My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja mam dziś silne dość bóle jak przed @ a na @ to trochę wcześnie. Jak mnie w pracy zakulo przez moment to miałam ochotę usiąść na ziemi, nawet pomyślałam że jeśli to groszek to przegryza się na drugą stronę macicy
Blondik, 6lama9, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
zobaczcie ile zostalo z alladynowej astry.... dwa zdjęcia dalej widac wspólne zdjęcie naszego auta z autem, od którego zaczął się pożar
http://rudaslaska.com.pl/fotoreportaz,seria-podpalen-samochodow,1069962,1069879,1.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 19:09
-
Blondik załamka. I co, dowiedzieliście się czy właściciel auta od którego się pożar zaczął ( dobrze, zrozumiałam, że to rodzina) ma AC?
Dziewczyny tu podpowiadały, że może w takiej sytuacji coś byście odzyskali.
Masakra.
Uciekam do m. Do później. -
Witam,podczytuje Was od jakiegos czasu I wreszcie zdecydowalam sie cos naskrobac.
Mam na imie Karolina.Mam 31 lat.Jestem mama (prawie) 9 letniej rozrabiaki.za soba Mam 6 poronien i ciaze pozamacicznaprzez ktora stracilam prawy jajowod
od ostatniej ciazy (przerwanej w 13 tyg) minelo dwa lata...zdecydowalismy sprobowac jeszcze raz...
To nasz trzeci cykl staran.jak tylko naumiem sie jak postaram sie wstawiwstawic wykres
Pozdrawiam wszystkie staraczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 21:32
Blondik, Katjaa, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy Karilinko
Bardzo mi przykro z powodu strat
Mam nadzieje ze wreszcie los sie usmiechnie
Karolucha lubi tę wiadomość
-
Cześć Karolucha.
Wchodząc w "mój bieżący wykres" tzn. Twój oczywiście, poniżej wykresu masz "udostępnij wykres", wchodzisz tam i masz "udostępnij na tablicy" i wchodząc w to możesz udostępnić wszystkim,przyjaciółkom albo wcale.
Możesz udostępnić wszystkim na sam początek. I tak wejdą tylko te, które są nim zainteresowane czyli my
Gdybyś chciała ograniczyć dostęp do wykresu możesz oczywiście to zrobić zawsze, jednak wówczas gdy klikniesz dla przyjaciółek, to te, których nie dodasz do kręgu przyjaciółek nie będą widzieć wykresu.
Więc są na już dwa wyjścia, udostępnić wszystkim lub dodać mnóstwo przyjaciółek z czym możesz poczekać, bo jak Ci jakaś zajdzie z nas za skórę to nie będziesz musiała jej wykopywać z listy
No i dodatkowo przy udostępnianiu masz opcje pokazuj czas współżycia i notatki. To Ty decydujesz o tym czy chcesz nam pokazać czy nieW tym temacie, to żaden wyścig szczurów, bo my jesteśmy czasem tak zmęczone, że po owulacji zero
a czasami jakieś spięcie, jakaś choroba i serce może być jedno aleeeee mega skuteczne
Niemniej jednak to Ty decydujesz o tym co widzimy.
Jeśli chciałabyś udostępnić wykres w stopce, tak jak u mnie i u Blondika np. , to wchodzisz w "udostępnij wykres", chyba klikasz "miniatura" i kopiujesz link, jest nieco poniżej, klikasz ok i wychodzisz na główną stronę ovufrienda. W prawym górnym rogu klikasz w ustawienia i tam wchodzisz w społeczność i w okienko Twój podpis na forum wklejasz skopiowany link. Jak wrócisz na nasz wątek, to wykres będzie widocznyTo tak na dobranoc wrzucam instrukcję. Pozdrawiam i do jutra
A myślałam, że masz na ovu wykres, ale instrukcja się przyda kiedyś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 22:03
Karolucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boli mnie jajnik lewy, czyli coś w lewym rosło, rośnie albo już pękło i teraz ciałko żółte daje o sobie znać
Pytam go więc ku uciesze męża ( gadanie z jajnikiem hahah) " czego ćmisz, co?" Myślicie, że się czegoś dowiedziałam? Tak czułam, że to lewy coś nadpobudliwy
Choć jak dziewczyny pisały, to zdziwienie je chapło jak dowiedziały się, że bolał inny niż ten, z którego była owulacja
Czas spać, m. już śpi, a rano pewnie będę miała pobudkęoIo hahaahha
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Apsiiiiiiiiiik
co bym nie zapomniala na was naprychac
Dzis imieninki mężą wiec troche mnienie bylobuziaczki dla was i dobranoc :*
Izoleccc, 6lama9, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny