My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Kotka współczuję....ja każdą @ miałam mega bolesną...
Prześlijcie na wschód trochę tego słońca.....
Ja mieszkam na południowym wschodzie i u nas słoneczko grzeje od rana.
Ale mi się humor zwalił z tych tempek.
Ech, zbieram się do pracy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewcznkimy dzis z mezem wdomkku
choc i tak musze popracowac
wczoraj dostalam fajna propozycje wspolpracy
Wyslalam zapytanie do firmy zajmujacej sie oprogramowaniem medycznym czy nie maja wolnego miejsca pracy , ewentualnie na zasadzie partnerstwa/wspolpracy
o dziw facet zadwonil
bardzo spodobal mu sie moj maila.. i powiedzial ze w Kielcach coprawda nie maja oddzialu a otwierac im sie nie opalca ( bo oni sa z Gdanska )
ale jesli bym chciala to moglabym przyjechac na dzien do Gdanska oni by mnie przeskolili z tego programu, poswiecili by mi caly dzien i moj firma by ich reprezentowala .. dostawalabym od nich program , prowizje od sprzedazy programu ..a ja bym miala klentow bo obslugiwalabym ten program w kielcach .. na czym bym zarabiala
ogolnie facet bardzo byl zadowolony ze chce sie w tym kierunku rozwijac i ze jestem pierwsza osoba ktora wyszla z takim pomyslem
mielismy sie umowic nawet w nastepnym tyg ..ale doszlismy do wniosk ze lpeiej bedzie na poczatku lipca..Michal wezmie kilka dni wolnego pojedziemy i troche odpocznimyrzy okazji
Katja, Tamka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:KOtak wspolcuje.. mnie to czeka jutro albo pojutrze ..;/
u nas szaro buro ;/
Oj no widze ze cos ci leci tempka w dol. Ale dopoki nas nei zalewa to nadzieja jest zawsze!
Ja nigdy nie mialam takich boli no i nigdy nie wybudzalo mnie to ze snu. Az moj S sie martwic zaczal. -
Witajcie kochane, u mnie też dzisiaj ponuro i pada, a dzisiaj mam dzień zabiegany
Ania fajną propozycję dostałaś
Krokodylku tulę
mariss miłego dnia
Malenq trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
Katja do mnie też możesz trochę wysłać tego słoneczka
Tamka w końcu ta joga i jakie samopoczucie po ?
Kotka współczuję bólu
Nenaaa jak dzisiaj samopoczucie?
Ogólnie wszystkim życzę miłego dnia jaki by nie był
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 09:04
Ania_84, Katja, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
melduje się południowy zachód - beznadzieja, zimno, leje, buu
informuję również, że dziś śniły mi się kleszczeNena - czy to może być?
boli mnie każdy centymetr ciała... Kotka, ja mam dyskopatię odcinka lędźwiowego i na razie dałam radę i mi się podobało, zobaczymy, jak będzie dalejNenaaa lubi tę wiadomość
-
KOtko u mnei to do przewidzenia bylo ze spadnie
wiec luzik
i tak czekamy na biopsje i in vitro
Justta jak tam sie kochana czujesz ??
propozycja fajnai mam nadziejez e dojdzie do realizacji- szczegolnie ze mam dwoch klientow na ten program
ale powiedzieli ze poczekaja z bede partnerem zeby dac mi zarobic
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Aniu czuję się ok, poza tym, że chce mi się ciągle spać, mam mega głoda, i
(*)(*) mnie bolą
A chyba te objawy ciazy nie sa bardzo uciazliwe
Noo jeszcze u Ciebei brakuje mi suwaczka -
U mnie jutro się zacznie 5 tydzień, a ja w pierwszej ciąży nie miałam za dużo objawów, mdłości zaczęły się od 6 tyg ale były do wytrzymania a reszta luz, więc może też tak będzie okaże się, chociaż co ciąża to inaczej podobno, dobra ja lecę dziewczynki będę później narazie paa
Ania_84, Katja lubią tę wiadomość
-
Hej,
Justta, póki co dobrze się czuję, wszystko ok, nic nowego
Tamka, mogą być i kleszczeTakże miej się na baczności bo robale, joga i wyluzowany cykl to tylko do jednego prowadzą...
Anka, działaj Kochana, rozwijaj się, powodzenia
Dziś mam dentystę, zwykła wizyta kontrolna wyznaczona jakieś pół roku temu, mam nadzieję, że nie próchnieję w jamie ustnej za bardzo
W tym tygodniu umowię się na wizytę do rodzinnego, może na początek następnego, zobaczymy co powie, może analizę krwi chociaż zleci. Trza by zobaczyć jak tam tarczyca, przeca ja nic nie wiem
No i tak, jakoś leci, dłuży się ta ciążaHaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 09:35
Ania_84, Tamka, marissith, Katja, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Hej Piękne !
ja dziś wstalam, a raczej się obudziłam i od razu za termometr ... patrzę a tam skok temperatury... 36,90 - ucieszona zaznaczyłam temperaturę (owulacja przewidziana była na dziś - jutro...robiłam testu owulacyjne ale coś było nie tak w tym cyklu...) W każdym razie... Jak tylko zaznaczyłam temperaturę z dnia "prawdopodobnie płodny" zrobił się "niepłodny " i to cholerne czerwone światło...
Posiadacie dużo większą wiedzę niż ja w tym temacie...Jak znajdziecie chwilę to proszę o pomoc...
Naturalnie wszystkim ślę buziaki :* -
Naadme, udostępnij wykres to będziemy sobie dumać nad nim
Nena, pamiętaj żeby odpuścić ewentualne znieczulenie u dentyściora! i na pewno powiedz mu żeś zaciążona , czekam na efekty kleszczy z utęsknieniem
tarczycę sprawdź koniecznie, bo ona jest bardzo bardzo ważna dla fasolki, szczególnie terazWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 09:52
Nenaaa lubi tę wiadomość