
. Widocznie masz wyższy poziom progesteronu na codzień niż ja
i tyle. A że Cię tłuszczyk grzeje? No grzeje
, czyli wiesz już, że ciepłotą raczej nie będziesz się sugerować przy ciąży
.
Spoko, będę u siebie szukać innych objawówSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
Lena83 wrote:A tak ogólnikowo no jestem na telu:
Za małe
Torbiel
Gosc stwiwrdzil ze na kontrast nasieniowodów jeszcze
Małe - to moze urosną ? wazne ze są!
Torbiel - sie usunie i bedzie lepiej z plemniczkami:)
kontrast to dobry pomysl , bo znajomi tak 2 lata sie starali i okazało sie ze droznosc poszla wpisdzietpo tym juz nie bylo problemu.
Lenuś - nie zawsze zle wyniki to zle wyniki moim zdaniem jest duza szansa na poprawienie tej sytuacji !Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 19:45
Lena83 lubi tę wiadomość
-
A nie spoko ....
Juz dobrze ...
Chwilowo zapomniałam ze my drogę krzyżowa mamy przejsc ....
Juz nie marudzę ....Lamama lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyDziewczyny, coś Ci znalazłam, żeby nie było, że gołosłowna jestem:
"Poza tym wysoki poziom progesteronu w ciąży jest jednym z czynników, które powodują podwyższenie temperatury ciała."
Na 2giej str artykułu
http://www.mamazone.pl/artykuly/chce-byc-mama/przygotowania-do-ciazy/2014/progesteron,2a.aspxcati lubi tę wiadomość
-
Marnut a co to za podpis?
Nie stresuj dzieckaMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Marnut, wierzymy Ci
Lenka, będzie dobrze, dacie radę. Wiadomo, co się dzieje i będziecie to leczyć! Głowa do góry!!!
Laski, uciekam na Zumbę, mam nadzieję się odstresować na maxa!Malenq, cati lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
nick nieaktualnycati wrote:Ja ciagle za was laski trzymam kciuki i nie puszczam , ze nie jestem doswiadczona mama i dzieci nie mam to czasem brakuje mi wspolnego tematu z wami i czasem tylko napomknę cos albo palne jakas gafe
wiec musicie mi to wybaczyc ze nie jestem na bierząco z waszymi pociechami i sprawami typowo Mamuskowymi
Ale za to , zawsze postaram sie was wspierac i dopingowac !
tak mnie cos wzielo na napisanie takiego postu bo czasem widze ze napisze zdanie - ale ono sie ma nijak do tego co wlasnie jest na tapecie w danym dniu.
U mnie sie nie wiele zmienia , bo kazdy dzien wyglada podobnie.
cmokam was wszystkie i psikam na wszystkie nie zafasolkowane !cati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:A nie spoko ....
Juz dobrze ...
Chwilowo zapomniałam ze my drogę krzyżowa mamy przejsc ....
Juz nie marudzę ....
Lenka, jeśli w czymś możemy pomóc, to pomożemy
Moja pomoc w tej chwili może jedynie polegać na tym, żeby jak najserdeczniej doradzać Wam spotkanie ze specjalistą i przestawić się na pytanie "jak?" zamiast "czy?".
Całym serduchem z Wamicati, Asiula86, Malenq lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Lenka, jeśli w czymś możemy pomóc, to pomożemy
Moja pomoc w tej chwili może jedynie polegać na tym, żeby jak najserdeczniej doradzać Wam spotkanie ze specjalistą i przestawić się na pytanie "jak?" zamiast "czy?".
Całym serduchem z Wami
podpisuje sie pod tym co mamutek napisala : )Asiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marnut ależ oczywiscie ja sobie Twoja serdeczność do serca biore ze specjalista niemniej najpierw trzeba porobić niezbędne badania
marnut lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
marnut wrote:Ja mu, kurka, zaraz dam stresa! Nie dość, że go jeszcze w doma nie ma, to jeszcze się z matką w ciuciubabkę bawi! żartowniś się znalazł
!
Znalazła - to dziołcha bedziemomo1009 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Ja mu, kurka, zaraz dam stresa! Nie dość, że go jeszcze w doma nie ma, to jeszcze się z matką w ciuciubabkę bawi! żartowniś się znalazł
!
-Dobra mamuska to teraz czas na rzyganko
- Ja ci dam rzyganko !!! Dostaniesz zaraz szlaban na pępowine!
- Ale mamooooo !
- zadne ale, siedz mi w tym brzuchu i nie dyskutuj !Lena83, Malenq, marnut, Misi@, Krokodylica, momo1009, Asiula86 lubią tę wiadomość