My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katja spoko luz .. zrobcie moze dluzsza gre wstepna troche go pokus to nie bedzie w polowie wiedl
moj tez przez jakis czas tak mial.. wle neig to byl po porstu stres zwiazany ze staraniami..wiedzial ze to te dni .. i bach..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiestety pali ale jak jest w pracy... w domu stara się raczej unikać bo wie że ja raczej anty jestem ale nie terroryzuje Go jak już zapali... ale on tez bardzo uzdolniony jest w sporcie, jeździ reprezentować swoja jednostkę w biegach na orientacje, w ping-pongu, w tenisie i w strzelaniu więc to chyba tez jakoś wpływa pozytywnie...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Katja wiesz jesli czujecie ze cos moze byc nie tak to moze warto go wyslac do urologa niech mu zbada czy nie ma jakis zylakow czy cos ?? chyba ze zdarza sie to od czasu do czasu np gdy wie z to te dni .. zwyczjanie faceci wtedy sie stresuja ze sie nie spisza ..
Wazne zeby wykluczyc to co moze zle ddialac..czyli papierosy unikac wodki i piwa .. predzej wino.bo wplywa na lepsze ukrwienie
sporo owozow warzywek -
nick nieaktualnyKotka on ma 47 lat... ale dla mnie to mój Kochany Młodzieniaszek i wyglądem i Serduszkiem
a może to być związane ze stresem? bo jego wredna była żona Go psychicznie wykańcza, ja jestem nią zmęczona a co dopiero on...
Ania_84, Tamka lubią tę wiadomość
-
Katja wrote:Kotka on ma 47 lat... ale dla mnie to mój Kochany Młodzieniaszek i wyglądem i Serduszkiem
a może to być związane ze stresem? bo jego wredna była żona Go psychicznie wykańcza, ja jestem nią zmęczona a co dopiero on...
To jest bardzo zwiazane ze stresem. -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Katja wiesz jesli czujecie ze cos moze byc nie tak to moze warto go wyslac do urologa niech mu zbada czy nie ma jakis zylakow czy cos ?? chyba ze zdarza sie to od czasu do czasu np gdy wie z to te dni .. zwyczjanie faceci wtedy sie stresuja ze sie nie spisza .. :)QUOTE]
o to chodzi że jak kochaliśmy się nie myśląc o dziecku było ok... od kiedy chcemy Bobasa to tak się dzieje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 12:08
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
helenkq, Katja lubią tę wiadomość
-
Katja wrote:
o to chodzi że jak kochaliśmy się nie myśląc o dziecku było ok... od kiedy chcemy Bobasa to tak się dzieje...
No to kochana masz odpowiedz facet sie stresuje
-
nick nieaktualny