My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo właśnie Tamcia nie wiem jak to zrobić. Może trzeba iść pole zaorać, kurom dać jeść, napoić świnki, drzewo do piwnicy wrzucić... Jakbym mieszkała na wsi to tyle by było do roboty,że nie byłoby czasu na myślenie o testach
No ale my po prostu za luksusowe żony jesteśmy, ot coNenaaa, Ania_84, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
Tameczko wiem ze to objaw ale nei w moim przypadku tempka leci w dol
wiec spokojnie czkeam
hibernuje wasze wiruski na biopsje i in vitrohehehe
Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:No właśnie Tamcia nie wiem jak to zrobić. Może trzeba iść pole zaorać, kurom dać jeść, napoić świnki, drzewo do piwnicy wrzucić... Jakbym mieszkała na wsi to tyle by było do roboty,że nie byłoby czasu na myślenie o testach
No ale my po prostu za luksusowe żony jesteśmy, ot co
takie czynnosci to mi sie kojarza z grami na fbhehhe
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:zgorszenie siejecie od rana, Krokodyl pogódź się z mężem, bo zaczniemy się tutaj Ciebie bać
Pogodzę się jak mnie farfocel przeprosi.
Tym razem mu nie odpuszczę.
PS. Ale pobzykała bym się, fakt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 10:13
Nasturcja, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyej No!!!!!!!!!!1 ja na wsi mieszkam, kurek nie mam, pola nie uprawiam, ino tylko ogródek - warzywny, sadzik owocowy, dwa sierściuchy, dwie damy kotkowe, mężula za to czasem obrabiam hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 10:15
Krokodylica, Nasturcja, Ania_84, Tamka, justta lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:ej No!!!!!!!!!!1 ja na wsi mieszkam, kurek nie mam, pola nie uprawiam, ino tylko ogródek - warzywny, sadzik owocowy, dwa sierściuchy, dwie damy kotkowe, mężula za to czasem obrabiam hehehe
Dlatego zaszłaś. Bo się zajęłaś obrabianiem męża. A nie tylko seks i seks.Malenq, Nasturcja, Ania_84, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:ej No!!!!!!!!!!1 ja na wsi mieszkam, kurek nie mam, pola nie uprawiam, ino tylko ogródek - warzywny, sadzik owocowy, dwa sierściuchy, dwie damy kotkowe, mężula za to czasem obrabiam hehehe
No i ogródki oczywiście tyż są. -
Nenna
tak tak
tylko niemam trzeciego cycka
heheh
Ja ogolnie jestem z rodzinki gdzie wies to jest na I miejscu
co tydzien jezdzilismy ,.. wakacja na wsi, zniwa . krowoki itp itdNenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
bo wsie to różne są, nawet bardzo cywilizowane, gdzie po rzodkiewkę chodzi się do Żabki
pojawił się teraz taki rialiti szoł (nie widziałam, czytałam tylko o nim, niestety"rolnik szuka żony", wniosek z tego, że tym żonom tylko pozazdrościć
aczkolwiek - niestety przy oraniu czy plewieniu głowa pozostaje wolnai myśli... czyli wracamy do punktu wyjścia ..
Ania, to jednego trojaczka oddasz mnie, to wykarmię , bo na swoje coś się nie zanosiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 10:41
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hehe, Tamka, tutaj już kilka edycji tego programu było, Granjero busca esposa
No tak, przecież ja byłam bardzo wyluzowana, oaza spokoju, olewkę na wszystko miałam...
Kochane, ja po ścianach chodziłam, więc chyba nie ma regułyTamka lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Hehe, Tamka, tutaj już kilka edycji tego programu było, Granjero busca esposa
ale nie poznałabym swojego męża, więc jednak pozostanę przy obecnym
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Hehe, Tamka, tutaj już kilka edycji tego programu było, Granjero busca esposa
No tak, przecież ja byłam bardzo wyluzowana, oaza spokoju, olewkę na wszystko miałam...
Kochane, ja po ścianach chodziłam, więc chyba nie ma reguły
Tamka lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:No właśnie też miałam się zgłosić, ale machnęłam na to w końcu ręką. Pomyślałam se, że może jednak nie będę zostawiała tego mojego mieszczucha
Nenaaa lubi tę wiadomość