My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko jakie moje kocie po szczepionce jest milusie i spokojne
Jaby nie to ze wet mi powiedzialze moze byc taka przez dwa dni to bym zaczela sie martiwc ze cos jej jest
Anastazja podziel sie sloneczkiem.. -
Anastazjaaa wrote:Nazbieralam trochę promieni dla was, lapcie
łapcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 18:58
Malenq lubi tę wiadomość
-
Anastazja dwa razy mialas w linku gif i dlatego
taki link powinnas wkleic http://cafe.joe.pl/sub_images/pictures/4446aa2803e496c151b55420b143f274_th2.gif
mimiedzy [img][/img]Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 18:59
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Zalewa mnie kremowy śluz
Nie wiem o co chodzi ale jakąś nadprodukcję mam. Pogoda nadal paskudna, mżawka cały czas, głowa mnie boli i rozgarnięta jestem jak kupa gnoju
Zeżarłam dzisiaj całą paczkę ciastek
Takiego mam smaka na słodkości że szok
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:łojj nasza po sterylce to chodzila jak pijana ale w wiekszosci spala
-
Ania śliczna kicia uwielbiam
Anuśka no pewnie że masz szanse trzymam mocno za Ciebie
Anastazja witaj słońce się przyda bo u mnie mega zimnica i pochmurno, ale jutro już ma być poprawaAnuśka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Krokodylica mnie mój także wkurzył - jak jego sprawy trzeba załatwić to ja jeżdżę z nim bez sensu i czekam jak skonczy a jak ja coś potrzebuje to mu się dupy ruszyć nie chce... kij w to, sama pojechałam. Zastanawiam się teraz czy wracać do domu czy się po mieście podkręcić
******************************GANG18+***************************** -
ja raz jak mnie wkurzyl moj to sie zebralam obok mamy las
wybieg da koni i ogolnie plac duzy zabaw
i poszlam w pizdu godzina 22 mnie nie ma patrze a ten dzwoni po kilka razy a ja nieodpprzesrzymalam go troche w koncu oderalam on sie pyta gdzie jestes a ja mu na to w lesie
Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość