My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!!!
Cóż za początek grudnia!!!!!! Super!!!!
Pati, Kropka - GRATULUJE i życzę zdrowka i spokojnych ciąż
Blondik - leć na bete bo jeszcze Tobie muszę pogratulować!!!!!!
Cudne wieści
Ps. Ja dzis lecę na podglad dziecia i odbiór moich wyników, 3majcie kciuki
Ps2. Dzis wysyłam paczuszkęproszę oczekiwać Mikołaja
Aaaa i miłego dzionka, u mnie słonko swiecimomo1009, Pati Belgia, Kropka_1, Giussta lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek laseczki
Kropeczko i Pati serdecznie gratulujęNiech wasze fasolki rosną zdrowo
Blondik tulam i nadal kciukamtak bym chciała żeby Ci się udało
A ja kawkę popijam i nic dzis nie będę robić bo na 15 mam gina więc muszę się zrelaksować
MIłego dzionka WszystkimKropka_1 lubi tę wiadomość
-
MANIEK wrote:łaaaaaaaaaaaa kropka wspaniale gratuluję
Pati ja bym zrobiła tą bete skoro Twój zaufany lekarz mówi że już można to bym się trzymała jego decyzji w końcu on zna Ciebie lepiej niż ten konował co Cie policzył yyy nie wiadomo za co ciul jeden.
Blondik trzymam kciuki wciąż, może za wcześnie na sikańca, beta może przyniesie dobre wieści.
Nieukowa paluchy zaciskam za Twoje badanie:)
Wszystkim miłego dnia.
Kropka jeszcze raz gratuluję, wspaniały początek grudnia:) -
LaRa wrote:Hej!!!
Cóż za początek grudnia!!!!!! Super!!!!
Pati, Kropka - GRATULUJE i życzę zdrowka i spokojnych ciąż
Blondik - leć na bete bo jeszcze Tobie muszę pogratulować!!!!!!
Cudne wieści
Ps. Ja dzis lecę na podglad dziecia i odbiór moich wyników, 3majcie kciuki
Ps2. Dzis wysyłam paczuszkęproszę oczekiwać Mikołaja
Aaaa i miłego dzionka, u mnie słonko swieciLaRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKropeczko..szczęścia i zdrówka dla Was
Gratulację
ps ja chyba ni zdąże zatestować w grudniu..moje testowanie będzie w styczniu 05
Ale może to prorocze i owulka przyjdzie wcześniej, po tylu wspomagaczach, które zamierzam w tym cyklu sobie fundować...sesese :p
Co do drapaczki i pomocy ze strony męża w tej sprawie pomyślę o kasowaniu..mąż chyba byłby zachwycony jakby mógł tak drapnąć od czasu do czasu :p Może jeszcze na tym zarobie i dorobie do pensjiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 09:32
Kropka_1 lubi tę wiadomość
-
Swoją drogą to Wy reż tak macie, że niby wiecie że jest wszystko ok a jedna się stresujecie? Jak mi raz ginka na dzień dobry zmierzyła ciśnienie miałam 144/92 a po badaniu 117/82
teraz zawsze się śmieje że ciśnienie na końcu
A właściwie to się już zaczynam wszystkim stresować, porodem, tym co dalej czyli całą opieką nad mała przynajmniej w pierwszych dniach... jestem tym przerażona, powiedzcie że też tak trochę macieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 09:43
-
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:tuke mocno.
Dobrze, że nie "tłukę"
.
Pati i Kropka - gratki,
Nieukowa - powodzenia,
Ciężarówki - zdrowia,
Staraczki - nadziei.
Buziaki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 09:51
Kropka_1, Pati Belgia, Katjaa, Giussta lubią tę wiadomość
-
Kochane, witam się z Wami już zza biurka w pracy. Działałam dziś rano jak robot, naprawdę. Patrzyliśmy z Mężem na siebie z wielkim niedowierzaniem
I nadal zastanawiam się co się dziejeMuszę ochłonąć i chyba w to uwierzyć. Dla mnie to pierwsza ciąża więc w ogóle jedno wielkie novum! Stanęłam w domu i pytam się: i co teraz? Co teraz się robi?
Lekkie drżenie ciała i za chwile wspólna odpowiedź, kurde, oby wszystko było zdrowo!
Od razu zapaliły się lampki 'tarczycowe'. Traf chciał, że jutro mam wizytę u endokrynologa więc wstrzeliliśmy się idealnie.
BARDZO BARDZO WAM DZIĘKUJĘ!!! za wszystko, ciepłe słowa, wyrazy motywacji, wsparcia, w tym forum JEST NAPRAWDĘ MOC!!! Dzięki Wam kobietki!
W miarę możliwości będę dalej Wam podpatrywać bo to już po części takie 'moje miejsce'. I rzecz jasna brać garściami z Waszego doświadczenia. To cenne, że chcecie się dzielić.
WOW, co to się dzieje....Dobrego dnia.
Podpisano: nie do wiary..
LaRa, MANIEK, beszka, momo1009, Nieukowa, ara, Krokodylica, Anuśka, zizia_a, Giussta lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Pati i Kropka gratulacje!!!!!! Rosnijcie zdrowo
Po skomplikowanych wyliczeniach z jeszcze bardziej skomplikowanych algorytmów wyszło mi że w tym miesiącu powinno być jeszcze conajmniej 13 zielonych kropek w tym jedne podwójne na bliźniakia z matmy jestem raczej dobra, mature rozszerzoną zdałam na 6 (ale postawili mi tylko 5).
Kropka_1, LaRa, momo1009, Asiula86, ara, Krokodylica, Pati Belgia, Anuśka, zizia_a, Katjaa, Giussta lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Smoczyco ..ja nie w ciazy a zawsze mam wyzsze nawet u internisty
ja po rozmowie z mezem dalam mu ostro do zrozumienia .. co o tym wszytskim myslalam
przeprosil powiedzial ze bedzie mnie informowal
pogadalismy tez o tym co czujemy .. i tak ogolnie
okazalo sie ze jak tylko wszedl do domu zjadl umyl gary.. (chyba czul pismo nosem) a pozniej siedzial tam okolo 1,5h .. w koncu zeszlam na dol..a on robil pomiary bedzie robil nam kuchnie
a kuchnie jaka ma zrobic moj mezuu bedzie cos a'la
tylko wszytsko na cichy domyki moje kochane cargo mi zamontuje
no i wysepka niebedzie miala kuchni tylko sam blatMona_M, LaRa, Kropka_1, momo1009, Smoczyca1, Nieukowa, choco, zizia_a, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:Swoją drogą to Wy reż tak macie, że niby wiecie że jest wszystko ok a jedna się stresujecie? Jak mi raz ginka na dzień dobry zmierzyła ciśnienie miałam 144/92 a po badaniu 117/82
teraz zawsze się śmieje że ciśnienie na końcu
A właściwie to się już zaczynam wszystkim stresować, porodem, tym co dalej czyli całą opieką nad mała przynajmniej w pierwszych dniach... jestem tym przerażona, powiedzcie że też tak trochę macie -
nick nieaktualny