My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
justta wrote:Jestem i ja, sił brak na cokolwiek, teraz leże i piję herbatkę malinową z miodem no i zrobiłam sobie ten suwaczek, a co
cmock cmok
prznajmneij moge sie podniecac suwaczkami innych
hehehe
-
w sumie Anuśka problem z imieniem ma już z głowy, będzie Veto
czyli wychodzi na to, że chłopak
Justa, kiedy wybierasz się do medyka albo na betę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 14:13
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Piekny suwaczek
cmock cmok
prznajmneij moge sie podniecac suwaczkami innych
hehehe
Jeszcze parę razy pozmieniam i będzie ok, a ty się swojego ciążowego też doczekasz już niedługo, a i ten masz ładny i dający nadziejęAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:
-
Tamka wrote:w sumie Anuśka problem z imieniem ma już z głowy, będzie Veto
czyli wychodzi na to, że chłopak
Justa, kiedy wybierasz się do medyka albo na betę?
W czwartek się dopiero z moją ginką będę umawiać, ale myślę że tak na 18 może mi się uda wcisnąćTamka lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Jeszcze parę razy pozmieniam i będzie ok, a ty się swojego ciążowego też doczekasz już niedługo, a i ten masz ładny i dający nadzieję
jedno co to wczoraj mnie jajnik prawy naiwanial a dzis nic zero.. wogole nic nie czuje.. ani boli okresowych ani nic wiec pewnie mnie dopadnie znienacka -
Ania jak nie teraz to w następnym pamiętaj, każda będzie miała swój czas, chociaż ja tak mówię, a sama do końca w to nie wierzę że jestem w ciąży, boję się uwierzyć i dopiero jak zobaczę na usg to uwierzę chyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 14:18
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
spoko luz
ja i tak jestem nastawiona na in vitro
wiec na mnei juz @ nie robi wrazenia
wkurze sie jak znajda plemniorki i in vitro nie wyjdzie ;P
-
no tak mi pozałowalas
nie lepiej by bylo odrazu piecioraczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 14:38
-
Ania_84 wrote:no tak mi pozałowalas
nie lepiej by bylo odrazu piecioraczki
Jakoś sobie z tym poradzisz. Wiem, że 3 to mało jak na jeden raz no ale...taki lajf
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
heheh no dobra nich bedzie 3
nigdy nie bylam mega 5tkowa uczennicawiec 3 tez sie zadowole
heheh
justta lubi tę wiadomość