My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Dobry babeczki
Summerka widzę że Ty też seksownie pokazujesz języczek, jak ja i Mona
Mona dawaj chłopa studnia czeka
A jeśli chodzi o sny to ja jestem przerażona, bo miałam dwa dzisiaj: pierwszy to był u mnie duch kogoś z mojej rodziny bo podobno umarł i przyszedł się ze mną pożegnać, wystraszyłam się okrutnie, otworzyłam oczy i zobaczyłam w łóżku zamiast męża moją mamę (nie żyje od 12lat) i dopiero się obudziłam. Spociłam się jak dziwk@ w kościeleJakoś po tym usnęłam i śnił mi się facet. Nie wiem czemu leżeliśmy w jednym łóżku ale na coś czekaliśmy no i postanowiliśmy umilić sobie troszkę oczekiwania... Boziuniu jakie on miał sprawne dłonie... Hmmmm.... A jaki sprzęt.... Hmmmmm.... No i takie ciacho, że ślinię się nadal na samą myśl... No i co??? Znowu się obudziłam zlana potem
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Mnie cały czas przechodzą ale tylko jak pomyślę o tym ciasteczku
To chyba wczorajsze serduchowanie tak się odbiło na mojej psychice
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Mnie cały czas przechodzą ale tylko jak pomyślę o tym ciasteczku
To chyba wczorajsze serduchowanie tak się odbiło na mojej psychice
Za dużą przerwę miałaśAnuśka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:Za dużą przerwę miałaś
to co będzie u mnie??? na Greya w snach mam się nastawiać???? heheheh
oby do marca hehehehe i zamknę 8 miesięcy POSUCHY...........Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 09:40
Anuśka, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:dzisiaj 6, boli od 3
Malenq już niedługo i Kosia będzie przesypiać większość nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 09:55
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Co ja miałam pisać.....
A Momo witaj kochana ponownie
Dziewczyny a co to ochota na sex?
U mnie ani widu ani słychu @ brzuch nie boli ja nie wiem o co kaman. Może być tak że mimo odstawienia tabsów @ się nie pojawi?Ale fakt brała tabsy jak jej się przypomniało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Mari współczuję
niektórzy lekarze nie wiedzą co to delikatność, dwóch takich w grudniu mnie badało, myślałam że urodzę na fotelu..ech konowały...
Mari współczuję.
Anuśka, Katjaa, ja brałam jak w zegarku (chociaż coś mnie kusiło zeby nie brać) a zreszta trzeba być strasznie płodnym żeby tak wpaść mi to niestety nie grozi ;(. To niech przychodzi ta głupia małpa i zaczynamy ten głupi ostatni cykl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 10:02
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Kochana a co ja bym dała za bycie w ciąży hehehe nawet swój niedźwiedzi sen oddam
taaaaaaa Groszku skończą się kolki, zaczną się zęby hehehe i nici ze spaniaAnuśka lubi tę wiadomość
-
Anuska, tak, pozazdrościłam Wam Avatarow;)
Najgorsze i najlepsze sny są takie realistyczne, ze uczucia z nich prześladują człowieka cały dzień...
Mi jak napisałam, śniło sie, ze byłam na tej Ibizie z Natakia Siwuec i czułam sie brzydka, fuck, czy to znak, ze mam iść na operacje (no tak, przecież wyglądam jak Avatar Mony;)), kurczę planowałam tylko nos i usta, a tu chyba więcej trza poprawić...
Co do lekarzy to jak byłam z Zuzką w ciazy i pojechałam na IP, bo miałam bóle brzucha to nie dość, ze zbadał mnie jak krowę, to jeszcze orzekł, ze to przecież pęcherz i kazał parafować na usg, bez majtek przez cały korytarz...Mona_M lubi tę wiadomość