My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
my sie z mezem dobralismy ja mam 170 on 184
wiec nawet jak zaloze szpile DL to go nie przeskocze a przy nim na bosaka czuje jak mu wchodze pod paszke jak kurczaek pod skrzydelko
Anuśka, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O i wszystkie poszły. A mi z prasowaniem tyle zeszło. A jeszcze zszywałam jedna rzecz i se igłę w palucha wbiłam.
To nie było miłe uczucie.
Małż mi jeszcze motocykl umył więc ostatecznie jestem w stanie mu wybaczyć. ;P
Mam głupie pytanie, ale ja taka niekumata, w jakim czasie od owulacji może dojść do zagnieżdżenia?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam u gina, na usg zobaczył pęcherzyk 25 mm w prawym jajniku. Niby nie powinno go tam być bo to 19 dc a cykle mam 27 dniowe zazwyczaj ale powiedział, że dzisiaj można spróbować
Ogólnie bez spiny, w razie czego zaczynamy działać po wakacjach.
Teraz zmykam spać. Trzymajcie się laskiTamka, Ania_84, Nenaaa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
No to laski lipa - na 99% jest ciaza....
w piatek idziemy potwierdzic bo teraz na poczatku bylo widac dwa zarodki, a pozniej sie schowaly, wiec w piatek sprawdzimy mloda na czczo
Poryczalam sie jak bobr, strasznie mi zle... Jak ja mam miec dziecko skoro psa nie umiem upilnowac?
Az mi sie niedobrze zrobilo z tego wszystkiego. ..
Spadam, musze sie podzwignac bo dola zalapalam okropnego -
Krokodylku zagniezdzenie. Miedzy 4. A 12 dniem tak naprawde zazwyczaj w 9 dniu plus minus 3 dni
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Tamciu...przykro mi
Co to za tekst z tym dzieckiem, że nie upilnujesz??? Oka z niego nie spuścisz.
Oszalałaś, nie mów bzdur. To pies, Tamka, wiem, że ukochany...ale dziecko Ci nie poleci gdzieś na pole czy w krzaczoryWszystko zakończy się dobrze, zobaczysz
Krokodylek, ja miałam w 10 dpo, a podejrzewam, że mógł być to nawet 11, wcześniej na bank nieKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Witam...powidla mnie tak wciagnely, że nawet nie mialam kiedy zajrzeć!
Wybaczcie,że ja tak z doskoku,ale moje życie to jefen wielki pęd..jutro na 7:30 do roboty..OSZALEC MOŻNA!Choc ciekawa jestem ile na dwa etaty pociagne
Nie wiem jak Wy,ale u mnie emocje dzis na lewą stronę powywracane...miłość, agresja,zal,złość...
Czas iść spać.
Do tych co poszly i tym które zostalyr!Nasz mozg zbadany i wykorzystywany jedt w niewielkim %, może czas zastosować napedzajace Nas mysli pozytywnie... Cokolwiek to oznacza...
Ja już wiem,że by tu z Wami się "zaznajomic" muszę isc na urlop!! -
Nadame, rezerwuję jeden słoik powideł
A propos przygód z psami jeszczeRzecz działa się w Belgii, zamknięta baza wojskowa, brat był tam wtedy na 3letnim kontrakcie. Byłam u niego w odwiedzinach. Późnym wieczorem wyszłam z jego sunią rottweilerem na szybkie, ostatnie siku. Nie zakładałam jej kagańca bo to miał być moment. Obroża zawiodła, odpięła się czy co, ta nieusłuchana menda poszła w długą...a ja myślałam, że się tam wykończę nerwowo. Bałam się, że coś jej odbije, zrobi komuś krzywdę, chociaż nie jest agresywna, ale nigdy nic nie wiadomo. Wołałam, szukałam...Po dłuższym czasie widzę w oddali dwa wozy patrolowe i tego mojego sierściucha obok nich. Żołnierze bali się wyjść z aut bo wiadomo...Pobiegłam tam, złapałam gnojka i ostro musiałam się tłumaczyć, dlaczego taki pies biega sam po nocach. Miałam takiego stresa, mieszałam hiszpański z angielskim. Nazwisko właściciela oczywiście chcieli...Mój brat mógł mieć duże problemy przez to, ale dzięki Bogu nie zgłosili tego
Gdyby rzecz działa się w zwykłym miasteczku mniej stresu by było, a tam wiadomo, wszystko musi być pod kontrolą i na tip top
Byłam tak na nią zła, zamknęłam ją w łazience żeby ochłonąć i nie stłuc jej po prostu
Naadame lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane.
Malpa przyszla z zegarkiem w reku.
Takze ktora chce niech mi oddaje swoje nie chciane malpki. -
Nenaaa wrote:Nadame, rezerwuję jeden słoik powideł
Nie ma problemu !! Serio !! jeśli tylko się udadzą to chętnie się podzielę !
Jak będę miała czas : czyt. urlop to zrobie takie naturalneBez żelfixsów
Buziaki Wam kochane przesyłam i lecę do roboty
A marzy mi się kawka i oderwanie od wszystkiego...
N. -
Witam wszystkie piękne panie
Wyspana jestem i wyleżana i wreszcie nic mnie nie boli. Nawet słonko dotarło nad środeczek PL, więc humorek mam świetny. Energia mnie dzisiaj rozpiera więc się nią z Wami podzielę
Miłego dnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 07:37
Nenaaa, Anastazjaaa, Krokodylica, Naadame, Tamka, Aprilka lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:No to laski lipa - na 99% jest ciaza....
w piatek idziemy potwierdzic bo teraz na poczatku bylo widac dwa zarodki, a pozniej sie schowaly, wiec w piatek sprawdzimy mloda na czczo
Poryczalam sie jak bobr, strasznie mi zle... Jak ja mam miec dziecko skoro psa nie umiem upilnowac?
Az mi sie niedobrze zrobilo z tego wszystkiego. ..
Spadam, musze sie podzwignac bo dola zalapalam okropnego
Tamka na tym forum takie wpisy wyglądają dość nienaturalnieAle nie martw się, będzie dobrze. Ja wierzę że nic nie dzieje się bez przyczyny, więc uszy do góry i czekaj na związany z tym pozytyw
No i powiem Ci jeszcze, że z doświadczenia wiem że z dziećmi jest łatwiej, przynajmniej z tymi małymi. Bo jak będą miały ok 16-17 lat to też już nie upilnujesz... jak psa
Taki lajf
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam:) witam:)
Tamka skarbiewspółczuję i mam nadzieję, że ten 1% zwycięży i nie będzie ciąży....
Anuśka cieszę się, że humorek dopisuje:) ja chyba też dzisiaj mam lepsze nastawienie...
Aniu jak już pisałam (na innym wątku) życzę aby @ Ciebie szybko opuściła...
jeszcze kawkę dopijam i chyba trzeba się ubrać heheheAnuśka, Tamka lubią tę wiadomość