My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Margo84 wrote:Nenaa!!! Gratuluję!!! Nadrobiłam cały dzisiejszy dzień i jestem pod wrażeniem :*
Ale pod wrażeniem czego jesteś?
Uciekł mi wcześniej Twój post
Sorki, mam opóźniony zapłon
Dziękuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 17:04
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za wsparcie. Nie chcę za bardzo zaamucać, bo Nena zaciążyła i to jest radosny dzień.
Wiem, że dla mnie będzie lepiej jak zniknę z forum, bo czuję że nie wyrabiam. Załamałam się dzisiaj psychicznie, zwymiotowałam z nerwów a teraz siedzę i gapię się w ścianę. Mąż się do mnie nie odzywa, siedzi w salonie i czyta na ten temat.
Nie tak to wszystko miało wyglądać. Jesteście bardzo fajnymi dziewuchami i fajnie mi się tu pisało. Może kiedyś wpadnę, jeśli jakimś cudem i mi będzie dane być mamusią.
To trzymajcie się cieplutko. Ciężarnym życzę dużo zdrówka i odpoczynku a nieciężarnym rychłego zafasolkowania.
Buzka dziewczyny, pozdrawiam serdecznie.
Anita (uff wydało się moje imię).
Ania_84, Katja, Krokodylica, Margo84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasta odpocznij sobie troche bosama wiem jak ja zareagowalam tez musialm troche odpoczac..
zadbajcie o siebei teraz -
Katja wrote:Ania nie ma rzeczy niemożliwych pamiętaj!!! a marzenia to cos pięknego!
no ale juz mi niedobrze, mam zaroty glowy wiecz czuje sie jak w ciazyheheh przynajmenij tyle
wynagrodzi mi ten moj piekny wykres
-
nick nieaktualny
-
Anitko, odpocznij trochę, ochłoniesz i wrócisz do nas. Zawsze będziesz tu miała wsparcie
Przytulam Cie bardzo mocno
Pamiętaj, jeszcze wszystko może się zdarzyć, pozytywnego oczywiście. Ja jestem mega sceptyk i pesymista, nie wierzyłam, ze może mnie spotkać to co dzisiaj. Nie miałam robionych żadnych badań, hormonów, itp. Mój M. też nie. Nie wiemy czy wszystko u nas grało perfekt, może z wynikami też nie byłoby kolorowo...a jednak. Starajcie się cały czas, walczcie...
Katja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny