My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ani, masakra jakaś
Ale u nas w Polsce też takie mendy się zdarzają
Izoleccc, na ten ruch bioderek i tyłeczków to aż miło popatrzećSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Hehe, jak piszecie o tym ruchu bioder, to aż nie chce w ten sposob patrzeć na siostrzeńca, który tanczy zawodowo i turniejowo:) A fuj...
Nastka, oj zdrówka.. Co do wredot dookoła.. Zolzy są wszędzie, niestety.. Pewnie marzy jej się Twoje stanowisko -
nick nieaktualnyNasturcja Tobie Kochana szybkiego powrotu do zdroweczka życzę!!! Ja bym jeszcze gorzej to nazwała... szmacisko jedne... do tego na Twoim miejscu bym jej powiedziała ze to są moje sprawy o których sama powinnam poinformować szefową i następnym razem jak nie ma co robić to niech kible czyści skoro miała czas na pisanie... pierdolone konfidenciary i lizodupy... Jak ja nie nawidze takich osób!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 15:05
Ani86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej kochane
ja od rana na wysokich obrotch w pracy
mezus zrobil herbatke ja sniadanko pozniej od 10-14 poza domem
teraz wrocilismy ja kawunia i wpisuje a mezu pojechal po zakupy , pozniej bedzie grzal w domku co by nam dupki z Kami nie zmazly jak on to mowihihihi
-
Jaki ja dziś w pracy miałam dzień... ze 100 osób dziś było w aptece a ja sama na zmianie. Do tego przyjechalo 20 kartonów z towarem i znajdź tu w tym jedno konkretne pudełko jak kolejka przez całą aptekE. Jestem ledwo żywa a jeszcze brzuch mnie caly czas boli a śluz zalewa. Do tego jeszcze idziemy dziś na urodziny znajomego. Masakra
******************************GANG18+***************************** -
Dziewczyny nie ma co
bedzie dobrze
my wlansie siedlismy chcielismy kupic sobie bilety na walentynki na greya .. i co samo pojeyncze miejsca ;/ dopeior o 23 wolne sa dwa kolo siebie ;/ -
nick nieaktualny6lama9 wrote:Ja się skuszę na te żeliki, bo coś u mnie kiepsko ze śluzuem a zawsze je kupowałam. Teraz polowałam na promocję i nie było. Także zażelujemy w kolejnym cyklu jakby coś
Padam. A chciałam jeszcze jechać do sklepu. Chyba nie pojadę.
Żeliki niestety już sprzedane. Pozdrawiam -
Mnie dzis mąż pod prysznic zaciągnął. Dobierać sie do mnie próbował od kilku dni ale ood prysznicem nie miałam jak zasnąć jak to ostatnio
Karolucha, konwalianka, Asiula86, Izoleccc, 6lama9, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
a mój mnie ma w dupie;(
wczoraj ponad 7godzin obcinałam nadpalone ulotki (były w aucie, które podpalono)...naszykowalam dzisiaj wszystko na targi slubne w spodku w katowicach...wykleiłam 3 albumy ślubne pokazowe... a on w nocy zamiast przyjsc ze mna spać poszedł na kompa...
rano mu zrobilam bulki slaatkę, całe sniadanie spakowałam dla 5 osób...a on nawet "pa" nie powiedział jak wychodził...a kłotnia z jego winy...
mam dość;( -
Blondik wrote:nasza Anastazja zafasolkowana;) wiedziałyście
https://ovufriend.pl/wykres,8e81afa3632a0eeeebe126104a18e8e5.html