My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Naadme, pod wykresem masz takie coś jak "udostępnij wykres"
jak to klikniesz, to będziemy mogły widzieć Twój wykres po kliknięciu na Twój awatar, a jak chcesz, możesz też go sobie dodać w podpisie
jak dla mnie to owulkę miałaś 31 majaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 10:00
Naadame lubi tę wiadomość
-
Informację o szyjce macicy usunęłam - nie mam jeszcze na tyle wprawy ani wiedzy by ją prawidłowo mierzyć...
A to taki przyjemny proces powinien być..i może jest jak się zna swoje ciało dogłębnie albo umie się zrobić reset - bo to zdecydowanie przydałoby się mojej galarecie jaką hoduję w głowie...
-
31 maja...Hmm... są serduszka, więc byłoby dobrze...Choć w zeszłym miesiącu robiłam testy owulacyjne..Pięknie wyszła owulacja..był stosunek przed w trakcie i po ..i nic... Tyle czynników może mieć na to wpływ , że na prawdę chyba lepiej nie myśleć...
Napisała - nie myśleć - popadając w lekką paranoję...
-
Nadane a gdzie i jakim termometrem mierzysz?
Krokodylica ja tez sie będę wspomagać od przyszłego cyklu, ale na razie jeszcze wolałabym bardziej naturalnie - w planach mam 2 cykle na soji, jak ona nie da rady to dwa na Dongu a potem dopiero łapie sie za Clo-choć w szafie leży imczasem na mnie patrzy
******************************GANG18+***************************** -
aniu gratuluje propozycji
super
Naadame stawialabym na owulke 31 lub 1 ale nie robiłas wtedy testów to trudno powiedziec teraz juz chyba po...
kotka, krokodylekbuziaki dla Was ;*
i dla reszty tez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 11:12
Katja lubi tę wiadomość
-
Ania cieszę się że dostałaś taką propozycję
smarta, ja nie czekam, z doświadczenia wiem że pierwsze 2 cykle po anty mam w miarę normalne a trzeci już 40 - 60 dni, więc nie ma na co mnożyć, trzeba się stymulować. Szkoda bo tak ładnie ten cykl wyglądał i się zdupcyło. A że mam długie cykle to jeszcze się człowiek musi tyle naczekać. Ale bajka. Trzeba to poczekam.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Wybaczcie, że tak z przerwami,ale jadę autem (nie prowadzę
) i nie jest łatwo
Może lepiej by było po prostu postawić na częstotliwość...?
Samo to,że mogłam się z Wami podzielić cyklem wprowadziło mnie w lepszy nastrój...
Mam jeszcze tyle pytań... -
Naadame - wg mnie owulka byla u Ciebie 1 czerwca..
mierzysz o 7 rano .. 1 czerwca zmierzylas o 14:30 i miałas 37,07 czu jakos tak odejmij sobie po 0,05 stopnia za kazde pol godziny do godziny 7:30 - bo pol godziny jest dopuszczalym czasem
czli 14*0,05 =0,7
od 37,07 -0,7= 36,37pozniej jest skok na 36,7
Naadame lubi tę wiadomość
-
Naadame wrote:Smarta termometrem elektronicznym...pomiędzy nogami
moij maz stwierdzil ze musi nad tym pomyslec
bo to bedzie hit
-
ja wpisuje jak idzie ale jak mam ne jasna sytuacje na wykresie to wpisuje zmieniona..ajk nic nie wnosi to zostawiam normalna
ale w notatkach sobei zapisuje