My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc dziewczyny
głupia anuśka głupia bo to za wcześnie na testdopiero 9dpo kochana zaczekaj do 12dpo wczesniej raczej nie ma sensu robic i nerwow sobie psuć
kurde teraz musze to wszystko nadrobic
ja tez z malzem ciche dni i powiem wam rekord od slubu bo juz od niedzieli tak jakos dziwnie sluzbowo gadamy ... a słoneczko u mnie juz swieci wiec pewnie znow caly dzien mnie nie bedzie... rano popracuje w domu w popoludniu ide w warzywa zanim mi tak zarosna ze ich nie znajde pozniej
krokodylek smarta cycki do gory i bedzie dobrzetrzeba myslec ze sie udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 07:38
Anuśka, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Anuska no przez kolano trzeba cię przełożyć i dac klapsioraza wcześnie kochana
helenkq, Tamka lubią tę wiadomość
-
Witojcie,
Anuśka, nadstawiaj dupsko, będzie lanie
Spójrz na mój wyjkres, 10 dpo miałam plamnienie implantacyjne dopiero...a może nawet 11 dpo bo owulkę czułam w 12 dc. Także, za wcześnie Ty narwańcu mały
Kurka, nie mogę uwierzyć, że miałam to plamienie, średnio wierzyłam w to, że naprawdę istnieje takie coś. Brałam to za legendęA jednak...nie miewałam plamień przed @ nigdy, więc to musiało być to
Ale na tamtym etapie olałam to szczerze mówiąc. Dopiero później okazało się, że to był mój JEDYNY objaw ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 07:50
Tamka, justta lubią tę wiadomość
-
biorac pod uwage wynik mojej bety to bym powiedziala ze implantacja tez jakies 8-9 dzien kochana
i co ten test ma lapac tak wczesnie anuśka no powiedz co?
poczekamy zobaczymy a testy tak wczesnie to tez moga nie wykazac
moze za dwa dni bete zrobbedzie chyba juz ok albo lepiej trzy dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 07:55
-
Oj nie bijcie mnie.... Ja tylko już chcę dzidzię... A tyle mi pięknych wirusków zostawiłyście (a Nenaaa nawet gołodupca małego
) że pomyślałam że... w sumie to nie wiem co myślałam... nie myślałam.... Ale teraz to poczekam do @ i dopiero jak nie przyjdzie to zrobię jakiś test
Nenaaa, helenkq, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Witam Wszystkie
U nas w centralnej zapowiada się ciepło...choć w głowie zamęt lekki...Test owulacyjny zrobiłam wczoraj i o...dwie takie same kreski... (?!) Zgłupiałam do reszty..
co do termometru to już wiem, że ten **** (wulgaryzm) miał zapamiętywać ostatni wynik! Wstyd się przyznać, ale czasem z nim zasypiałam - potem sprawdzałam i było co było. Teraz wiem , że był często ten sam wynik...Ehh... Szkoda słów.
Nie ma co , trzeba działać dalej i już
Miłego dnia życzę Paniom i biegnę pomęczyć ćwiczeniami swoje kobitki -
No Nadamame, coś mi nie pasowało w tych twoich tempkach - mój niby też zapamiętuje a zawsze pokazuje po włączeniu 36.5. Każda taka regularność jest dość podejrzana bo nasze organizmy to nie komputer
u mnie teraz co drugi dzień jest 36.4 i 36.18 i zastanawiam się czy na pewno wszystko ok
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Cześć dziewczyny
idę dzisiaj do tego magika od ciąż, jestem ciekawa co mi powie. Wychodzi na to, że w tym cyklu nie miałam owulacji
Oby następny miesiąc był mój
Na tym forum jest całkiem sporo ciąż z cyklów bezowulacyjnych właśnie
Także ten...
marissith lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
marissith mi też nie wyznaczyło owulacji a moim skromnym zdaniem miałam 18dc.
No ale pewna nie jestem.
U mnie jak na złość pogoda się dzisiaj zepsuła, a z małżem dalej nie gadam.
Jakaś senność mnie dopadła, nie mogłam się zwlec z łóżka rano, wieczorem się wcześnie kładę a i tak chodzę niewyspana.
Już powinnam być w pracy od 9 ale kto szefową opierniczy za spóźnienie. -
nick nieaktualny
-
Hejka u mnie zimno dalej więc nic się nie chcę
Nena, Hela, Malenka jak samopoczucia?
Krokodyl i Smarta po takich właśnie wykresach widać, że można, można
Anuśka za szybko zdecydowanie pospieszyłaś się, niedobra ty za parę dni dopiero najlepiej po dacie spodziewanej @ ja zrobiłam 4 dni po.
Mariss kciuki zaciśnięte
Tamka mam nadzieję że dzisiaj już masz lepszy humorek
Idę coś jeść bo głód dokucza, tylko co? -
Dzień dobry,
Na południowym zachodzie dalej pogoda do d..., a moje samopoczucie się z nią solidaryzuje, niestety...także Justa, lipa
Dziś śniła mi się zdechła ryba.. nosiłam ją w rękach, nie wiedzieć czemu , dramat - warany, kleszcze, zdechłe ryby, aż boję się co mnie czeka dziś w nocy
Katja usunęła konto?? przykreChmureczka też się nie odzywa od długiego czasu już..
-
U mnie ok Justyś, nic się nie zmieniło
Pojedz sobie, na zdrówko
Helloł Malenka
Krokodylciu, szefuniu, miłej roboty i zakopania toporu wojennego z mężowskim
Tamulek, Słońce Ty moje, jak samopoczucie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 09:27
Krokodylica lubi tę wiadomość