My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropka gratuluję!!!!
Widzę grudzień będzie owocny w fasolki.
Ale się uśmiałam z tego " i co teraz? Co teraz się robi?"
Hehehehe momo też myślałam, że plemniki potrzebują czasu, ale widać pół dnia im wystarczy na regenerację.
A Krokodyl to chyba BYŁ niedościgniony, teraz zakaz bzykoserduchowania.
Kropka_1, Anuśka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Kochane, znowu ukradkiem do Was zaglądam
Żeby nie było, nadal w szoku co się dzieje.
Chcę zostawić kilka słów dla tych co wyczekują kropeczki: u nas tez nie było łatwo. Ja niedoczynność i Hashimoto, u męża teratozoospermia czyli zbyt mało dobrych plemników. Po wizycie u androloga zgodnie ze wskazaniem przeszliśmy dla wygody oboje na dietę bezglutenową i bezmleczną. Hardcore jak dla nas tak z dnia na dzień. Nikt nie dał nam jasnych szans, ale raczej delikatnie podkreślał: na spokojnie, proszę dac sobie trochę czasu na uregulowanie, sprawdzimy za jakiś czas.
A jednak. Cuda się zdarzają. Proszę, nie traćcie wiary (i nie chcę byście odbierały moje słowa, jako farciary, która dziś zobaczyła dwie kreski). Wcześniej też raczej dzieliłam się swoją silną postawą, że i my się doczekamy.Krokodylica, LaRa, Nieukowa, Katjaa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczyca - ty się nie martw, że nie będziesz wiedziała jak się dzieckiem opiekować. To przychodzi jakoś samo. Ja przed Filipem nie miałam kontaktu z noworodkami, a jak mały się urodził to wszystko działo się instynktownie, no dobra poza kąpaniem bo tego to się bałam
Ania - kuchnia super.
Momo - kochana ja też życzę Ci tych bliźniakówmomo1009, marnut lubią tę wiadomość
-
No tak
Stanęliśmy dziś, patrzymy się na siebie i każde z wyczekującym odpowiedzi przeciwnika wzrokiem
I co, mamy iść na jakąś betę? (kochanie, tak dziewczyny na ovu piszą, zapytam ich, one wszystko wiedzą i powiedzą), dzwonić do gin? umawiać się na wizytę? Tysiąc myśli na sekundę
Krokodylica wrote:Kropka gratuluję!!!!
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehehehe momo też myślałam, że plemniki potrzebują czasu, ale widać pół dnia im wystarczy na regenerację.
A Krokodyl to chyba BYŁ niedościgniony, teraz zakaz bzykoserduchowania.a ja co zakazu nie mam tylko chłopa brak
-
nick nieaktualnyKropka_1 wrote:Kochane, znowu ukradkiem do Was zaglądam
Żeby nie było, nadal w szoku co się dzieje.
Chcę zostawić kilka słów dla tych co wyczekują kropeczki: u nas tez nie było łatwo. Ja niedoczynność i Hashimoto, u męża teratozoospermia czyli zbyt mało dobrych plemników. Po wizycie u androloga zgodnie ze wskazaniem przeszliśmy dla wygody oboje na dietę bezglutenową i bezmleczną. Hardcore jak dla nas tak z dnia na dzień. Nikt nie dał nam jasnych szans, ale raczej delikatnie podkreślał: na spokojnie, proszę dac sobie trochę czasu na uregulowanie, sprawdzimy za jakiś czas.
A jednak. Cuda się zdarzają. Proszę, nie traćcie wiary (i nie chcę byście odbierały moje słowa, jako farciary, która dziś zobaczyła dwie kreski). Wcześniej też raczej dzieliłam się swoją silną postawą, że i my się doczekamy.
Dzięki za dodanie otuchy...Też z meżem jestesmy z na bezglutkowej diecie..choć ja troszkę oszukuje :p Mamm nadzieję,że uda się w tym cyklu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 11:34
-
Mona_M wrote:Smoczyca - ty się nie martw, że nie będziesz wiedziała jak się dzieckiem opiekować. To przychodzi jakoś samo. Ja przed Filipem nie miałam kontaktu z noworodkami, a jak mały się urodził to wszystko działo się instynktownie, no dobra poza kąpaniem bo tego to się bałam
Ania - kuchnia super.
Momo - kochana ja też życzę Ci tych bliźniaków
A Kropeczko na wizytę chyba faktycznie za wcześnie ja byłam jakoś w 7-8 tygodniu a fakt bee robiłam z 2 razy żeby zobaczyć czy rośnie -
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:A ja myślałam, że idzie się od razu, żeby w razie czego wykluczyć ciąże poza maciczną..lub inne nieprawidłowości.
Misi@, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Kropka_1 wrote:Hej Kochane, zrobiłam test i........
Dwie mocne krechy jak nic!!!!!!!!!!!jesteśmy w mega szoku bo przykryłam test i oboje zerknęliśmy w tym samym momencie.
Na razie nie wiemy co się dzieje i szykujemy się do roboty...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadam znać później jakoś
No ja tu sobie grzecznie wracam z pracy a tu taaaaakie niusy
GRATULACJENo to masz prezent na Mikołajki
Super
-
Kochane w dupce mam tempke. Jedziemy z koksem dalej a że zabawki sobie kupiliśmy to tym bardziej
a mój brzuch zaczął się zachowywać owacyjnie to nie tracę nadziei
Krokodylica, Anuśka, Nieukowa, momo1009, Giussta, marnut lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Anuśka przypomnij mi Kochana, bo nie doszukałam się u Ciebie w notatkach - w jakich dawkach się suplementowałaś Dongiem i Inofolikiem?
marnut lubi tę wiadomość
-
A Krokodyl to chyba BYŁ niedościgniony, teraz zakaz bzykoserduchowania.
Ha ha no nawet mój małż powiedział że polecieliśmy w tym cyklu na KrokodylicęI jeśli z tego coś będzie to powie dzidziolowi, że prawie zszedł z wycieńczenia jak go robił
Krokodylica, ara, momo1009, marnut lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Kochana no bo jesteś niedościgniona
Ha ha no nawet mój małż powiedział że polecieliśmy w tym cyklu na KrokodylicęI jeśli z tego coś będzie to powie dzidziolowi, że prawie zszedł z wycieńczenia jak go robił
Buahahaha ładnie to tak swoich mężów moim wykresem jurgać?
A szalejcie na zdrowie, bo jak będzie mega brzuchol to libido spadnie i się skończy.
Mój biedny, bo wcześniej tyle działaliśmy a teraz post.Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:Kochane w dupce mam tempke. Jedziemy z koksem dalej a że zabawki sobie kupiliśmy to tym bardziej
a mój brzuch zaczął się zachowywać owacyjnie to nie tracę nadziei
I całej rodzince powiedziałam że to świeczka dla bogini płodności i nie można jej gasić. Myślałam że będą płakać ze śmiechu z mojej głupoty a tu pełne zrozumienie
Szok