My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:A gdzie nagroda dla mnie za odgadnięcie zagadki?
taka pasujeKrokodylica, Anastazjaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:To tylko ja taka nieświatowa.
Ja mieszkałam 5 lat w Krakowie, miałam tam swoje mieszkanie i mogłam zostać, ale ciągnęło mnie z powrotem do rodzinnej mieściny. Może to nie wieś ale też bardzo spokojnie.
Dziewczyny ja jak co miesiąc jestem w ciąży - urojonej, mam wszystkie objawy, jeszcze mnie tylko cycki nie zaczęły boleć.
Nie tylko !
Ja nadal mieszkam na tym samym osiedlu na którym się wychowałam i ani myślę się ruszać ! Niby miasto a do lasu blisko gdzie owce i konie spotkać można..Do centrum 10 min. autem
Domek - może kiedyś, jak będę mieć na niego czas -
Krokodylica wrote:Oooo taka to bardzo pasuje.
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie wiem czy czytacie tez inne dzialy forum, ale pewna uzytkowniczka Dojrzala zaszla w maju w ciaze i w ogole sie tego nie spodziewala.
Jej maz pod koniec marca mial 1.4 mln zolnierzykow a morfologia z tego 3%. Chyba nawet byli juz na rozmowach o in vitro.
I udalo sie! Jednak Matka Natura ma dla nas wszystkich plan.
Mam nadzieje, ze Dojrzala nie bedzie miala za zle, ze tu o niej pisze.
Ania_84, Tamka lubią tę wiadomość
-
Nastrurcja ja znam jej przypadek
dlatgeo Ci pisalam zebys sie takbardzo nie martwila
Nasturcja, Tamka lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:A ja miałam knedle z truskawkami Ummmmm ruszać się nie mogę
Ania daj znać ile będzie ci bateria trzymała bo też mam w planach taki kupić
poki co po 3 h bawienia sie nim spadlo 5% bateriijesczze 40% do rozladowania wiec jak go doladuje topowiem ile
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy sie jeszcze mieszkania na wlasnosc nie dorobilismy, poniewaz ciagle w rozjazdach.
Jak juz osiadziemy w jednym miejscu to na pewno cos kupimy. Chociaz perspektywa splacania kredytu przez 25-30 lat mnie przeraza...
Anastazja, w jakim miescie w Holandii mieszkasz? -
nick nieaktualny
-
najpozniej jutro powinien przyjsc..
co rusz chodze bo mi mokro w gaciach a tu nic
ale tempka spada wie c raczej jutro przyjdzie