My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
LaRa wrote:Widze, ze Smoczyca na 15, ja na 15:15 a Nieukowa o której ma prenatalne?
. Ależ się dziś dzieje
Aniu bardzo fajna kuchnia, taka... ciepła
Marnucik, a Ty jak tam? Odpuściło Ci trochę?
Choco to teraz do spółki z Asiulką jesteś naszą główną księgową. Trzymam kciuki, żeby Twoje prognozy rachunkowe się sprawdziły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 10:17
choco, Asiula86 lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
W sumie skoro już wyhodowałam te dwa pęcherzyki, z tej okazji zmienię sobie podpis na liczbę mnogą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 10:25
Misi@, Ania_84 lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Ja coś kojarzę, że Nieukowa przyjmuje kciuki do 16.30, więc pewnie wtedy ma badania
. Ależ się dziś dzieje
Aniu bardzo fajna kuchnia, taka... ciepła
Marnucik, a Ty jak tam? Odpuściło Ci trochę?
Choco to teraz do spółki z Asiulką jesteś naszą główną księgową. Trzymam kciuki, żeby Twoje prognozy rachunkowe się sprawdziły
Intensywny ten grudzień, nie da się ukryć.
Dzięki Momo, u mnie to tak "falowo" raz źle, raz gorzej a raz fatalnie. Teraz jest tylko źle, więc mogę siedzieć przy kompie
. Byle do lutego
!
A jak u Ciebie? Podziębienie mija?momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Intensywny ten grudzień, nie da się ukryć
.
Dzięki Momo, u mnie to tak "falowo" raz źle, raz gorzej a raz fatalnie. Teraz jest tylko źle, więc mogę siedzieć przy kompie
. Byle do lutego
!
A jak u Ciebie? Podziębienie mija?
A to chyba jednak nie przeziębienie po poza tą temperaturą i uczuciem gorąca to nic mi nie jest. To chyba rzeczywiście owulacja tak mocno dała o sobie znać
marnut lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
dziewczynki gratuluję
a moja owulka leci sobie w kulki
bo już myślałam ze się utrzyma wyższa tempka a tu dziś w dół....no chyba że mi świruje termometr
kurcze nie mogę nic zmienić w moim wykresie, nawet wpisać dzisiejszą tempkę nie mogę, znów jakiś błąd na stronieKropka_1 lubi tę wiadomość
-
ANia bardzo ładna ta kuchnia
ehhh faceci z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej
ja to żałuję że moja mama nie jest na emeryturze trochę byłoby mi raźniej z dzieciątkiem, a tak sama będę musiała sobie radzić, no mam nadzieję że chociaż jakiś dłuższy urlop sobie weźmiea i dlatego też zapisałam się do szkoły rodzenia tzn mam taki plan iść za tydzień na zajęcia, głównie chodzi mi właśnie o naukę opieki nad noworodkiem bo jestem totalnie zielona.
A i trzymam kciuki żeby magiczny grudzień okazał się owocny w zielone kropki dla wszystkich -
Arienko ja po tym cyklu z monitoringiem widzę, ze jednak temperatura sobie a owulacja sobie. Wg wykresu była dwa dni temu, a wtedy własnie byłam na monicie i na bank pęcherzyki były za małe żeby pękać. O ile owulacja była/będzie później, to już żaden większy skok raczej nie będzie jej towarzyszył.
Poza tym, lekarka u której teraz byłam radziła, żeby pomiarom tak bardzo nie ufać w okresie jesienno - zimowym, bo ponoć teraz organizm potrafi płatać różne figle. Tak że nic straconego
Muszę przyznać, że ten cykl nauczył mnie żeby nie robić przerwy wpo skoku tempki (co często nam się zdarzało), bo to jednak z owulacją różnie bywa..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 10:34
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
momo1009 wrote:Arienko ja po tym cyklu z monitoringiem widzę, ze jednak temperatura sobie a owulacja sobie. Wg wykresu była dwa dni temu, a wtedy własnie byłam na monicie i na bank pęcherzyki były za małe żeby pękać. O ile owulacja była/będzie później, to już żaden większy skok raczej nie będzie jej towarzyszył.
Poza tym, lekarka u której teraz byłam radziła, żeby pomiarom tak bardzo nie ufać w okresie jesienno - zimowym, bo ponoć teraz organizm potrafi płatać różne figle. Tak że nic straconego
Muszę przyznać, że ten cykl nauczył mnie żeby nie robić przerwy wpo skoku tempki (co często nam się zdarzało), bo to jednak z owulacją różnie bywa..
Bierz z niej przykład tylko bez nadmiernego ciśnienia a wierzę że się wszystko pięknie zielono ułoży
momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
AAaaaaaaaa co ja widzę
Ale intensywnie się grudzień zaczyna!
Pati- tobie już cichutko gratulowałam, teraz pogratuluję GŁOŚNO!
I Kropa! Kropeczko mega, mega gratulacje, jak widać nie łatwo uwierzyć w ciążę, jak w końcu przyjdzie
Proszę mi teraz zdrowo i bez przygód wzrastać i się zaokrąglać! :]
Ania: kuchnia marzenie, zawsze chciałam mieć taką wyspę ale mam za małe mieszkanie...
Arienna, całkiem możliwe że owulka jest/była, może wspomóż się testami skoro teraz masz takie niskie te wykresy w 1 fazie cyklu?
Blondiku, może jeszcze nie wszystko stracone? Trzymam kciuki że jednak wredota nie przyjdzie ;(
momo: pierwszorzędny wykres, coś mi się zdaje że ty też zagrudniujesz i to podwójnie
Marnut: kiedy jakaś wizytka się u ciebie szykuje?Kropka_1, momo1009, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Wam bardzo dziewczynki za to, ze w nas wierzycie i dodajecie otuchy
Ja to bym serduszkowała częściej (na Krokodylicę), ale musimy dawać plemnikom czas na regenerację. Eh, żeby choć jeden trafił w jajo..
Asiula86, Smoczyca1, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
momo1009 wrote:Dziękuję Wam bardzo dziewczynki za to, ze w nas wierzycie i dodajecie otuchy
Ja to bym serduszkowała częściej (na Krokodylicę), ale musimy dawać plemnikom czas na regenerację. Eh, żeby choć jeden trafił w jajo..
Trafii coś czuję, że nie jeden
Ktoś tu w końcu musi mieć bliźniaki!
momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Smoczyco a moze mama bedzie c ie odwiedzac czesciej
dobra wizyta w Novum umowiona
22 stycznia godz 17:30 niestety wczesniej nie da rady bo dr na urlopie ;/
czyli mamy wizyte 2 tyg po zakonczeniu kuracji ale to dobrze.. bo w sumei i tak powiedzial ze po tym etapie bbedzie miesiac bez lekowNieukowa, Pati Belgia, marissith lubią tę wiadomość
-
momo1009 wrote:Dziękuję Wam bardzo dziewczynki za to, ze w nas wierzycie i dodajecie otuchy
Ano tak na regenerację mąż i jego "ludzie" muszą mieć czas na regenerację więc kciukam żeby wkrótce objawił się też zielony strzałmomo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Smoczyco a moze mama bedzie c ie odwiedzac czesciej
dobra wizyta w Novum umowiona
22 stycznia godz 17:30 niestety wczesniej nie da rady bo dr na urlopie ;/
czyli mamy wizyte 2 tyg po zakonczeniu kuracji ale to dobrze.. bo w sumei i tak powiedzial ze po tym etapie bbedzie miesiac bez lekowtylko co mi po tym jak wychodzi z domu o 6 i wraca około 18
właściwie cały dzień jej nie ma, a mąż w delegacji i obawiam się że jak mała będzie płaczliwa to zostanie tam na dłużej
nie no żart
Widzisz u Ciebie też się jakoś z nowym rokiem poukłada zielono oczywiście
A swoją drogą to długo doktor po sylwestrze będzie odpoczywał, a w sumie może już ferie sobie zrobiłAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nie on nam mowila ze od 9-18 ma urlop..a ze od 1-8 sa swieta dni zwolne to akurat ;/
Wiecie u mnie 2 stopnie na plusietylko słońca brak
-
Blondik wrote:witam, u mnie sikaniec negatywny tak jak myslalam, beta to formalność, wiec ide, zeby miec pewność że nie wydam 900zl na kariotyp w poniedzialek na darmo...
tempka jeszcze wyższa, nie wiem czemu...mam katar,ale wsumie to przez całe życie, bo mam non stop chore zatoki....moze to reakcja na zimno na dworze? no cóż. tego nie wie nikt
Pati gratuluję!
Niekowa czekam na wieści z badań, zazdroszczę, bedzie super;)
Ej, nie zgadzam się. -
Blondik wrote:witam, u mnie sikaniec negatywny tak jak myslalam, beta to formalność, wiec ide, zeby miec pewność że nie wydam 900zl na kariotyp w poniedzialek na darmo...
tempka jeszcze wyższa, nie wiem czemu...mam katar,ale wsumie to przez całe życie, bo mam non stop chore zatoki....moze to reakcja na zimno na dworze? no cóż. tego nie wie nikt
Pati gratuluję!
Niekowa czekam na wieści z badań, zazdroszczę, bedzie super;)
momo1009 lubi tę wiadomość