My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Polskie chłopaki fajniejsze
No i takiego mam
Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynenaa, smarta...boziu to my od jednego bociana....jak ja nie lubię kiecek, sukienek...i dlatego chłopca sobie marzę....
Anuska widziałam, ale "to" jeszcze nic nie przypomina...hehe ogonek zanika ale nadal kijanką jest:D:D:DNenaaa, Anastazjaaa, Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadrabiam ale ciezko bo sie rozpisalyscie! Wiec w skrocie: 170 cn, rozmiar buta 39,5 - dramat, wiekszosc albo za duze albo za male, tylko szpilki! Uwielbiam, kocham, nie lubie na plaskim chodzic. Tylko sukienki! Niestety tez - mam duze wargi, czy to mnie dyskwalifikuje tu?
Nasturcja, a skad Twoj malz taki wielki? Rodzice oboje Hindusi czy jakis przodek z Holandii, hehe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 19:04
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Krokodylku mowie wagary obciagary
moj by sie ucieszyl
a to dla was ..
uzaleznienei puszczam w ruch
Anastazjaaa, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
Malenq cieszę się że wszystko dobrze!!!
Ja mam 171cm wzrostu i 39 rozmiar buta, także nie mam u nas w Polsce problemu, bo tego rozmiaru tu pełno.
Nasturcja dobranoc.
Ja z mężem względnie pogodzona, nie będę się rozpisywać ze szczegółami ale ogólnie poszło o jedzenie wczoraj, to dzisiaj ziemniaki obrał i ugotował do obiadu i mieszkanie nawet poodkurzał i przeprosił, więc w łaskawości mojej do wieczora mu przebaczę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 19:09
Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
Anuska fasolak chce zrobic cie w bambuko;P
ty myslisz ze test negatywny a ona/on sie wlasnie zagniezdza
moje wymiary
wzrost 170
rozm buta 39/40
waga :... nie bede obciazac wam monitorow:DWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 19:11
Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość