My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Gardlo mnie zaczelo dodatkow bolec . tak jakbym miala po jednej str poprzone.. albo nadwrazliwe
ale dziewczynki chcialam sie pochwalic
odebralam dzis nasteny tel
i facet do mnei z teketsm..wie pani co przeczytalem pani cv..coprawda nie odpowiada pod stanowisko ktore mamy ..ale w czwartek przyjazdza do nas klient, z bodzechowa..ktory zajmuje sie prgramami , kontraktowaniem z nfz .. i downilem do neigo ..i powedzial ze z checia by sie spotkal moze by dalo sie cos zalatwc..bo oni nie maja punktu w kielcach a chce wejsc tu na rynek ..
n i w czwartk o 11 jestesmy w trojke umwieni -
noo zeby tylko cos z tego wypalilo
nie powiem bo przydalo by sie wiadomo biopsa i ICSI troche kosztuja ;/ -
nick nieaktualny
-
Ja też moje drogie jestem ledwo żywa i najchętniej też bym z kanapy pozwisala ale akurat dziś musimy z M pojezdzic kilka spraw pozalatwiac.
Krokodylica widziałam właśnie - skoro teraz mamy krzaki to w kolejnym cyklu na raz zachodzimy - koniec i kropka, inaczej tego nie widzę. No chyba że moj kropek czeka aż z Egiptu wrócę co bym na miejscu swobodnie pić mogłaAnia_84 lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Smarta a moze kropek czeka zeby poczac sie w Egipcie co by byc swiatowcem
Tamka, Naadame lubią tę wiadomość
-
Może - wszystko jest możliwe no ta witamina D w tym Egipcie mam nadzieję że zdziała cuda - ostatnio to sobie wszystko staram się tłumaczyć, w sumie mąż jeszcze badań nie robił - któryś tydzień się już wybiera i dotrzeć nie może... a w sumie to on już 16 lat pali więc badania mogą wyjść różnie - nie wiem czy to nie jest z powodów czemu się tak ociąga - będzie miał wtedy jasno powiedziane że najwyższy czas rzucić
Ania_84 lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Ania świetna wiadomość,tyle ofert na raz mam nadzieję że wypalą i już się nie będziesz musiała martwić
Krokodyl i Smarta nie raz już z takich pagórków wychodziły Kropki więc kciuki zaciśnięte
Malenkq ja też chodzę i jem, a że jeszcze zimno do tego to dopiero chce się jeść
Ale sobie pospałamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 16:59
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
justta przeglądałam rano wykresy ciążowe i faktycznie nieraz z niezłych krzaków wychodziły niezłe zielone kropki.
Może pora przestać o tym myśleć bo moje nerwy nic tu nie zmienią. Trzeba zobaczyć co czas przyniesie.
Jednego jestem pewna, jajniki mnie naparzały, ból w macicy też czułam, czyli coś tam się działo, coś pracowało. Ale co konkretnie to tego niestety nie wiem.
Ania ja tez tak mam, że zawsze przed @ dużo jem i mam smaki jak babka w ciąży.
Ja już po pracy, zrobiłam i zjadłam obiad, mój małż jak zwykle wybył, więc chata wolna. Można by pojeździć na moto, taka ładna pogoda, ale powiem szczerze że na razie to mi się nawet wstawać z kanapy nie che.
Ania_84, justta lubią tę wiadomość
-
Krokodylku
cod o jajnkow..to mnie przezostatnie 3 dni tak ciagnely i kuly ze nawet pomyslalm cholera moze o owulka
a bardzo czesto jest tak ze niby z bezowulacyjnych wyskakuje zielona kropeczkjustta lubi tę wiadomość