My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:A mam pytanie czy któraś przyjmowała luteinę dopochwowo? wiem może głupie pytanie ale nigdy nie przyjmowałam leków tą drogą i co mam sobie tak po prostu wepchnąć ile się da?????
Aha i Duphaston to to samo co luteina
Ja też chcę na Kosogłosa.... ale póki co nie mam kasy na bilety ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 19:30
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Cóż, trzeba sobie pocierpieć.
PS. Smoku czemu nie zaglądasz do nas na fioletową?
Postaram się spróbować, a był tam gangowy wątek czy mi się wydaje? -
Hejka, ja jestem po prenatalnych. Grzeje sie przy kominku i probuje nie jest nic slodkiego bo jutro kontrole glukozy robie...
Giussta, czyli moge zaciskac kciuki za twoja kruszynke?? Kiedy sie dowiesz czy rosnie i czy sie zacumowala jak powinna?? Kochana ogromnie ci kibicuje!
Blondiku pij pij, juz niedlugo nie bedziesz mogla! Ja tyle miesecy sobie odmawialam podczas staran, a potem co? Jak tylko zaczelam to olewac to zaszlami tera pluje sobie w brode ze moglam pjc a nie pilam! a tak bymteraz nalewke malinowa sobie strzelila... albo sheridana... mmm...
Smoczyca a czemu lezysz? Szyjka krotka? Brzuch twardy? Czy co? Przerabsne macie z Kroko, sle kondolencje.... byle tylko dziecka byly zdrowe i doczekaly terminow,robicie to dla nIch
Wracajac do mojej wizyty: przykrótka byla, ale chyba lekarz pomierzyl co trzeba. Na wyniki i prawdopodobienstwo poczekam do poniedzialku lub wtorku.
W kazdym razie NT mam teraz 2,0 a dziec ma 66mm. Dupy nie urywa ten wynik (srednia dla tej wielkosci to 1,6 bodajze), ale mieszcze sie w 75% wynikow zdrowych kobiet... wg ultrasonografisty jezeli pappa nie bedzie z dupy, to ryzyko bedzie baaardzo niskie. Zobaczymy, poczekamy
Fajnie bylo tak dlugo obserwowac dziecia, bo robil piruety wokol siebie i wywijal kulasai jak opetanyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 20:05
Pati Belgia, marissith, Smoczyca1, cati, Krokodylica, momo1009, Giussta, ara lubią tę wiadomość
-
momo1009 wrote:Pati ja też chcę na igrzyska, też czytałam wszystkie części, skończyłam niedawno i nie mogę się doczekać wyjścia do kina
. Tyle, że wcześniej chcę podłapać gdzieś drugą część, żeby mieć tą ekranizację obejrzaną "na świeżo" a nie sprzed roku
Aaaaaaaa, do wszystkich kinomaniaczek takich jak ja... już wcześniej miałam pisać, ale zapominam.. byliśmy w zeszły piątek na nocy filmów polskich (4 pod rząd) i tym które nie widziały gorąco polecam "Bogów" i "Służby specjalne". Przy niektórych tekstach w Służbach lałam ze śmiechu, mimo, że nie o to w filmie chodzi. "Obywatel" ze Stuhrami taki sobie, na szczęście był jako pierwszy.
Ale "Miasto 44" sobie odpuściliśmy jak się dowiedzieliśmy, że kończy się o 6:30 rano. Przecież ja o tej porze na codzień do pracy wstajęmomo1009 lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Hejka, ja jestem po prenatalnych. Grzeje sie przy kominku i probuje nie jest nic slodkiego bo jutro kontrole glukozy robie...
Giussta, czyli moge zaciskac kciuki za twoja kruszynke?? Kiedy sie dowiesz czy rosnie i czy sie zacumowala jak powinna?? Kochana ogromnie ci kibicuje!
Blondiku pij pij, juz niedlugo nie bedziesz mogla! Ja tyle miesecy sobie odmawialam podczas staran, a potem co? Jak tylko zaczelam to olewac to zaszlami tera pluje sobie w brode ze moglam pjc a nie pilam! a tak bymteraz nalewke malinowa sobie strzelila... albo sheridana... mmm...
Smoczyca a czemu lezysz? Szyjka krotka? Brzuch twardy? Czy co? Przerabsne macie z Kroko, sle kondolencje.... byle tylko dziecka byly zdrowe i doczekaly terminow,robicie to dla nIch
Wracajac do mojej wizyty: przykrótka byla, ale chyba lekarz pomierzyl co trzeba. Na wyniki i prawdopodobienstwo poczekam do poniedzialku lub wtorku.
W kazdym razie NT mam teraz 2,0 a dziec ma 66mm. Dupy nie urywa ten wynik (srednia dla tej wielkosci to 1,6 bodajze), ale mieszcze sie w 75% wynikow zdrowych kobiet... wg ultrasonografisty jezeli pappa nie bedzie z dupy, to ryzyko bedzie baaardzo niskie. Zobaczymy, poczekamy
Fajnie bylo tak dlugo obserwowac dziecia, bo robil piruety wokol siebie i wywijal kulasai jak opetany -
Nieukowa wrote:Hejka, ja jestem po prenatalnych. Grzeje sie przy kominku i probuje nie jest nic slodkiego bo jutro kontrole glukozy robie...
Fajnie bylo tak dlugo obserwowac dziecia, bo robil piruety wokol siebie i wywijal kulasai jak opetany
A u mnie tak chodzi o krótką szyjkę i jak to gin powiedziała próbuje się otwierać no i zakaz serduchowania
ok uciekam spać bo coś mnie zmogło, miłego wieczorku i kolorowych. papa -
Krokodylica wrote:Pati a jak kartki? Moja poszła wczoraj rano, ktoś mi zrobił przysługę i wysłał.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
heheh nie wiem dziewczynki jaki film.. wiem jedno komedia a w sobote mamy isc na bajke i igrzyska.. poszallal
Nieukowa super trzyam kciuki za super wyniki
Pati Belgia, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Kroko narazie 2 kartki przyszły. Nie wiem kto jeszcze chce wysłać. Chyba muszę spytać żeby nie czekać za długo i żeby Sebastianowi dać.
Pati jutro wysyłam, mam już neta i dostałam się do ovu. O kurcze, ale jaja a miałam zdążyć do Mikołaja, nie ma szansTrudno braciszek dostanie kartkę troszkę później...złoić mi skórę ale co ja mogę jak to wirusy zabiły mi system?
Wnioski, nie odkładać na ostatnią minutkę tego co się chciało zrobić. Idę wypisywać kartkę dla Sebka!
No i mam nowy win i śmiga jak ta lala! Teraz już będę tu na bank zaglądać.Ileż razy ja już to obiecywałam??? Jestem do niczego noDobrej nocy....weszłam zaraz jak komp odżył, bo nie mogłam się oprzeć. Do 12.12 chyba już będę miała taki szalony czas ale co zrobić.Mąż robi remont to mi głupio przesiadywać przy kompie.
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle