My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa wrote:Śniły mi się dzisiaj karaluchy
Serio. Jak Wam się przyśnią karaluchy to wiedzcie, że coś się dzieje, że to już czas
Kotka, przykro miWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 19:59
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Smarta najlepszego dla M
Kotka Psotka tulę bardzo mocno
Helenkq odpoczywaj
Tamka warany uuuuuu to dobry znak
Anuśka niedługo już u Ciebie będzie wiadomo trzymam mocno kciuki
Nenaa też odpoczywaj teraz dużo
Ja się też kładę już bo senność mnie dopada, do jutra dziewczynki
Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Dziekuje wam za tulanki.
Nie spodziewalam sie @ tak szybko.Miala przyjsc dopiero w srode.
To napewno przez te ziola. Jestem na terapii medycyna chinska. ZObaczymy jak bedzie dalej. W czwartek ide na akupunkture. Bede chodzic to tydzien. Chcye tego sporbowac, moze to cos pomoze. -
Kotka, to ile dni mial twoj cykl? Bo znaczyloby to, ze ziola przyspieszyly owulacje
Ja bylam dzisiaj na pierwszych zajeciach z jogi, pani nauczycielka nie nalezy do najdelikatniejszych, ale dzieki niej wiem ze moge naprawde mocno sie wygiaca moje zewnetrzne udo moze stac sie wewnetrznym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 22:05
Nenaaa, justta lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Kotka, to ile dni mial twoj cykl? Bo znaczyloby to, ze ziola przyspieszyly owulacje
Ja bylam dzisiaj na pierwszych zajeciach z jogi, pani nauczycielka nie nalezy do najdelikatniejszych, ale dzieki niej wiem ze moge naprawde mocno sie wygiaca moje zewnetrzne udo moze stac sie wewnetrznym
23 dni. Malo. Zwykle mam 25 a to i tak niedlugo. Ja sie ciesze z krotkich cykli ale bez przesady. Tak, mysle ze ziola przyspieszyly owulke. Zobaczymy jak bedzie w nastepnym cyklu. Muszepowiedziec o tym mojej terapeutce ale widac ze ziolka maja mocne dzialanie. Jog aponoc tez dobra. Ale ja sie na joge nie nadaje - plecy mi wysiadaja.Nie potrafie siedziec zbyt dlugo z nogami na podlodze, bardzo mnie wtedy plecy bola. Zyluje bo joga mi sie podobala i ponoc to dobre na zaciazenie.
Dziwne w sumie bo kiedys trenowalam gimnastyke i akrobatyke. Umialam szpagaty, salto i zalozyc noge za glowe a takze polozyc brzuch do ziemi w rozkroku. A teraz? trageda...