My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
smarta właśnie pisałam Ci pod wykresem, że idziemy łeb w łeb
Nawet dzień cyklu mamy ten sam.
I krzaki na wykresie też takie same.
Co porabiacie?
Ja robię zamówienia, strasznie nudne i nie-zajmujące zajęcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 12:32
-
nick nieaktualny
-
ja kupowałam prezent urodzinowy dla męża, bo urodziny już miał ale impreza dopiero teraz w sobotę i wkurzyłam się, bo mi sprzed nosa sprzątnęli najtańszą ofertę i muszę kupić 200 zł drożej
poza tym na dworze jest obleśnie i jakoś tak mi smutnoAnia_84, Katja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej hej.....jeny ile wy piszecie
myslalam ze bedac w PL u rodzicow bede miala czas na bardziej aktywne sledzenie watku...a tu zonk
dzieciaki chore. najpierw jeden 41 st.goraczki (wiec na wesele, z powodu ktorego przylecielismy do PL, nie poszlismy), a teraz drugi lezy z goraczka i bolem brzucha....ja tylko spr.str. intrnetowa czy wyniki badan juz sa. moje wyniki trohe kiepskie w No byly, wiec powtarzam tutaj....i wszystko ok oprocz jednego. mam nadz.,ze to nic powaznego.
alez pogoda okrpna dzisiaj na pomorzu. od wczoraj glowa mnie boli. chba przez to cisnienie...
kilka razy juz bylam w aptece po rozne leki dla chlopakow i ciagle zapominam o testach ovu...a dzis taki piekny skok temp mialam i sie zastanawiam czy juz ovu (zawsze mam miedzy 15-18 dc a dzis mm 11dc) czy mnie tez jakas infekcja dopadla.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 12:50
-
Krokodylica wrote:Dziewczynki nie kwękajcie bo mi jeszcze ciężej na duszy.
niby w tym cyklu staram się za bardzo nie wkręcać, nie myśleć, nie smucić ale co jakiś czas zapala mi się w głowie taka lampka - o co kurna chodzi? co mi szwankuje, czego jeszcze do cholery nie zlokalizowałam
a pogoda nie pomaga, nawet z psem nie da się pospacerować -
beszka wrote:hej hej.....jeny ile wy piszecie
myslalam ze bedac w PL u rodzicow bede miala czas na bardziej aktywne sledzenie watku...a tu zonk
dzieciaki chore. najpierw jeden 41 st.goraczki (wiec na wesele, z powodu ktorego przylecielismy do PL, nie poszlismy), a teraz drugi lezy z goraczka i bolem brzucha....ja tylko spr.str. intrnetowa czy wyniki badan juz sa. moje wyniki trohe kiepskie w No byly, wiec powtarzam tutaj....i wszystko ok oprocz jednego. mam nadz.,ze to nic powaznego.
alez pogoda okrpna dzisiaj na pomorzu. od wczoraj glowa mnie boli. chba przez to cisnienie...
kilka razy juz bylam w aptece po rozne leki dla chlopakow i ciagle zapominam o testach ovu...a dzis taki piekny skok temp mialam i sie zastanawiam czy juz ovu (zawsze mam miedzy 15-18 dc a dzis mm 11dc) czy mnie tez jakas infekcja dopadla.
Beszka widzisz ja tez mam tak 12-14 dc owulke a mnie w zeszlym cyklu zaskoczyla w 11 czy nawet na moje oko to w 10dc. Jeszcze nigdy tak wczesnie nei mialam wiec troche przegapilismy najlepszy czas. -
Tamka wrote:Krokodyl, myślę, że mój ciężar jest podobny
niby w tym cyklu staram się za bardzo nie wkręcać, nie myśleć, nie smucić ale co jakiś czas zapala mi się w głowie taka lampka - o co kurna chodzi? co mi szwankuje, czego jeszcze do cholery nie zlokalizowałam
a pogoda nie pomaga, nawet z psem nie da się pospacerować
Widzisz Tamka, ja, Ty i smarta łączymy się w bólu.
Po prostu dziewczyny ustawiły limit dwie zaciążone na miesiąc i się wyczerpał.Ania_84, Tamka lubią tę wiadomość