My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Blondik trzymam kciuki za wyniki badania!!!
Pati leż i się oszczędzaj, jeszcze się nasprzątasz w życiu, teraz masz 9 m-cy wolnego
cześć laski tak w ogóle!!!
miłego poniedziałku wam życzę -
Dzień dobry.
Pati mąż w dooope kopnięty za Twoją radą:)dzięki:)
dziweczyny takie mam pytanie: czy jak bierze się CLO to można dongować?? mam koleżankę która się stara już dość długo nie chce się tutaj zalogować jeszcze, a mi został dong i chciałam jej oddać ale wiem że ona bierze clo. Ja się nie znam więc pytam mądrzejszych od siebie.Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Blondik, trzymam kciuki za badania!
Mona, współczuję migreny.
Anuśka, będziesz w Warszawie... hmmm... następnym razem daj wcześniej znać, można by się jakoś umówić
Tak, dzisiaj się w miarę wyspałam. Normalnie o tej porze jestem już 2h w pracy
Życzę Wam udanego dnia!Mona_M lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Cześć Kochane Dziubaski
o tak Was ładnie nazwałem
Blondik trzymam kciuki za dobre wyniki, a kiedy one będą? Bo to chyba długo sie czeka na takie wyniki.
Mona przytulam, zrób sobie może jakiś okład na głowę.
Wszyskie nie wyspane i bez chęci do czego kolwiek po za tuleniem podusi łącze się w bólu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 09:07
Malenq, Mona_M lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
MANIEK wrote:Dzień dobry.
Pati mąż w dooope kopnięty za Twoją radą:)dzięki:)
dziweczyny takie mam pytanie: czy jak bierze się CLO to można dongować?? mam koleżankę która się stara już dość długo nie chce się tutaj zalogować jeszcze, a mi został dong i chciałam jej oddać ale wiem że ona bierze clo. Ja się nie znam więc pytam mądrzejszych od siebie.
Maniek, ja bym nie ryzykowała. Clo powoduje, że pęcherzyki rosną, więc wydaje mi się, że Dong już nie jest potrzebny. Ale najlepiej zapytać lekarza. Myślę, że mój powiedziałby "nie".Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Witam się z rana
Blondik trzymam kciuki
Malenqu - jak ten czas szybko leci - a dopiero co dwie kreski pokazywalas a tu za moment Kosia będzie z wami - trzymam kciuki, będzie wszystko dobrze.
Co do Donga i Clo - Dong pozytywnie wpływa na endometrium i wiele dziewczyn brało jedno z drugim.Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Blondik wrote:witam, zaraz jade na ten pierdzielony kariotyp...cała noc nie spalam tylko rozmyslalam, co zrobimy jak cos wyjdzie;(
eh;(
-
Witam się w ten niedobry poniedziałek
Blondik - powodzenia!
Mona - oby to szybko minęło
Pati - udanego spotkania, a poza tym odpocznij sobie troszkę. Napisałam wczoraj rymowankę dla braciszka. Mam nadzieję, że mu się spodoba, bo... delikatnie mówiąc nie jest to poezja najwyższych lotów
Wysyłka po pracy
Malenqa - to chyba normalne uczucie w pierwszej ciąży, może i w każdej... ale my tu przecież wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki (nasza Ty pierworódko) i wierzymy, że dasz radę :*
Pozdrawiam i życzę wszystkim lepszej formy niż moja dziśBo mi to nawet kawa nie pomaga...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 09:14
Ania_84, Malenq, Pati Belgia lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
momo1009 wrote:Witam się w ten niedobry poniedziałek
Blondik - powodzenia!
Mona - oby to szybko minęło
Pati - udanego spotkania, a poza tym odpocznij sobie troszkę. Napisałam wczoraj rymowankę dla braciszka. Mam nadzieję, że mu się spodoba, bo... delikatnie mówiąc nie jest to poezja najwyższych lotów
Wysyłka po pracy
Malenqa - to chyba normalne uczucie w pierwszej ciąży, może i w każdej... ale my tu przecież wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki (nasza Ty pierworódko) i wierzymy, że dasz radę :*
Pozdrawiam i życzę wszystkim lepszej formy niż moja dziśBo mi to nawet kawa nie pomaga...
momo1009 lubi tę wiadomość
-
dzień dobry dziewczyny!
nadrobiłam weekendowe zaległości
zdjęcie prezentu wstawię jak wrócę do domku po pracy
Maniek na zielarach wyczytasz, że jak najbardziej clo z dongiem łączą dziewczyny, wszystko oczywiście trzeba samemu wyczuć, podeślij może dziewczynie te wątki z OF? trochę wiedzy nie zaszkodzi -
jestem juz po pobraniu krwi. tak się stresowalam, ze myslalam, ze fiknę na tym fotelu...
wynik/wyrok za 35 dni roboczych czyli gdzies pod koniec stycznia...
rzeczywiście przyblokowałam psychicznie chyba @ bo ledwo wyszłam z gabinetu
dostałam okres;(
potęga umysłu;/ -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
zgredka wrote:Ja sie zrzucenie nie martwie, ale o to, zw tyle utyje, ze bede ledwo chodzic i jak baleron bede wygladac spuchniety
Nie martw się, ile byś nie przytyła i tak będziesz ledwo chodzić. Powaga - taka fizjologia ciąży, pod koniec zaczyna działać relaksyna (rozluźnienie stawów, stąd "kaczy chód") no i zbierasz płyny ustrojowe przed porodem, więc nagle "puchniesz" na 2tyg przed rozwiązaniem o jakieś 2-3kg
.
Pati - nic się nie martw kilogramami - zrób jak ja: wyrzuć wagę.
Ariena - chudzielce??? Może Pati
.
Asiula - Ty tam na swoją wagę nie narzekaj, bo masz coś o czym ja mogę tylko pomarzyć (póki na chirurga nie naskładam!).
Malenq - czy wybraliście już szpital, mój ty skazańcu? Poród to zawsze stresujące przeżycie, ale cholernie szybko się o tym stresie zapomina! Tulę i trzymam kciuki!
Anuśka - Ty się tam nie przepracuj, szczególnie że ciężki weekend za Tobą. A możesz już prowadzić?
Mona - ketanol, moje jedyne rozwiązanie na migrenowy ból głowy.
Blondik - no to Was przetrzymają z tymi wynikami. Cierpliwości.
Momo - a Ty za jednym zamachem planujesz odbębnić dwa porody, najlepiej chłopca i dziewuszkę i będziesz miała z głowy, tak?
Miłego dnia dziewczyny!
Pati Belgia, Asiula86, momo1009, Malenq lubią tę wiadomość
-
Ara namawiałam bo wiem że JESTEŚCIE BARDZO POMOCNE w staraniach, tutaj naprawde można znaleźć wiele słów otuchy i przede wszystkim wsparcia...no ale ona sie jeszcze opiera...nic na siłę musi sama zdecydować..no chyba ze podczytuje ale się nie włącza..
dzięki za odp w sprawie donga+clo.
Blondik tulam mocno, teraz trzeba poczekać czyli coś co lubimy najbardziej. W każdym razie będzie wiadomo co i jak także jaki ten wynik nie będzie to będzie wiadomo co dalej robić - a to jest dobra wiadomość.Maniek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny