My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik trzeba bylo moz etez Progesteron zrobic.. jelsinie bierzesz lutki teraz to bylby wiarygodny wynik
-
Mona, nie wzięłam dupę w garść, no i sie wyspalam. Współczuje tez mam bóle migrenowe i mój mauz tez, jak go dopadnie to zdechlak wyłączony z życia totalnie;( mi sie to w ciazy nasiliło, a nic nie mogłam wziąć- myślałam, ze umrę;(
Blondik - idź wyśmieje, nie wyśmieje fasola najważniejsza, tylko fakt nie na Nardowy Fundusz Zdzierców, a prywatnie, bo na NFZ potraktują Cię jak nawiedzona psychopatie w urojonej ciazy (choć są wyjątki),
Katja hmm...to w takim razie....zajrzyj do szklsnej kuli i powiedz mi kiedy dostane@? -
Blondik, trzymam kciuki, aby tym razem wszystko było dobrze
Ja już po wizycieniestety, ale pęcherzyk w poprzednim cyklu nie pękł, zrobiła mi się torbiel - ponad 5 cm
także w tym cyklu będę stymulowana tabletkami antykoncepcyjnymi, może się okazać, że HSG mi nie zrobią
no i oczywiście w tym cyklu inseminacji nie będzie
Idę ryczećSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualnyAsiula - tulam. Jak nie urok to sraczka.
Idę się z dzieckiem pobawić póki jako tako funkcjonuję.
Summerka - mi też się nasiliło w ciąży właściwie tuż przed porodem i od tej pory autentycznie umieram. Nie jestem w stanie opisać tego bólu.
Może po kolejnej ciąży mi przejdzie bo w ciąży pozostanie mi tylko hydroksyzyna ;( (podobno pomaga).Asiula86 lubi tę wiadomość
-
dzień dobry!
blondiku trzymam kciuki, sprawdź sobie progesteron
Anuśka udanego białego szaleństwa!
Asiula tulam, mam nadzieję, że z wredną torbielą się szybko uporasz...
smarta :*
choco zdrówka!
mona współczuję, miałam kiedyś neuralgię, feee te bóle głowy, słabo mi na samo wspomnienie
momo noł noł noł!!! niedźwiedziu nie rób nam tego!
ps. piąteczek!!!
Asiula86, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asiula86 wrote:Blondik, trzymam kciuki, aby tym razem wszystko było dobrze
Ja już po wizycieniestety, ale pęcherzyk w poprzednim cyklu nie pękł, zrobiła mi się torbiel - ponad 5 cm
także w tym cyklu będę stymulowana tabletkami antykoncepcyjnymi, może się okazać, że HSG mi nie zrobią
no i oczywiście w tym cyklu inseminacji nie będzie
Idę ryczeć
Tulamy wszystkie, ale poplacz - czasem trzeba... Kuzwa, kuzwa, kuzwa, noooo
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Summerka tak to nie działa... co do @... najchętniej to bym chciała wszystkim wysnic fasolki... Ale cóż ja zrobię jak dana sytuacja mi się czasem śni i tak jest...
Eee, szkoda...
co do rymu to nie wiem jaki jest oficjalny, ale piątek, piątek bzykanka początek...
magda.o lubi tę wiadomość
-
O, nie załapałam, że Anuśka będzie szaleć na śniegu
. Ale zazdroszczę, też chcę. Udanego wypoczynku Kochana!
Ja tam rym znam, ale teraz to on mnie nie dotyczy więc się tylko cieszę, że jutro do racy nie trzeba rano wstawaćAnuśka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
Blondik gratuluję!
Ryczec mi się chce, w pracy mam taki burdel ze tylko to zamknac w cholere i nadrobić zaległości. Kierowniczka mało ogarnia, mi zostaje w ch.. rzeczy do zrobienia a jeszcze do 10.30 bylam sama. No nóż się w kieszeni normalnie otwiera. Mam ochotę stanąć na środku i wrzeszczec na wszystkich ze powinni zaczac lepiej sobie czas organizowac bo ja kurwa sama wszystkiego nie zrobię.
******************************GANG18+***************************** -
Malenq wrote:Groszku udanej zabawy:)
Blondiku 3mam kciukaski:)
Asiul@ buziaki - jak to się mówi: padłaś? powstań...popłacz a potem do pionu, do walki...to samo tyczy się Ciebie Smarta:) buziaczki skarby...
Niee, to jest padłas, powstań powrrade;) taki żart..,
Snarta, widzę dziwna prawidłowość, u mnie to samo w robocie i nie obrażając kierowników - często tak jest...Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:złamałam się...zatestowałam dzisiaj...widzicie to, co ja?
cieszę się i boje;) w środę pójdę do lekarza, wiem, że wcześnie, ale może będę musiała coś brać...
mam nadzieję, że rzeczywiście maleństwo się zadomawia i zostanie z nami juz do końca szczęśliwie i zdrowo;)
proszę nie gratulujcie tylko trzymajcie kciuki i módlcie się, żeby było dobrzeBlondik lubi tę wiadomość
-
Anastazja, a Ty jak sie czujesz? Czytałam ostatnio posty z wątku starania o rodzeństwo, jak pisałyśmy, ze wszystko wybrane, tylko groszka brak i patrzę, na ten Twój wpis, a pod nim suwaczek ciazowy.,,ha! Ekstra....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 11:33
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:Anastazja, a Ty jak sie czujesz? Czytałam ostatnio posty z wątku starania o rodzeństwo, jak pisałyśmy, ze wszystko wybrane, tylko groszka brak i patrzę, na ten Twój wpis, a pod nim suwaczek ciazowy.,,ha! Ekstra....