My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenna ja mam podobnie szczegolnei ze mam ruchome kostki..tzn obcas przez dluzyszy czas ( czytajmy okolo 3-4 h ) zawsze konczy sie zwiechnieciem kostki
Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:Dla mnie szpilki to narzędzie tortur jest
Nie mogę i nie umiem. A jak już muszę to potem leczę stopy przez tydzień
Taka koślawa jestem, co zrobić
Aniu ja jestem po zwichnięciach obu kostek...i czas w gipsie okropnie wspominam....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 17:59
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Lojjj w gipsach byscie mnie nie pobily
ja z jednego wychodzilam wchodzilam w drugi teraz jak mam zwichniea kostke zakladam po prostu stabilizaor n tydzien i mam z glowy -
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:Ja mam lata wprawy, cala ciążę przeszłam w szpilkach, rodziłam w styczniu i nawet kozaki miałam ze szpilka
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Ja mam lata wprawy, cala ciążę przeszłam w szpilkach, rodziłam w styczniu i nawet kozaki miałam ze szpilka
Kurde, ja mam te stopy masakryczne, w sensie, że delikatne, wszystko mnie obetrze, nawet japonki, serio
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
moj mnie lubi bardo w szpilkach ale po ostanin jak lezalam z nogami do gory przez tydzien powiedzial zebym sie nie katowala
i zawsze szpilki zakladam na max 3-4 h
-
Na polsat cafe ogladam o porodzie 6 raczkow.. jednao malenstwo zmarlo..ale 5 przezyla
i teraz pokazuja ich pierwszy miesiac w domu
Anastazjaaa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w obcasach tylko w wielkie święta i jak jest mus potem też choruję, ale nie lubię za bardzo w nich chodzić wolę jak coś to koturny, stabilniejsze i nogi tak nie bolą, a na codzień to adidaski albo balerinki ewentualnie sandały sportowe na lato i tak to
podziwiam szpilkowe
Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:I jeszcze nie przepadam za sukienkami i spódniczkami, dlaczego ja taka ułomna...
też nie nawidzę spódniczek wręcz, a sukienki to też od święta i z wielkim bólem zakładamNenaaa, Malenq lubią tę wiadomość