My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny !
Pogoda i ciśnienie dziś znów nie rozpieszczały !
Wróciliśmy właśnie z Warszawy...Niby się nie zmęczyłam bo siedziałam, potem zwiedzałam wystawę ciał (hihi) i znów siedziałam...i jadłam i jadłam ...
Ból się zaczyna...Nie podoba mi się to ...
I sama nie wiem czego chcę...
Z jednej strony bym się wykąpała i..."popracowała trochę", ale z drugiej nie mam na nic ochoty...bleee
Nie nadążam za samą sobą... -
Mnie jak się ostatnio średnio chciało... To się wzięłam w garść i nie czekałam aż się weźmie...Nie mówiłam mu też nic, tylko się poszłam , ubrałam w koszulkę, przyodziałam stringi i zaatakowałam
Pomogło
I od razu jakoś milej na duszy...
Nenaaa, marissith lubią tę wiadomość
-
Mnie jest dzisiaj tak dupowato zle, ze nie zawracam Wam glowy i wyautowuje sie do jutra, podobno ma byc slonce to moze mi sie poprawi, nawet pies mnie dzisiaj nie lubi, ja sama siebie tez nie, moze Wasi faceci tez maja taki dzien jak ja i dlatego sa nieznosni
Anuska, ten sluz brzmi proroczo!
Krokodyl, wodnisty to estrogenowy, moim zdaniem zwiastuje owu
Do jutra kobitkiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 21:51
Anuśka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Tamka no właśnie. Wszystko to jakieś pokręcone u mnie w tym cyklu.
Niby myślałam że już "po ptakach" a tu nagle mnie śluz płodny zalewa. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć.Ale jeśli owu się zbliża to musi starczyć serduszkowanie z rana bo w najbliższym czasie nie przewiduję żadnego.
-
Krokodylica wrote:Dziewczyny mnie dzisiaj zalewa wodnisty śluz. Aż mi wypływa. Ciekawe co to oznacza, skąd się takowy wziął w takiej ilości.
Ja niestety się na śluzach nie znam - jeszcze...a bardzo bym chciała się znać -
Cześć.To ja.
Zlatałam się dzisiaj jak głupia. Zęby wery gud, samopoczucie nienajgorsze
O ja cię, ale ten czerwiec płodny, 15 bocianów po trzech dniach. Szykujcie się, zaraz tam dołączycie
Katja...usunęłaś konto, łaj? Ściskam Cię Kochana...wróć...
Idę do wyrunia, pooglądam cosik, mam dwa zaległe odcinki serialu do obejrzenia, Ciega a citas, czyli Ślepa na randki, hehe. Taka hiszpańska Bridget Jones. Spoko
Całuję Was dziewczętaAnuśka lubi tę wiadomość