My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:najpozniej jutro powinien przyjsc..
co rusz chodze bo mi mokro w gaciach a tu nic
ale tempka spada wie c raczej jutro przyjdzie
Tez jej spadla, a potem podsikala i jest zielone! Teraz mysl pozytywnie. Trzymam kciuki :*Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
heheh nie no po porostu sie ubawilam
albo wsrod dinozaurow sa i to sie rusza
heheh
spoko jak sie spozni to dla pewnosci zrobie tecik..ale watpie -
Nenaaa wrote:Hehe, tak tak, Smarta, wiedziałam, że wolałabyś własny karton lub mały przytulny bankomat zabudowany...no ale, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
oo i jeszcze może budkę telefoniczną byś wolała
mamy mieszkanko i nie zamieniła bym go na dom
kawalerka ale moja i bez kredytu
******************************GANG18+***************************** -
Hej dziewczyny
mam nadzieję, że nie będziecie się śmiały z mojego pytania, ale mam pytanie. Hmm 1 czerwca uprawiałam seks z moim chłopakiem yy tak do końca z wytryskiem, ponieważ chcielibyśmy mieć dziecko
jednak na test ciążowy jest za wcześnie. Mogę spodziewać się wcześniej jakiś objawów ?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Jak mam płacić 900 euro+opłaty za wynajem, to wolę płacić 550 hipoteki i za 25 lat coś z tego będę miała
Mieszkam niedaleko Eindhoven, a czemu pytasz? Masz kogoś znajomego tu?
Ale ja i tak zawsze marzylam, zeby sobie hasjende kupic za gotowke
Wiem, wiem, marzenia, ale kilka moich kolezanek kupilo mieszkanko za gotowke.
Nie mam znajomych w Eindhoven, ale mam sporo w Enkhuizen, Amsterdamie i jedna w IJmuiden.
Ogolnie to w Holandi mieszka mnostwo moich kolegow i kolezanek z czasow szkolnych. Takie czasy nastaly teraz, ze ludziom jednak podoba sie za granica, a jak juz pomieszkaja kilka lat w danym kraju to z reguly nie chca wracac.
Holandia, fajny kraj. Chcialabym tam kiedys pojechac i zwiedzic. Podoba mi sie, ze wszysycy sobie tak na luzaka na rowerach jezdza.
I czy to prawda, ze wszyscy w Holandii sa tacy wysocy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 17:24
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:Ciezko z tymi objawami ponieważ każda kobieta ma inne, a te objawy często są podobne do miesiączkowych, wiec....
Ale ty pytasz tak serio czy to jakiś wkret lub żart???? Chcesz mieć objawy w kilka dni po stosunku? Serio?
Piszę serio. Chciałąbym po prostu wiedzieć czy mogą wystąpić . Chciałam zapytać kogoś bardziej doświadczonego , dlatego tutaj jestem . -
Dwudziestolatka wrote:Hej dziewczyny
mam nadzieję, że nie będziecie się śmiały z mojego pytania, ale mam pytanie. Hmm 1 czerwca uprawiałam seks z moim chłopakiem yy tak do końca z wytryskiem, ponieważ chcielibyśmy mieć dziecko
jednak na test ciążowy jest za wcześnie. Mogę spodziewać się wcześniej jakiś objawów ?
jelsi by sie udalo moze wystapic plamienie implatacyjne gdzies okolo9 dn po owulacji.jednak niewiadomo keidy ona byla
zalezy ilo dniwe masz cykle -
nick nieaktualnyMalenq, super! Rosnie babelek, rosnie
Anastazja, to fajnie. Ja tez lubie sobie rowerem pojezdzic. W Polsce duzo jezdzilam. Tutaj niestety nie jezdze, bo nie mam.
A u nas wszyscy sa mali. Sredni wzrost kobiety to 145 cm - 155 cm. A mezczyzny to tak 160-165 cm.
Tak samo jest w Indiach.
Ja mam 165 cm wzrostu (tylko), ale to i tak duzo jak na te standardy. Moj maz az 190 i w Indiach, i na Filipinach ludzie patrza na niego jak na giganta. Nie wspominajac juz o tym, ze ma problem z kupnem obuwia, bo ma duza stope. Rozmiar 13 US. Zazwyczaj musimy robic buty na zamowienie...
Sandaly ma w swoim rozmiarze, ale kupilismy je w Indiach w Adidasie. Mieli tylko jeden taki rozmiar. Tu na Filipinach nie ma szans, zeby 13 dostac dla faceta.
Malenq lubi tę wiadomość
-
To ja, biedronka pstra.
Malenka, super, że jest dobrzeBardzo się cieszę
Chciałabym już też coś wiedzieć. U mnie to takie wszystko wcześniutkie jeszcze, taki mega strach i niepewność.
Smarta, dobrze Cię zrozumiałam, wiem co miałaś na myśliTylko mi się tak to zdanie skojarzyło, że nie chcesz ani domu czy tam mieszkania bo to za dużo dla Ciebie, więc ja jako mały łobuz, nie mogłam nie skomentować po swojemu
Ale broń Boże złośliwie
Zaliczyłam drzemkę ale króciutką.
O kurcze, Nastka, to faktycznie, Wy tam olbrzymy sąWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 18:15
Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny